Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, _Theo_ said:

Δεν προκάλεσα. Προκάλεσε αυτός που είπε "ζώα" όσους έχουν i5-8400 και GTX1060. Και φυσικά ακόλουθησε ο Strawman με τα δικά του.

Ακολουθησα με την απλη ερωτηση, σε ποιο strategy σε κοβει ενας Ryzen με την 1060. Απαντηση δεν πηρα. Κατι αρλουμπες πηρα περι 23% καλυτερου single thread performance. Αυτο εγινε, οποιος θελει μπορει να ανατρεξει 2 σελιδες πισω να το δει ;)

Οσο για το οτι πηγανε ατομα απο 1700 στον 8700k, δεν νομιζω οτι υπαρχουν, αλλα και να  υπαρχουν, so what? Ο 1700 ειναι της γενιας του 7700k, παω στοιχημα οτι περισσοτεροι πηγαν απο 7700 σε 8700 παρα απο 1700, αρα συμφωνα με το επιχειρημα που υπαινισεσαι ο 1700 ειναι καλυτερος του 7700. Καλα τα πηγες παλι...

Δηλαδη νταξει, κατι τετοια διαβαζω και δεν μπορω να μην απαντησω. Μιλαμε για αρλουμπες στο 2

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Ακολουθησα με την απλη ερωτηση, σε ποιο strategy σε κοβει ενας Ryzen με την 1060. Απαντηση δεν πηρα. Κατι αρλουμπες πηρα περι 23% καλυτερου single thread performance. Αυτο εγινε, οποιος θελει μπορει να ανατρεξει 2 σελιδες πισω να το δει ;)

Οσο για το οτι πηγανε ατομα απο 1700 στον 8700k, δεν νομιζω οτι υπαρχουν, αλλα και να  υπαρχουν, so what? Ο 1700 ειναι της γενιας του 7700k, παω στοιχημα οτι περισσοτεροι πηγαν απο 7700 σε 8700 παρα απο 1700, αρα συμφωνα με το επιχειρημα που υπαινισεσαι ο 1700 ειναι καλυτερος του 7700. Καλα τα πηγες παλι...

Δηλαδη νταξει, κατι τετοια διαβαζω και δεν μπορω να μην απαντησω. Μιλαμε για αρλουμπες στο 2

Total War: Attila...

Καλά εσύ είσαι θεός. Χρησιμοποιείς το forum για να ξεσπάς και να τσακώνεσαι... :D

Επεξ/σία από _Theo_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, _Theo_ said:

Καλά εσύ είσαι θεός. Χρησιμοποιείς το forum για να ξεσπάς και να τσακώνεσαι... :D

Ειπε οτι ο τυπος που με αποκαλεσε 15χρονο και οτι με ταιζουν οι γονεις μου :P

Κυριως για να αποικοδομω επιχειρηματα που δεν βγαζουν νοημα ειμαι στο forum

Παμε αλλη μια, υπαινισσεσαι οτι επειδη πηγαν απο 1700 σε 8700 ο 1700 δεν ειναι καλος. Εφοσον ομως περισσοτεροι πηγαν απο 7700 σε 8700 ο 1700 ειναι καλυτερος του 7700. Σωστα η παλι πιρουετα? Απαντα ντε μια φορα, μην κανεις κωλοτουμπες οποτε σε κολλανε στον τοιχο.

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

Νταξει τωρα εχει φτασει στο σημειο που το παρατραβηξαμε. Συγχωρεστε με αλλα εγω παω να την πεσω. Καλη συνεχεια σε οποιον εχει την ορεξη και καλον υπνο σε οποιον ακολουθησει το παραδειγμα μου!

• Thanks 1

9 minutes ago, pirmen56 said:

Χωρίς να ξέρω τίποτα απολύτως για τα προσωπικά του καθενός εδώ μέσα. Γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας(ειδικά σήμερα) όπου όποιος έχει ελεύθερο χρόνο δεν έχει κατά κανόνα λεφτά εκτός από αυτά της επιβίωσης και όσοι έχουν δεν έχουν παρά ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ακόμα και για τις οικογένειές τους.

Μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω άτομα στο section των games του forum που δεν τους λείπει κανένα σύστημα και τερματίζουν games(σχεδόν όλα original από 40€ και πάνω) μέσα στη βδομάδα απ' όταν βγουν. Όταν δεν έχω τελειώσει ακόμα το Origins που το προχωράω και λίγο αργά είναι η αλήθεια.

Εγω οπου ναναι τελειωνω την alexandria. Πως το βλεπεις, ειμαι ολη μερα σπιτι και με ταιζουν οι γονεις μου? :P

Just now, kostas_anes said:

Νταξει τωρα εχει φτασει στο σημειο που το παρατραβηξαμε. Συγχωρεστε με αλλα εγω παω να την πεσω. Καλη συνεχεια σε οποιον εχει την ορεξη και καλον υπνο σε οποιον ακολουθησει το παραδειγμα μου!

Γιατι? Αφου δεν δουλευεις αυριο, σε ταιζουν οι γονεις.

Καλο βραδυ μπαγασα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, strawman είπε

Κυριως για να  αποδομώ επιχειρηματα που δεν βγαζουν νοημα.

Παμε αλλη μια, υπαινισσεσαι οτι επειδη πηγαν απο 1700 σε 8700 ο 1700 δεν ειναι καλος. Εφοσον ομως περισσοτεροι πηγαν απο 7700 σε 8700 ο 1700 ειναι καλυτερος του 7700. Σωστα η παλι πιρουετα? Απαντα ντε μια φορα, μην κανεις κωλοτουμπες οποτε σε κολλανε στον τοιχο.

Ο R7 1700 σαφώς και είναι καλύτερος απο τον i7-7700k. Και λοιπόν;

Edit: Strawman κάτσε μίλα μόνος σου, νύσταξα και εγώ.

Επεξ/σία από _Theo_

2 minutes ago, _Theo_ said:

Ο R7 1700 σαφώς και είναι καλύτερος απο τον i7-7700k. Και λοιπόν;

Πως γινεται και ειναι καλυτερος δεν καταλαβαινω, αφου βγαζει παραπανω fps στο κολοφντουτι, αλλα δεν θα μπω στο τρυπακι.

Μου φτανει που με 1060 τρως bottleneck απο Ryzen στο Attila. Φανταζομαι σε 720p 50% resolution scale. 

Σε καληνυχτιζω και εγω γιατι εχω να ξυπνησω αυριο νωρις να παω στη δουλεια που δεν εχω. Καλη συνεχεια

6 λεπτά πριν, strawman είπε

Γιατι? Αφου δεν δουλευεις αυριο, σε ταιζουν οι γονεις.

Καλο βραδυ μπαγασα

17 ειμαι, τουλαχιστον για κανα χρονο μπορω να διατηρω ακομα αυτο το δικαιωμα!!!! :P

Αντε καληνυχτες εντελως αυτη τη φορα, γιατι θα με λετε και ψευτη σε λιγο.... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Τουλάχιστον ο ilos και ο akoinonitos γράφουν άλλα. Ότι είναι δύσκολο να πας πάνω από τα 3200Mhz. Μέχρι και οι ιστοσελίδες των κατασκευαστών mobo σταματούν στα 3200(oc mode). Ακόμα και για τα ultra high end μοντέλα.  Ενώ ας πούμε στους αντίστοιχους intel βλέπεις επίσημη oc υποστήριξη πάνω από τα 3600 ακόμα και σε φτηνές Z μητρικές.

Ο "ilos" έχει hynix m-die του κιλού (το μαύρο πρόβατο της AMD^_^) και τις τρέχει 3066 με stilt custom timings (+66 MHZ πάνω από ότι είναι rated και -1 main timings κάτω από ότι έχουν στο xmp τους). Άλλοι όπως ο usuall suspect τις τρέχουν 3200 κανονικά με τα default timings. Αν είχα intel πόσο παραπάνω θα παίζανε για λύσε μου σε παρακαλώ την απορία?

είναι ερώτηση παγίδα γιατί έχω και 8600k σύστημα FYI

:)

6 ώρες πριν, strawman είπε

Εσυ που εχεις μια 1060 σημερα τι καρτα ειχες πριν? :P

6 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Την 970.

Enough said.

5 ώρες πριν, strawman είπε

Σου ειπα, δεν εχει σημασια. Εστω οτι μου το πηρανε οι γονεις, και το λοιπον? Εστω οτι το φερε και ο Αι Βασιλης (μιας και ειμαι 15χρονο), και το λοιπον? Το θεμα ειναι οτι ο 1700 τρωει για πρωινο τον 8400 και οποιαδηποτε συγκριση αποτελει κακο ανεκδοτο. Τελος, δεν εχω να πω κατι αλλο. Αναλωσου τωρα στο ποιος αγορασε σε μενα και τον spartan τα PC, αμα δεν εχεις κατι καλυτερο να γραψεις.

PS1. Ετσι για την απορια σου, λογιστης ειμαι και δεν με ζουν οι γονεις μου. Αν δεν με πιστευεις περνα μια βολτα απτο σπιτι μου να σε κερασω και καφε

Όλα και όλα εμένα το πρώτο μου pc έναν 200ρη mmx ή τον cyrix (δε θυμάμαι ποιο ήταν πιο παλιό :D) μου το πήρε πάντως ο μακαρίτης ο παππούς μου πριν μπω πρώτο έτος στη σχολή !!! Οι γονείς μου κάναν τον κινέζο. Πολύ σημαντική πληροφορία.

Αρκετά με το off topic και τις υποθέσεις. Περιμένουμε τα νέα τώρα.

Επεξ/σία από ilos

6 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Χωρίς να ξέρω τίποτα απολύτως για τα προσωπικά του καθενός εδώ μέσα. Γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας(ειδικά σήμερα) όπου όποιος έχει ελεύθερο χρόνο δεν έχει κατά κανόνα λεφτά εκτός από αυτά της επιβίωσης και όσοι έχουν δεν έχουν παρά ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ακόμα και για τις οικογένειές τους.

Μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω άτομα στο section των games του forum που δεν τους λείπει κανένα σύστημα και τερματίζουν games(σχεδόν όλα original από 40€ και πάνω) μέσα στη βδομάδα απ' όταν βγουν. Όταν δεν έχω τελειώσει ακόμα το Origins που το προχωράω και λίγο αργά είναι η αλήθεια.

Πού είναι το παράξενο?, εγώ πχ δέν καπνίζω, το 5ευρω της ημέρας που θές για τσιγάρα σου βγάζει 1,800 το χρόνο, δέν φτάνουν για αναβάθμιση?.

• Like 3

Καλημέρα! 

Μια παρένθεση- παρατήρηση (off-topic) να κάνω αναφορικά με τα λεφτά που διαθέτει ο καθένας για pc κλπ.

Είναι λάθος να τα σχολιάζετε αυτά guys. 

Τα έχω ξαναδεί να γράφονται αυτά και εδώ και σε άλλα φόρα. Κάνετε το λάθος κάποιοι και νομίζετε πως όλοι έχουν ή παίρνουν τα ίδια με εσάς,η διαθέτουν τα ίδια με εσάς σε αντίστοιχα είδη. 

Μην ξεχνάτε πως παρά την οικονομική κρίση,υπάρχουν και θα υπάρχουν μεσαία και μεγάλα εισοδήματα. Υπάρχουν και θα υπάρχουν στελέχη επιχειρήσεων,διευθυντές τραπεζών,γιατροί,δικηγόροι,εφοπλιστές,βιομήχανοι και μια σειρά άλλων επαγγελμάτων που δεν φαντάζεστε και μπορει να παιρνουν 20-30 ή και περισσότερες φορές το εισόδημά σας.

Επειδή γράφτηκε πριν το "που βρίσκουν τα λεφτά και παίζουν όλα τα παιχνίδια " ή το "που βρήκε ο άλλος και πήρε το threadripper " κλπ.

Το αντίστοιχο μπορεί να κάνει και ένας φραγκατος πχ ,και να πει "δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνετε rx580 και δεν κάνετε sli με 4 1080ti " ή κάτι τέτοιο. Θα σας άρεσε;

Η λύση όπως είπα είναι να μην σχολιάζετε τέτοιου είδους πράγματα γιατί και δεν μας απασχολεί και δεν έχει και σχέση με το φόρουμ. 

Αυτά και σορυ για το OT

• Like 7
  • Confused 1

Τώρα παρατήρησα ότι οι περισσότερες χ470 έχουν 8 +4 pin για τον cpu 

Το δικό μου τροφοδοτικό (rmx 750w ) έχει ένα 8 pin όμως.  Το θεωρώ απίθανο να μην φτάνει το 8 pin για έναν 2600x ακόμα και στα 4.3 ghz  αλλά είπα να ρωτήσω και την γνώμη εδώ ., τι λέτε  ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...