Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το θέμα φίλατε είναι ότι δεν είμαι κανένα 15χρονο που κάνει σύγκριση το e-penis του. Τι με νοιάζει εμένα αν με OC με ξεπερνάει ο R7 1700. Δεν ασχολούμαι με το OC, οπότε και τον 1700 να έπαιρνα δεν θα τον ανέβαζα. Θέλω τις max επιδόσεις στα strategy και με παράμετρο το πορτοφόλι αγόρασα CPU και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. ;) 

Mε γεια σου και χαρα σου και μπραβο σου (και μια χαρα ειναι το cpu σου) ,δεν ηρθα εγω στο νημα σου να σου πουλησω ειρωνια για τσιχλες ομως ...

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Τρέξε κάνα bench με το σύστημα σου, να τρέξω και εγώ σε οποιο strategy ποθείς :P

Δεν έχουμε ίδια κάρτα. ;)

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Θέλω τις max επιδόσεις στα strategy και με παράμετρο το πορτοφόλι αγόρασα CPU

Στο ειπα, στο λεω και θα στο ξαναπω. Ο 8400 δεν ειναι για εσενα. 8350k μεχρι να σβησει ο ηλιος.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Mε γεια σου και χαρα σου και μπραβο σου (και μια χαρα ειναι το cpu σου) ,δεν ηρθα εγω να σου πουλησω ειρωνια για τσιχλες ομως ...

Είναι η 1060, είναι οριακά στα επίπεδα console refresh και δημιουργεί αρκετά κόμπλεξ, δώστε στον λαό 1080 Ti :-D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Mε γεια σου και χαρα σου και μπραβο σου (και μια χαρα ειναι το cpu σου) ,δεν ηρθα εγω να σου πουλησω ειρωνια για τσιχλες ομως ...

Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, στον άλλο πήγαινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Spartan117 said:

Τρέξε κανα bench με το σύστημα σου, να τρέξω και εγώ σε οποιο strategy ποθείς :P

Toν εχω βγαλει εξω και τον κραταω στο χερι...περιμενω να γινει accepted το challenge.

Aπλα τρεξτε 480p 50% resolution scale γιατι εχει 1060 και...καταλαβαινεις...εδωσε τα λεφτα να παρει 23% καλυτερο single thread performance, το οποιο το πετυχαινει αν τον λυπηθεις και αφησεις τον 1700 stock..γιατι ετσι. 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Είναι η 1060, είναι οριακά στα επίπεδα console refresh και δημιουργεί αρκετά κόμπλεξ, δώστε στον λαό 1080 Ti :-D

Το ποιός έχει κόμπλεξ γιατί έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να κάνει φιγούρα και να τρέχει benches και βλέπει ότι απειλείται απο τον "ταπεινο" i5-8400 είναι φανερό.

Επεξ/σία από _Theo_
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Toν εχω βγαλει εξω και τον κραταω στο χερι...περιμενω να γινει accepted το challenge.

Aπλα τρεξτε 480p 50% resolution scale γιατι εχει 1060

Παναθεμα σε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
2 minutes ago, _Theo_ said:

Δεν έχουμε ίδια κάρτα. ;)

Τι σημασια εχει η καρτα, αφου πριν εγραφες οτι ο Ryzen ριχνει μπουκαλι σε 1060 στα strategy που παιζεις. Της ενοργανης κωλοτουμπας εισαι? :P

Δημοσ.

Βαλτε με και εμενα μεσα με τον ψωρο 1400 :P . Εχω μαλιστα ιδια καρτα πανω κατω, οποτε δεν εχουμε διαφορα εκει. Πες μου τι games θες να τρεξουμε και μεσα στην εβδομαδα σου εχω αποτελεσματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Το ποιός έχει κόμπλεξ γιατί έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να κάνει φιγούρα και να τρέχει benches και βλέπει ότι απειλέιται απο τον "ταπεινο" i5-8400 είναι φανερό.

E μα γι' αυτό θα πάρω τον 2700X day 1, χάνω τον ύπνο μου γιατί σκέφτομαι τις επιδόσεις του 8400 :P

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

E μα γι' αυτό θα πάρω τον 2700X day 1, χάνω τον ύπνο μου γιατί σκέφτομαι τις επιδόσεις του 8400 :P

Επιστρεφοντας στα του νηματος κανονισε να κανεις ενα καλο review ρε συ να παρουμε λιγο ματι

Δημοσ.
6 minutes ago, _Theo_ said:

Το θέμα φίλατε είναι ότι δεν είμαι κανένα 15χρονο που κάνει σύγκριση το e-penis του. Τι με νοιάζει εμένα αν με OC με ξεπερνάει ο R7 1700. Δεν ασχολούμαι με το OC, οπότε και τον 1700 να έπαιρνα δεν θα τον ανέβαζα. Θέλω τις max επιδόσεις στα strategy και με παράμετρο το πορτοφόλι αγόρασα CPU και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. ;) 

Aυτοι ομως που τον αγορασαν ασχολουνται με OC και τον κλοκαραν και ειναι μπροστα απο σενα παντου. Deal with it. Το να μου συγκρινεις unlocked επεξεργαστη σε stock επειδη εσυ εχεις κλειδωμενο ειναι ανεκδοτο βγαλμενο απτα συρταρια της Intel, πως να το κανουμε. Αν δεν το καταλαβαινεις εθελοτυφλεις για να κοροιδεψεις τον εαυτο και να υπεραμυνθεις της αγορας σου, πως να το κανουμε τωρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

Όχι γι αυτό. Γιατί θές να έχεις μεγάλο e-penis, όπως πολλοί εδώ μέσα. Απορώ τι κάθομαι και γράφω...

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...