Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Spartan117 said:

E μα γι' αυτό θα πάρω τον 2700X day 1, χάνω τον ύπνο μου γιατί σκέφτομαι τις επιδόσεις του 8400 :P

Δεν εισαι μονο εσυ. Και γω πηγα σε 8700k γιατι ειμαι 15χρονο και με ειχε τρομαξει ο συνδυασμος 8400 2400ραμ και 1060. 

Να συνοψισουμε λιγο τα επιχειρηματα του τυπου που αποκαλει τους αλλους 15χρονα και οτι τους ενδιαφερει το e-penis.

1) Εχω καλυτερο single thread performance κατα 23% απο Ryzen αν συγκρινω ΜΟΝΟ με τον χαμηλοτερα κλοκαρισμενο Ryzen (μιας και απο 1600x τρωει παστες με κουταλι της σουπας) και μονο αν αφησουμε ξεκλειδωτο επεξεργαστη των 300€ που κλοκαρι με την στοκ ψυκτρα σε 80€ mobo στα default ρολογια γιατι...ειναι αδικο! 

2) Πηρα 8400 γιατι στα strategy games που παιζω με την 1060 οι Ryzen της ριχνουν bottleneck (της 1060!!) , αλλα δεν συγκρινω τα νουμερακια μου με αυτα του spartan γιατι αυτος εχει καλυτερη καρτα γραφικων!!

Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Επεξ/σία από strawman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Επιστρεφοντας στα του νηματος κανονισε να κανεις ενα καλο review ρε συ να παρουμε λιγο ματι

Θα προσπαθήσω αλλα οι επόμενες εβδομάδες είναι booked af, έχω 2 project για το μεταπτυχιακό που δουλεύω μέρα νύχτα, έχω δουλειά, και γυρίζω σε καμια-δυο εβδομάδες πατρίδα για χαλαρές καταστάσεις. Προς τέλη Μαΐου θα έχω χρόνο με το rig να του βγάλω την πιστη. Αλλα θα ποστάρω μερικά πράματα μέχρι τότε ;) 

• Like 2

Μόλις τώρα, strawman είπε

Δεν εισαι μονο εσυ. Και γω πηγα σε 8700k γιατι ειμαι 15χρονο και με ειχε τρομαξει ο συνδυασμος 8400 2400ραμ και 1060. 

Μπλάβο μπλάβο το παιζάκι έχει καλύτερο πισι. Τους γονείς εσένα και του Spartan117 λυπάμαι που τα σκάνε για να κάνετε αναβαθμίσεις. :D

• Sad 1

Νομιζω απο τοτε που βγηκαν οι ραιζεν ο μονος λογος να πας σε ιντελ ειναι αν κανεις κατι παρα πολυ συγκεκριμενο η αν σου αρεσει απλα σαν εταιρια. Μακαρι να ειχαμε τετοιες επιλογες πριν λιγα χρονια αλλα οπως βλεπετε και γω 2 συστηματα ιντελ εχω. Οι ζεν 2 απο οτι φαινεται με το αρχικο ριβιου πανω σε παλια μητρικη ειναι αρκετα καλυτερος απο ζεν 1, οποτε λογικα σε ριβιου με τις νεες μητρικες θα δωσουν κατι παραπανω αλλιως δεν θα ειχε νοημα η υπαρξη νεων μητρικων. Χτυπανε δυνατα την ιντελ και αυτο ειναι πολυ θετικο γιατι ισως την αναγκασουν να ξακαναει τεραστιο αλμα την επομενη φορα που θα βγαλει νεους επεξεργαστες.

• Like 1

Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Όχι γι αυτό. Γιατί θές να έχεις μεγάλο e-penis, όπως πολλοί εδώ μέσα. Απορώ τι κάθομαι και γράφω...

Βασικα γιατι γουσταρει να μπεντσαρει και να πειραζει πραγματα. Και εγω το ιδιο ειμαι. Μουρλος με το HW, θελω να το κανω δουλεια μεθαυριο. Βεβαια δεν εχω το budget του Spartan οποτε κινουμαι σε μικροτερα κλιμακια :P

Oσο για τον λογο για τον οποιο ακομα γραφεις, ειναι απλο. Για να μην φας ολοκληρωτικη ηττα στο θεμα που εσυ αρχισες. Αν μου πεις τωρα οτι δεν σε ενδιαφερει δεν θα καθομασταν να κανουμε την συζητηση ακομα. Και μονο που απαντησες τοσες φορες και με τοση ειρωνια δειχνει οτι σε καιει και μαλιστα αρκετα. Το ξερω γιατι το κανεις. Ολοι μας το ξερουμε. Προσπαθεις να υποστηριξεις την αγορα σου και τον επεξεργαστη σου. Ολοι αυτο θελουμε να κανουμε μεσα μας. Δεν καθεται καλα σε κανεναν να του λενε οτι "πεταξες λεφτα".

Αλλα ρε φιλε εσυ το εχεις παει στο καραγκιοζιλικι πλεον με τις ανακριβειες....

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, _Theo_ said:

Μπλάβο μπλάβο το παιζάκι έχει καλύτερο πισι. Τους γονείς εσένα και του Spartan117 λυπάμαι που τα σκάνε για να κάνετε αναβαθμίσεις. :D

Δοξα το θεο, δουλευω εδωσα μισο μηνιατικο και πηγα για ψωνια. Αλλα και οι γονεις να μου τα πηρανε, τα ad homs δεν αποτελουν επιχειρημα. Και να σου πω την αληθεια, δεν βλεπω και που ειναι το κακο στο να μου τα παρουν οι γονεις. Εφοσον δεν τα εκλεψα, και ο Αι βασιλης να μου τα φερε, τι σε κοφτει?  Σου ειπα εξαρχης λες πιπες, στο απεδειξαν ολοι με νουμερα. Εσυ λοιπον που εισαι ενηλικας βγαλε 2 διδυμα και παραδεξου το ;)

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Βασικα γιατι γουσταρει να μπεντσαρει και να πειραζει πραγματα. Και εγω το ιδιο ειμαι. Μουρλος με το HW, θελω να το κανω δουλεια μεθαυριο. Βεβαια δεν εχω το budget του Spartan οποτε κινουμαι σε μικροτερα κλιμακια :P

Oσο για τον λογο για τον οποιο ακομα γραφεις, ειναι απλο. Για να μην φας ολοκληρωτικη ηττα στο θεμα που εσυ αρχισες. Αν μου πεις τωρα οτι δεν σε ενδιαφερει δεν θα καθομασταν να κανουμε την συζητηση ακομα. Και μονο που απαντησες τοσες φορες και με τοση ειρωνια δειχνει οτι σε καιει και μαλιστα αρκετα. Το ξερω γιατι το κανεις. Ολοι μας το ξερουμε. Προσπαθεις να υποστηριξεις την αγορα σου και τον επεξεργαστη σου. Ολοι αυτο θελουμε να κανουμε μεσα μας. Δεν καθεται καλα σε κανεναν να του λενε οτι "πεταξες λεφτα".

Αλλα ρε φιλε εσυ το εχεις παει στο καραγκιοζιλικι πλεον με τις ανακριβειες....

Τι με νοιάζει εμένα τι θα πουν στο insomnia για την αγορά μου...Εγώ αγόρασα αυτό που θεωρούσα vfm και τελείωσε η υπόθεση. Και προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Τι με νοιάζει εμένα τι θα πουν στο insomnia για την αγορά μου...Εγώ αγόρασα αυτό που θεωρούσα vfm και τελείωσε η υπόθεση. Και προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Αφου σε εχω προλαβει ηδη, τι καθεσαι και το γραφεις? :P

4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Αν μου πεις τωρα οτι δεν σε ενδιαφερει δεν θα καθομασταν να κανουμε την συζητηση ακομα. Και μονο που απαντησες τοσες φορες και με τοση ειρωνια δειχνει οτι σε καιει και μαλιστα αρκετα. Το ξερω γιατι το κανεις. Ολοι μας το ξερουμε. Προσπαθεις να υποστηριξεις την αγορα σου και τον επεξεργαστη σου. Ολοι αυτο θελουμε να κανουμε μεσα μας. Δεν καθεται καλα σε κανεναν να του λενε οτι "πεταξες λεφτα".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, strawman είπε

Δοξα το θεο, δουλευω εδωσα μισο μηνιατικο και πηγα για ψωνια. Αλλα και οι γονεις να μου τα πηρανε, τα ad homs δεν αποτελουν επιχειρημα. Και να σου πω την αληθεια, δεν βλεπω και που ειναι το κακο στο να μου τα παρουν οι γονεις. Εφοσον δεν τα εκλεψα, και ο Αι βασιλης να μου τα φερε, τι σε κοφτει?  Σου ειπα εξαρχης λες πιπες, στο απεδειξαν ολοι με νουμερα. Εσυ λοιπον που εισαι ενηλικας βγαλε 2 διδυμα και παραδεξου το ;)

Ναι βέβαια όπως ο Spartan117 που λέει ότι είναι προγραμματιστής και τα πήρε μόνος του.... :D

Επεξ/σία από _Theo_
  • Sad 1

Just now, _Theo_ said:

Και πολυ καλα κανεις, και εγω ευχαριστημενος θα ημουνα με τον 8400. Αλλα οταν πας και συγκρινεις με 1700 ρε φιλε πως να το κανουμε, γελανε και τα πλακακια του μπανιου μου και η λεκανη βαραει παλαμακια. Δεν το γραφω για να στην πω, απλα ειναι σε εντελως αλλη κατηγορια ο 1700. Και εγω εχω ενα hyundai accent και ειμαι ευχαριστημενος, δεν θα παω να το στησω στο φαναρι με καμια Ferrari να το παιξω καμποσος ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, _Theo_ said:

Ναι βέβαια όπως ο Spartan117 που λέει ότι είναι προγραμματιστής και τα πήρε μόνος του....:DDDD

Σου ειπα, δεν εχει σημασια. Εστω οτι μου το πηρανε οι γονεις, και το λοιπον? Εστω οτι το φερε και ο Αι Βασιλης (μιας και ειμαι 15χρονο), και το λοιπον? Το θεμα ειναι οτι ο 1700 τρωει για πρωινο τον 8400 και οποιαδηποτε συγκριση αποτελει κακο ανεκδοτο. Τελος, δεν εχω να πω κατι αλλο. Αναλωσου τωρα στο ποιος αγορασε σε μενα και τον spartan τα PC, αμα δεν εχεις κατι καλυτερο να γραψεις.

PS1. Ετσι για την απορια σου, λογιστης ειμαι και δεν με ζουν οι γονεις μου. Αν δεν με πιστευεις περνα μια βολτα απτο σπιτι μου να σε κερασω και καφε

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Αυτά με τους γονείς τα έλεγε και πέρυσι, χάλασε το μοτόρι και δεν έχει arguments.

"E-penis" "Στα αγοράσανε οι γονείς!"

:D

Επεξ/σία από Spartan117

5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το ποιός έχει κόμπλεξ γιατί έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να κάνει φιγούρα και να τρέχει benches και βλέπει ότι απειλείται απο τον "ταπεινο" i5-8400 είναι φανερό.

Πέρα από τις προσωπικές επιθέσεις και το ξεκατίνιασμα, ο 8400 ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς, από καμία πλευρά. Ειδικά σε κάτι 3% min. Και μόνο που πάνε να τον βγάλουν και αυτόν, μετά τον 8700Κ/8600K, πεταμένα λεφτά για συστήματα με λίγότερο από 1080ti λέει πολλά.

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Ελα  νταξει παιδες ας το ληξουμε ,ολοι ξερουμε οτι μ@λ@κιζοματε αυτην την στιγμη...

Eλα μωρε ας γινει λιγη πλακα να γελασουμε και λιγο βραδυατικα. Αφου αρχισαμε που αρχισαμε με τον Pirmen με κατι συγκρισεις με 1080ti σε 1080p και B350 με Ζ370, ας το βγαλουμε απο τον οργανισμο μας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...