akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Βασικα οποιος θελει να αποδειξει κατι παει εδω ,αλλα οι πολυλογαδες το αποφευγουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Εγώ λέω θα έσκασε κάνα νέο και πήρε φωτιά το νήμα, @@ μάντολες... Το χειρότερο δεν είναι ότι επαναλαμβάνεται μια συζήτηση που έχει γίνει άλλες 100 φορές, αλλά ότι συνεχίζονται και οι αοριστίες και λάθος πληροφορίες που την συνοδεύουν (και από τις 2 πλευρές), οι οποίες σε μερικές περιπτώσεις κοντεύουν να γίνουν και αποδεκτές ως πραγματικότητα, δια της επαναλήψεως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, pirmen56 said: Πέρα από τις προσωπικές επιθέσεις και το ξεκατίνιασμα, ο 8400 ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς, από καμία πλευρά. Ειδικά σε κάτι 3% min. Και μόνο που πάνε να τον βγάλουν και αυτόν, μετά τον 8700Κ/8600K, πεταμένα λεφτά για συστήματα με λίγότερο από 1080ti λέει πολλά. Για πες λιγο ρε pirmen που εισαι του στρατοπεδου του, οταν μου bencharis τον simulated 6600k (σε 720p 50% resolution scale) τον τρεχεις stock? Ειναι λογικο να τον τρεχεις stock? Αμα ο 1600 που ειχα ηταν κλειδωμενος θα ηταν λογικο να σου πω "τρεξτον στοκ για να ειναι δικαιο"? Για πες μας ρε μπαγασα, εδω σε θελω PS1. Για του λογου το αληθες παντως, εγω το περιμενα. Αφου το ειχα γραψει πριν βγουν τα review οτι ο 6/6 θα σπερνει. Να παω να σου βρω και το ποστ αμα θες 1 minute ago, akoinonitos said: Βασικα οποιος θελει να αποδειξει κατι παει εδω ,αλλα οι πολυλογαδες το αποφευγουν... Εγω οταν πηρα τον 8700k ξεκινησα να πηγαινω προς τα εκει για να βγαλω ασπροπροσωπο και τον pirmen κρατωντας την Intel σημαια ψηλα, αλλα μετα ειδα τα νουμερα του spartan και λουφαξα. Με γλενταει και ας εχω 23% καλυτερο single thread performance Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε Το χειρότερο δεν είναι ότι επαναλαμβάνεται μια συζήτηση που έχει γίνει άλλες 100 φορές, αλλά ότι συνεχίζονται και οι αοριστίες και λάθος πληροφορίες που την συνοδεύουν (και από τις 2 πλευρές), οι οποίες σε μερικές περιπτώσεις κοντεύουν να γίνουν και αποδεκτές ως πραγματικότητα, δια της επαναλήψεως. Εγώ για ότι λέω προσφέρω και νούμερα, δεν είμαι ο παπαγάλος των "Journalists" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Ο i5-8400 stock είναι καλύτερος στο gaming απο τον R7 1700 επίσης stock. Τώρα ΑΝ τον κάνεις OC πιθανώς να αλλάζουν τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά με αυτό το σκεπτικό ας συγκριθεί με τον 8600k καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Πέρα από τις προσωπικές επιθέσεις και το ξεκατίνιασμα, ο 8400 ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς, από καμία πλευρά. Ειδικά σε κάτι 3% min. Και μόνο που πάνε να τον βγάλουν και αυτόν, μετά τον 8700Κ/8600K, πεταμένα λεφτά για συστήματα με λίγότερο από 1080ti λέει πολλά. Οπα. Πεταμενα λεφτα δεν ειναι εκτος και αν τον βαλεις σε B360 οπως ξαναειπα πριν κανα 2 σελιδες. Αλλα εφοσων δεν τον βαζεις σε b360 και πας σε Z370, τοτε εχεις χρηματικη διαφορα που δεν δικαιολογει τις παραπανω επιδοσεις με 1080ti (με αντιστοιχο AMD συστημα) και τις ιδιες επιδοσεις με καρτα >1080ti (με αντιστοιχο AMD συστημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, _Theo_ said: Ο i5-8400 stock είναι καλύτερος στο gaming απο τον R7 1700 επίσης stock. Τώρα ΑΝ τον κάνεις OC πιθανώς να αλλάζουν τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά με αυτό το σκεπτικό ας συγκριθεί με τον 8600k καλύτερα. Ναι αλλα να κανουμε και τον 8600k underclock στα ρολογια του 1700 ετσι? Η εκει δεν πειραζει, ας εχουν διαφορα? 2 μετρα και 2 σταθμα ε? Btw, ετσι ενημερωτικα, ο 1700 του spartan με μαδαει σχεδον παντου και ας παιζω στα 5ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε Εγώ για ότι λέω προσφέρω και νούμερα, δεν είμαι ο παπαγάλος των "Journalists" Δεν διαφωνώ, παρακολουθώ το σχετικό νήμα, ενίοτε ανεβάζω και εγώ μερικά νουμεράκια, παρόλα αυτά παρατηρώ τα κασκόλ να έχουν ξεσαλώσει και να λένε τα ίδια και τα ίδια, ε καταντάει βαρετό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, strawman είπε Ναι αλλα να κανουμε και τον 8600k underclock στα ρολογια του 1700 ετσι? Η εκει δεν πειραζει, ας εχουν διαφορα? 2 μετρα και 2 σταθμα ε? Btw, ετσι ενημερωτικα, ο 1700 του spartan με μαδαει σχεδον παντου και ας παιζω στα 5ghz. Επεξεργαστάρα ναι... Περίεργο μιας και κάμποσοι απο εδω μέσα πήγαν απο 1700 σε 8700k... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Ο 1700 του Spartan μαδαει οτι συστημα εχω δει ποτε σε bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι βέβαια όπως ο Spartan117 που λέει ότι είναι προγραμματιστής και τα πήρε μόνος του.... Χωρίς να ξέρω τίποτα απολύτως για τα προσωπικά του καθενός εδώ μέσα. Γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας(ειδικά σήμερα) όπου όποιος έχει ελεύθερο χρόνο δεν έχει κατά κανόνα λεφτά εκτός από αυτά της επιβίωσης και όσοι έχουν δεν έχουν παρά ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ακόμα και για τις οικογένειές τους. Μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω άτομα στο section των games του forum που δεν τους λείπει κανένα σύστημα και τερματίζουν games(σχεδόν όλα original από 40€ και πάνω) μέσα στη βδομάδα απ' όταν βγουν. Όταν δεν έχω τελειώσει ακόμα το Origins που το προχωράω και λίγο αργά είναι η αλήθεια. Σκέφοτμαι ότι μπορεί κάποιος πράγματι να δουλεύει και επειδή έχει ακόμα υποστήριξη από το σπίτι του να δίνει το 100% των χρημάτων του για αγορές. Έστω και αν είναι ξερω γω 500€ το μήνα. Πολλά συμβαίνουν. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα την οικονομική κατάσταση των άλλων. Σε μια χώρα που έχει καταληστευφθεί, που οι εταίροι της την ανάγκαζαν να παράγει λιγότερα απ'όσα μπορούσε(ας μην το τραβήξουμε άλλο) και οι πιο φιλότιμοι άνθρωποι είναι πάντα οι μαλ..... της υπόθεσης. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από pirmen56 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ο i5-8400 stock είναι καλύτερος στο gaming απο τον R7 1700 επίσης stock. Τώρα ΑΝ τον κάνεις OC πιθανώς να αλλάζουν τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά με αυτό το σκεπτικό ας συγκριθεί με τον 8600k καλύτερα. Το θεμα ειναι οτι εσυ μπηκες στον κοπο μπεις εδω για να "την πεις" και εκει ειναι το λαθος σου. Μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης σου οπως και ο 1700 ,οπως και ο 1600 οπως και ο 8700k. Αλλα προκαλεσες παραδεξου το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε Δεν διαφωνώ, παρακολουθώ το σχετικό νήμα, ενίοτε ανεβάζω και εγώ μερικά νουμεράκια, παρόλα αυτά παρατηρώ τα κασκόλ να έχουν ξεσαλώσει και να λένε τα ίδια και τα ίδια, ε καταντάει βαρετό. Αυτό να το πεις στους γνωστούς αγνωστους που ποστάρουν συνεχεια στο θέμα για AM4 έχοντας μηδενική εμπειρία με την πλατφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Το θεμα ειναι οτι εσυ μπηκες στον κοπο μπεις εδω για να "την πεις" και εκει ειναι το λαθος σου. Μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης σου οπως και ο 1700 ,οπως και ο 1600 οπως και ο 8700k. Αλλα προκαλεσες παραδεξου το. Δεν προκάλεσα. Προκάλεσε αυτός που είπε "ζώα" όσους έχουν i5-8400 και GTX1060. Και φυσικά ακόλουθησε ο Strawman με τα δικά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε στην αγορά εργασίας(ειδικά σήμερα) Αγγλία είμαι, δουλεύω full time και κάνω part time μεταπτυχιακό. Do the math. Η αγορά εργασίας είναι μια χαρά εδώ(και οι μισθοί), ενημερωτικά 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις