Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Διαβάζω κάποια σχόλια εδώ και πραγματικά απορώ πως επιλέχτηκα εγώ να φάω 20 μέρες Ban για μια μικρή ειρωνεία που έκανα. Τι να πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε "Αν κάνω OC τον R7 1700 σε ξεπερνάει". Αυτό δε λές;; Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν παππούς, λέω εγώ. Αν θες να μπεί το OC σαν παράμετρος, βρες κάποιον με i5-8600 να κάνεις τη σύγκριση. Oχι αγορι μου. Λεμε οτι για να συγκρινεις IPC συγκρινεις ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΟΚΙΑ..... Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις επιτελους? 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Τον νοιάζουν τα 10 fps max Που μπορεί να έχει ο 8400 έναντι του 1600 με 1080tI , το ότι έδωσε 300+ για να κερδίσει λιγότερα από 10fps το κάνει γαργάρα.. ¯\_(ツ)_/¯ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, _Theo_ said: "Αν κάνω OC τον R7 1700 σε ξεπερνάει". Αυτό δε λές;; Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν παππούς, λέω εγώ. Αν θες να μπεί το OC σαν παράμετρος, βρες κάποιον με i5-8600 να κάνεις τη σύγκριση. Και εγω λεω αν ηθελες να κανεις OC ας επαιρνες overclocked επεξεργαστη! Oσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Οπως τα 5ghz του 8700k ειναι feature και πρεπει να συμπεριλαμβανεται στα benchmark ετσι και το oc που δεχεται ο 1700 πρεπει εξορισμου να μπαινει στα benchmark. Mηπως να κλεισουμε και το SMT στο rendering επειδη ο δικος σου δεν εχει? Να κλεισουμε και τα 2 extra cores ισως, κριμα ειναι. Δηλαδη οχι σοβαρα, με αυτην την επιχειρηματολογια λοιπον ο 8400 ειναι καλυτερος στο rendering απο τον 1700, μιας και αν κλεισουμε τα extra threads / cores και τους αφησουμε stock κανει πιο γρηγορα render! Αυτο λες πανω κατω. Και αστον τον 1700, ο φτηνοτερος 1600x βγαζει σε STOCK περισσοτερα ποντακια απο εσενα! LOL! Πονεσε? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Αληθεια πηγες απο 970 σε 1060? Δεν τα ετρωγες σε πιτογυρα ρε αδελφε? Καλυτερα θα τα ειχες ξοδεψει ετσι.... Όταν έχει φύγει μεταχειρισμένη δεν σε παίρνει να κάνεις κάτι άλλο. Και την πήρα με το σκεπτικό να την διώξω όταν θα έπεφτε η 1070 στα 400€. Δεν ήξερα ότι ήταν μόνιμη αλλαγή τιμών από το καρτέλ. Υπάρχει σίγουρα καρτέλ στις κάρτες και είχαν γραφτεί πράγματα στο παρελθόν. Σχετικά με τις 480, ναι στην Ελλάδα δεν έβρισκες τίποτα με 8Gb κάτω από τα ~330€ μόλις είχε βγει. Για τις ψωροreference. Δεν μιλάμε τώρα για προσφορές του εξωτερικού. Άλλωστε τη σύγκριση την κάνω με 970 πάλι σε τιμές Ελλάδας. Δεν συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε "Αν κάνω OC τον R7 1700 σε ξεπερνάει". Αυτό δε λές;; Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν παππούς, λέω εγώ. Αν θες να μπεί το OC σαν παράμετρος, βρες κάποιον με i5-8600 να κάνεις τη σύγκριση. Το να πας τον 1700 με τον στοκ cooler στα 3.8 με ένα κλικ είναι το ίδιο με την αλλαγή φύλου της γιαγια σου όντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Oχι αγορι μου. Λεμε οτι για να συγκρινεις IPC συγκρινεις ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΟΚΙΑ..... Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις επιτελους? ¯\_(ツ)_/¯ Για Single Core perfοmance μιλάω...Άλλο το IPC. 2 λεπτά πριν, strawman είπε Και εγω λεω αν ηθελες να κανεις OC ας επαιρνες overclocked επεξεργαστη! Oσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Οπως τα 5ghz του 8700k ειναι feature και πρεπει να συμπεριλαμβανεται στα benchmark ετσι και το oc που δεχεται ο 1700 πρεπει εξορισμου να μπαινει στα benchmark. Και αστον τον 1700, ο φτηνοτερος 1600x βγαζει σε STOCK περισσοτερα ποντακια απο εσενα! LOL! Πονεσε? Ουυυ όσο δεν φαντάζεσαι...;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Όταν έχει φύγει μεταχειρισμένη δεν σε παίρνει να κάνεις κάτι άλλο. Και την πήρα με το σκεπτικό να την διώξω όταν θα έπεφτε η 1070 στα 400€. Δεν ήξερα ότι ήταν μόνιμη αλλαγή τιμών από το καρτέλ. Υπάρχει σίγουρα καρτέλ στις κάρτες και είχαν γραφτεί πράγματα στο παρελθόν. Σχετικά με τις 480, ναι στην Ελλάδα δεν έβρισκες τίποτα με 8Gb κάτω από τα ~330€ μόλις είχε βγει. Για τις ψωροreference. Δεν μιλάμε τώρα για προσφορές του εξωτερικού. Άλλωστε τη σύγκριση την κάνω με 970 πάλι σε τιμές Ελλάδας. Δεν συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Αν εκανες κακη διαχειρηση και πετυχες κακη στιγμη για καρτα δεν φταιει κανενας αλλος. Θα μπορουσες να κανεις λιγο παραπανω ερευνα για να δεις πως θα παει το πραγμα. Δεν σε κατηγορω, ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του. Με τις 480 παντως εγω θυμαμαι στα 250 με 260 οι καλες 8αρες. Εγω την δικια μου 267 ευρω απο AskAdam την πηρα τον Ιανουαριο του '17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Για Single Core perfοmance μιλάω...Άλλο το IPC. Ουυυ όσο δεν φαντάζεσαι... άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, _Theo_ said: Ουυυ όσο δεν φαντάζεσαι...;) Ρε φιλε, ειχες αδικο, ελεγες κυριολεκτικα ΜΑΛΑΚΙΕΣ (με caps, και ας φαω και ban), πως να το κανουμε. Grow a pair και παραδεξου το. Δηλαδη το επιχειρημα σου αν το μεταλλαξω λιγο καταληγει σε Ο 8400 ειναι καλυτερος σε render απο τον threadripper 1950x γιατι πρεπει να τον αφησουμε stock και να κανουμε disable τα παραπανω cores / threads για να ειναι δικαιο κλπα κλπα. Πως τα σκεφτεσαι αυατ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ένα CPU-Z με προγράμματα να τρέχουν απο πίσω. Τσιχλίτσα; Warhammer δεν έχω παίξει, δεν μου αρέσει. Σε αυτά που παίζω εγώ Rome 2 και Attila, o i5-8400 είναι αρκετά καλός. Το θεμα φιλτατε ειναι πως ο 1700 μπορει να σε φτασει και να σε ξεπερασει ,εσυ μπορεις ? 1700 @4ghz Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Περιεργο. Εμεις οι υπολοιποι για IPC μιλαμε επειδη εσυ γι αυτο ξεκινησες να μιλας. Tωρα πως το κωλοτουμπιασες σε ST performance.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, akoinonitos said: Το θεμα φιλτατε ειναι πως ο 1700 μπορει να σε φτασει και να σε ξεπερασει ,εσυ μπορεις ? Τρεξτον μια stock, γιατι και σε stock ακομα παραπανω ποντους θα βγαζεις απτο default που εχει το CPU Z. Παει ο αλλος και συγκρινει με το default του CPUZ! Δηαλδη για ονομα, τι αλλη χαζομαρα θα σκεφτει για να πεισει καναν αδαη οτι εχει δικιο δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Τρεξτον μια stock, γιατι και σε stock ακομα παραπανω ποντους θα βγαζεις απτο default που εχει το CPU Z. Παει ο αλλος και συγκρινει με το default του CPUZ! Δηαλδη για ονομα, τι αλλη χαζομαρα θα σκεφτει για να πεισει καναν αδαη οτι εχει δικιο δεν ξερω. 416 βγαζει σε single και 3990+ σε Multi δεν μπαινω βραδιατηκα bios για τον μαστορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Το θεμα φιλτατε ειναι πως ο 1700 μπορει να σε φτασει και να σε ξεπερασει ,εσυ μπορεις ? Το θέμα φίλατε είναι ότι δεν είμαι κανένα 15χρονο που κάνει σύγκριση το e-penis του. Τι με νοιάζει εμένα αν με OC με ξεπερνάει ο R7 1700. Δεν ασχολούμαι με το OC, οπότε και τον 1700 να έπαιρνα δεν θα τον ανέβαζα. Θέλω τις max επιδόσεις στα strategy και με παράμετρο το πορτοφόλι αγόρασα CPU και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ενώ ο R7 1700 είναι επεξεργαστάρα! Τρέξε κανα bench με το σύστημα σου, να τρέξω και εγώ σε οποιο strategy ποθείς Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Spartan117 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις