strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Just now, _Theo_ said: Θα...Αυτό το θα το ακούω απο εποχή FX... Ειπε ο τυπος που εδωσε +100€ για να παρει 2 περισσοτερα cores Just now, 3DJIN said: κανενας επεξεργαστης της ιντελ αυτη τη στιγμη δεν εχει νοημα υπαρξης αφου υπαρχει o 1600 εκτος απο μια συνθηκη : 1080p 144hz 1080ti τα αλλα ειναι πιπες να εχουμε να λεμε Aυτο ακριβως εγραψα 1 χρονο πριν στο launch των Ryzen. Αυτολεξη Τωρα κατι ταλαιπωροι με 1060 , 60hz monitor και 720p 50% resolution scale που ψυριζουν να βρουν διαφορες τους θεωρω τους κλοουν του forum. Αλλα αυτη ειναι η αποψη μου. Ευχαριστως να αλλαξει αν διαβασω κανα επιχειρημα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Θα...Αυτό το θα το ακούω απο εποχή FX... Kαι αν δεις εδω επαληθευτικε Επισης μιας και λες για το Attila... Μηπως να παρουμε το Rome 2 κι ολας? 2 threads utilization.... Γιατι να μην παρουμε το Warhammer που ειναι και προσφατο και αντικατοπτριζει καλυτερα το τι γινεται τωρα? Με τον 8320 δεν ειχα προβλημα να πιανω 60+ FPS με τα settings στα high. Πιο πολυ μου μπουκαλιαζε η καρτα παρα ο επεξεργαστης στο συγκεκριμενο. Ετσι θα ειναι τα strategy απο εδω και περα. Εκτος και αν εσυ πηρες τον 8400 για να παιζεις τα strategy του 2013 και 2014, το οποιο ειναι αρκετα κακη επιλογη αφου ο 8350K με ενα κλοκι στα 5+GHz θα εκανε πολυ καλυτερη δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, strawman είπε Αν θες να μου απαντησεις ΕΣΥ λοιπον ΠΟΥ το μετρησες το ST performance και εβγαλες 23% διαφορα. Δωσμου νουμερα, δωσμου links, δωσε κατι. Αλλιως πες το εβγαλα απτο κεφαλι μου και ασε την ειρωνεια. Εκτος αν τα games μετρανε Single thread performance και δεν το ξερα, γιατι αν ειναι ετσι ο 8350k στα 5ghz εχει λιγοτερο ST απτον δικο σου μιας και ειναι πισω στο AC origins. Τα επιχειρηματα σου μπαζουν χειροτερα και απτον Τιτατνικο μετα την συγκρουση με το παγοβουνο βρε αδερφε. Εμπρος λοιπον, να δω τα νουμερακια που εβγαλες το 23%. Περιμενω... Οσο για τα games, στο ειπα και πριν. Ο 8350k τον παταει κατω τον Xeon των 9.000€ στα games. Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Περιμενω απαντηση, που μαλλον δεν θα παρω. Ένα CPU-Z με προγράμματα να τρέχουν απο πίσω. Τσιχλίτσα; 3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Kαι αν δεις εδω επαληθευτικε Επισης μιας και λες για το Attila... Μηπως να παρουμε το Rome 2 κι ολας? 2 threads utilization.... Γιατι να μην παρουμε το Warhammer που ειναι και προσφατο και αντικατοπτριζει καλυτερα το τι γινεται τωρα? Με τον 8320 δεν ειχα προβλημα να πιανω 60+ FPS με τα settings στα high. Πιο πολυ μου μπουκαλιαζε η καρτα παρα ο επεξεργαστης στο συγκεκριμενο. Ετσι θα ειναι τα strategy απο εδω και περα. Εκτος και αν εσυ πηρες τον 8400 για να παιζεις τα strategy του 2013 και 2014, το οποιο ειναι αρκετα κακη επιλογη αφου ο 8350K με ενα κλοκι στα 5+GHz θα εκανε πολυ καλυτερη δουλεια. Warhammer δεν έχω παίξει, δεν μου αρέσει. Σε αυτά που παίζω εγώ Rome 2 και Attila, o i5-8400 είναι αρκετά καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ένα CPU-Z με προγράμματα να τρέχουν απο πίσω. Τσιχλίτσα; Warhammer δεν έχω παίξει, δεν μου αρέσει. Σε αυτά που παίζω εγώ Rome 2 και Attila, o i5-8400 είναι αρκετά καλός. για βαλε λιγο να φαινονται τα νουμερα ρε αρχοντα να παρεις την απαντηση σου γτ ετσι δυσκολευομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) βαλε τον i3 8350κ ως ref και μετα ριξτου παραγγελια Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από 3DJIN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Παιδιά μην το κουράζετε το θέμα. Το 95% των αγοραστών ούτε που ψάχνετε καθόλου απλά έχει ακούσει ότι intel is good amd is bad . Και ότι οι intel είναι κρυόι(lol ) και οι amd θερμάστες. Ο άλλος στο θέμα με την ανακοίνωση των Ryzen+ έλεγε ότι οι and καίγονται και εκρήγνόνται . Που τις θερμοκρασίες των Ryzen η intel της βλέπει μόνο σε idle. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ένα CPU-Z με προγράμματα να τρέχουν απο πίσω. Τσιχλίτσα; 1 core boost στα 4GHz ενω ο 1700 μετρηθηκε στα 3.0GHz, αρα αυτο που δειχνεις οφειλεται στην διαφορα 1GHz που υπαρχει η οποια ειναι 25%? Αρα η διαφορα IPC ειναι.... 3% αντε 4% οπως δειχνει για να παμε στο 29%. Μπραβο. Μολις απεδειξες αυτα που λεγαμε. Οποτε καταλαβαινεις επιτελους οτι δεν υπαρχει διαφορα στους επεξεργαστες στα ιδια κλοκια? Οχι? Νταξει δεν πειραζει. Μερικοι θελουν να μενουν κολλημενοι :') Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Εσυ που εχεις μια 1060 σημερα τι καρτα ειχες πριν? Tωρα το γιατι, γιατι με τα λεφτα που θα παρεις την γρηγορη ραμ στον 8400 αγοραζεις 8600k. Η 8700k. Ειδικα εφοσον πας σε z370! Αυτο που δνε εχει νοημα ειναι να πας στον entry level επεξεργαστη και να αγορασεις το ακριβο chipaki mobo με ακριβες ram και να τις συνδιασεις με 1060. Κατσε παιξε ταβλι καλυτερα. Την 970. Και δεν πήγα σε 1070 γιατί είχε 200€ πάνω από όσο είχα πάρει την 970(χωρίς το mining). Έχετε ξεχάσει ότι πριν από δύο χρόνια και πίσω τα 350€-450€ ήταν για high end κάρτες, για τις οποίες δεν σε υποτιμούσε κανένας. Και μόλις πρόσφατα έγιναν μεσαία κατηγορία από το καρτέλ AMD Nvidia. Η AMD που τόσο πολύ την λατρεύετε ιδεολογικά, τιμολογεί ακριβώς το ίδιο με την nvidia στις κάρτες σήμερα. Πλασματικές MSRP στις 480 από την πρώτη μέρα όπως και η nvidia. Η ραμ παραμένει στο σύστημα ότι και να μπει απάνω και δίνει το ανάλογο boost. Αρκεί φυσικά να τη δέχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, _Theo_ said: Ένα CPU-Z με προγράμματα να τρέχουν απο πίσω. Τσιχλίτσα; Aρα δεν σε νοιαζει ποιος εχει δικιο, σε νοιαζει απλα να δειξεις οτι εχεις δικιο χωρις να εχεις. Grow up ρε παιδι. Αντε να σου απαντησω τελευταια φορα, μετα εφυγες και συ στον δρομο που χαραξε ο dr73. Σου δειχνω τα νουμερα του Cb αλλα δεν σου κανουν γιατι....ετσι. Οποτε μου βαζεις τα νουμερα του cpu-z με stock εναν UNLOCKED επεξεργαστη που κλοκαρι 30% πανω για πλακα. Και θες να σε παρω στα σοβαρα. Θα σου μπορουσα τωρα να απαντησω οτι μου απαντησες και εσυ στα νουμερα του CB...αλλα δεν θα τον κανω γιατι σε αντιθεση με εσενα, εχω εγκεφαλο. Τωρα για να σου αποδειξω once and for all οτι εχεις αδικο, χτυπα το αλλη μια το bench χωρις ποσοστα αλλα με τα αποτελεσματα O 1700 πιανει 500 ποντακια στα 3.9 -4 .0 ghz. Να δω τωρα τον δικο σου στα 615. Αντε μπρος, η καντο η πες οτι λες μαλακιες τοση ωρα PS1. Και κλεισε και τα προγραμματα απο πισω πλιζ. Μην εχεις δικαιολογιες για την ταπα που θα φας. PS2. Για να καταλαβεις το μεγεθος της αρλουμπας που πετας αν εισαι 30% πανω απο 1700 τοτε βγαζεις καλυτερο ST απο τον 8700k μου στα 5 ghz!! Τι μας περασες ρε φιλε, οτι τρωμε κουτοχορτο? Αντε βραδιατικα ασχολουμε με απαλευτους. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Παρεμπιπτοντως δειξε νουμερακια και επανερχομαι αυριο με τον 1400 μου στα 4 να δουμε καποια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Την 970. Και δεν πήγα σε 1070 γιατί είχε 200€ πάνω από όσο είχα πάρει την 970(χωρίς το mining). Έχετε ξεχάσει ότι πριν από δύο χρόνια και πίσω τα 350€-450€ ήταν για high end κάρτες, για τις οποίες δεν σε υποτιμούσε κανένας. Και μόλις πρόσφατα έγιναν μεσαία κατηγορία από το καρτέλ AMD Nvidia. Η AMD που τόσο πολύ την λατρεύετε ιδεολογικά, τιμολογεί ακριβώς το ίδιο με την nvidia στις κάρτες σήμερα. Πλασματικές MSRP στις 480 από την πρώτη μέρα όπως και η nvidia. Η ραμ παραμένει στο σύστημα ότι και να μπει απάνω και δίνει το ανάλογο boost. Αρκεί φυσικά να τη δέχεται. Πριν το mining έβρισκες 480 ακόμα και στα 220 ευρώ και μιλάω για την 8 αρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Την 970. Και δεν πήγα σε 1070 γιατί είχε 200€ πάνω από όσο είχα πάρει την 970(χωρίς το mining). Έχετε ξεχάσει ότι πριν από δύο χρόνια και πίσω τα 350€-450€ ήταν για high end κάρτες, για τις οποίες δεν σε υποτιμούσε κανένας. Και μόλις πρόσφατα έγιναν μεσαία κατηγορία από το καρτέλ AMD Nvidia. Η AMD που τόσο πολύ την λατρεύετε ιδεολογικά, τιμολογεί ακριβώς το ίδιο με την nvidia στις κάρτες σήμερα. Πλασματικές MSRP στις 480 από την πρώτη μέρα όπως και η nvidia. Η ραμ παραμένει στο σύστημα ότι και να μπει απάνω και δίνει το ανάλογο boost. Αρκεί φυσικά να τη δέχεται. Αληθεια πηγες απο 970 σε 1060? Δεν τα ετρωγες σε πιτογυρα ρε αδελφε? Καλυτερα θα τα ειχες ξοδεψει ετσι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 minutes ago, pirmen56 said: Η AMD που τόσο πολύ την λατρεύετε ιδεολογικά, τιμολογεί ακριβώς το ίδιο με την nvidia στις κάρτες σήμερα. Πλασματικές MSRP στις 480 από την πρώτη μέρα όπως και η nvidia. Οταν γραφεις τετοιες αρλουμπες δυστηχως δυσκολευομαι να σε ακολουθησω. Εχω 5 καρτες Nvidia, ποσο πολυ την λατρευω την AMD? Με τσαντιζουν τοσο πολυ τετοια επιχειρηματα του πωπου που δεν θα σχολιασω καν την αναβαθμιση απο 970 σε 1060. Θα την αφησσω να παει στο κορακα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, strawman είπε Aρα δεν σε νοιαζει ποιος εχει δικιο, σε νοιαζει απλα να δειξεις οτι εχεις δικιο χωρις να εχεις. Grow up ρε παιδι. Αντε να σου απαντησω τελευταια φορα, μετα εφυγες και συ στον δρομο που χαραξε ο dr73. Σου δειχνω τα νουμερα του Cb αλλα δεν σου κανουν γιατι....ετσι. Οποτε μου βαζεις τα νουμερα του cpu-z με stock εναν UNLOCKED επεξεργαστη που κλοκαρι 30% πανω για πλακα. Και θες να σε παρω στα σοβαρα. Θα σου μπορουσα τωρα να απαντησω οτι μου απαντησες και εσυ στα νουμερα του CB...αλλα δεν θα τον κανω γιατι σε αντιθεση με εσενα, εχω εγκεφαλο. Τωρα για να σου αποδειξω once and for all οτι εχεις αδικο, χτυπα το αλλη μια το bench χωρις ποσοστα αλλα με τα αποτελεσματα O 1700 πιανει 500 ποντακια στα 3.9 -4 .0 ghz. Να δω τωρα τον δικο σου στα 615. Αντε μπρος, η καντο η πες οτι λες μαλακιες τοση ωρα PS1. Και κλεισε και τα προγραμματα απο πισω πλιζ. Μην εχεις δικαιολογιες για την ταπα που θα φας. "Αν κάνω OC τον R7 1700 σε ξεπερνάει". Αυτό δε λές;; Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν παππούς, λέω εγώ. Αν θες να μπεί το OC σαν παράμετρος, βρες κάποιον με i5-8600k να κάνεις τη σύγκριση. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Αληθεια πηγες απο 970 σε 1060? Δεν τα ετρωγες σε πιτογυρα ρε αδελφε? Καλυτερα θα τα ειχες ξοδεψει ετσι.... Τον νοιάζουν τα 10 fps max Που μπορεί να έχει ο 8400 έναντι του 1600 με 1080tI , το ότι έδωσε 300+ για να κερδίσει λιγότερα από 10fps το κάνει γαργάρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις