ASDIC Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 παιδες μετα τα pre-orders οι τιμες λετε να ανεβουν ή θα κατεβουν και αλλο νομιζετε ? ενδιαφερομαι για εναν 2600Χ και επειδη αποκλειεται να βγει μαπα σειρα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω εναν, παρολο που ξερω τον χρυσο κανονα να μην κανουν ποτε προ-παραγγελιες. τι νομιζετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Εγω βλεπω προ παραγγελια απο Γερμανια τον 2700 στα 307 ευροπουλα με μεταφορικα και το γλυκοκοιταζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Spartan117 said: Για το BankGroupSwap πας Advanced -> AMD CBS -> UMC Common Options -> DRAM Memory Mapping Edit: Το επόμενο πράμα που κανεις είναι κυριολεκτικό copy paste αυτά τα timings/voltage/etc: Edit: Update στα timings που δίνει στην τελευταία έκδοση του (beta 2). Λοιπόν έκανα συνολικά 5 προσπάθειες και έφτασε μέχρι τα πάρα κάτω, πιο υψηλά έτρωγα 0d q-code: Τώρα απομένει να δω τι ψάρια θα πιάσει εν ώρα δουλειάς, αν φάω καμία BSOD. Edit: Μόλις έφαγα μια irq_not_less_or_equal, αν ξανακάνει 1 από τα 3 εξής πρέπει να γίνουν, ή ρίχνω συχνότητα στα 3200 ή ρίχνω συχνότητα ελάχιστα σε CPU ή Ανεβάζω τάση στις μνήμες. Όλα μπορεί να είναι πιθανά. Το περίεργο είναι να μην στην βγάζει σε stress test αλλά όταν ξεκινάς δουλειά... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από SeXBOX BSOD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε καλυτερα στα 3200 γτ ειναι δυσκολες οι dual rank, θελει λιγο ψαξιμο για 3333mhz. Αν στρεσαρες με realbench δεν στρεσαρει ιδιαιτερα τις ram γιαυτο δεν σου εβγαλε προβλημα. Τρεξε κανενα memtest η intel burn test σε very high. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SeXBOX είπε Λοιπόν έκανα συνολικά 5 προσπάθειες και έφτασε μέχρι τα πάρα κάτω, πιο υψηλά έτρωγα 0d q-code: Τώρα απομένει να δω τι ψάρια θα πιάσει εν ώρα δουλειάς, αν φάω καμία BSOD. Edit: Μόλις έφαγα μια irq_not_less_or_equal, αν ξανακάνει 1 από τα 3 εξής πρέπει να γίνουν, ή ρίχνω συχνότητα στα 3200 ή ρίχνω συχνότητα ελάχιστα σε CPU ή Ανεβάζω τάση στις μνήμες. Όλα μπορεί να είναι πιθανά. Το περίεργο είναι να μην στην βγάζει σε stress test αλλά όταν ξεκινάς δουλειά... Κατέβασε σε 3200(έχεις 4 dual rank dimms και είναι δύσκολη δουλειά για τον IMC), πάντως σημαντική βελτίωση σε bandwidth και latency, τέτοια θέλουμε να βλέπουμε Edit: Αν θές 3333, δώσε παραπάνω τάση σε μνήμες και SOC. SOC μπορείς να δώσεις και 1.15, τα b-dies μπορείς να δώσεις και 1.5, αλλα καλο είναι μέχρι 1.45 για 24/7. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, jimakos234 είπε Εγω βλεπω προ παραγγελια απο Γερμανια τον 2700 στα 307 ευροπουλα με μεταφορικα και το γλυκοκοιταζω... Περίμενε να πέσει. Εξήντα ευρώ διαφορα από τον 1700 γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 οι τιμες λετε μετα τις προπαραγγελιες λετε οτι θα πεσουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, ASDIC είπε οι τιμες λετε μετα τις προπαραγγελιες λετε οτι θα πεσουν ? Μαξ ενα μήνα δίνω να γίνει διόρθωση τιμών.... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η ιντελ θα κάνει πρώτη τη κίνηση ανανέωσης των τιμών και η amd θα ακολουθήσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, SeXBOX είπε Edit: Μόλις έφαγα μια irq_not_less_or_equal, αν ξανακάνει 1 από τα 3 εξής πρέπει να γίνουν, ή ρίχνω συχνότητα στα 3200 ή ρίχνω συχνότητα ελάχιστα σε CPU ή Ανεβάζω τάση στις μνήμες. Όλα μπορεί να είναι πιθανά. Το περίεργο είναι να μην στην βγάζει σε stress test αλλά όταν ξεκινάς δουλειά... Δεν είναι περίεργο αυτό, δεν είναι το ίδιο φορτίο. Κατά προτίμηση δοκίμασε prime95 29.3 Blend ή Intel Burn Test σε Very High, που συνήθως πιάνουν τις αστάθειες στις μνήμες, που λογικά είναι και το πρόβλημα. Αν "περάσεις" τα πρώτα 3-4 passes στο prime (~15-20 λεπτά δλδ) και τα 10 iterations του ΙΒΤ (~10 λεπτά), λογικά είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, radiohead είπε Περίμενε να πέσει. Εξήντα ευρώ διαφορα από τον 1700 γιατι; Καλα εν τελει αν δεν ειναι τρομερες οι διαφορες για την διαφορα τιμης φευγει 1700 και μετα περιμενω 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Καλα εν τελει αν δεν ειναι τρομερες οι διαφορες για την διαφορα τιμης φευγει 1700 και μετα περιμενω 2019 Αν δεν περιμενεις να πεσει ωραιοτατο το δευτερο σεναριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 6 hours ago, Spartan117 said: Κατέβασε σε 3200(έχεις 4 dual rank dimms και είναι δύσκολη δουλειά για τον IMC), πάντως σημαντική βελτίωση σε bandwidth και latency, τέτοια θέλουμε να βλέπουμε Edit: Αν θές 3333, δώσε παραπάνω τάση σε μνήμες και SOC. SOC μπορείς να δώσεις και 1.15, τα b-dies μπορείς να δώσεις και 1.5, αλλα καλο είναι μέχρι 1.45 για 24/7. Λοιπόν μετά από ατελείωτες δόκιμες σταθερότητα εχω με τα παρακάτω ΜΟΝΟ: Λίγο παραπάνω CPU ή Μνήμες με άπειρους συνδυασμούς σε τάσεις το αποτέλεσμα ήταν BSODS BSODS και BSODS κάθε φορά με διαφορετικά errors. Εντάξει 4 sticks έχει πάνω, δεν εχω παράπονο. Αλλά με προβληματίζει η μη λειτουργία των 4ghz που υπόσχεται η AMD, είτε με custom ρυθμίσεις ή εφαρμογή κάποιου preset. Θα ασχοληθώ στο μέλλον με 2 sticks από περιέργεια και μόνο... τώρα δε θα εχω καθόλου χρόνο καθώς εχω έγκριση από ΕΣΠΑ για παράρτημα της εταιρείας μου από Λονδίνο και σε Αθήνα πλέον και θα πέσει πολύ τρέξιμο, χαρτούρα και συνεντεύξεις για όσους ανταποκριθούν στο αίτημα για εύρεση υπαλλήλων που θα κατέχουν την γνώση δουλειάς της εταιρείας και απαιτήσεις. Οπότε προς το παρόν μπαίνει στο πάγο οποιαδήποτε προσπάθεια με το PC. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν να με καθοδηγήσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Παμε για προπαραγκελια τον 2600Χ απο πλαισιο!!!! Με μητρικη τι κανουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Λοιπόν μετά από ατελείωτες δόκιμες σταθερότητα εχω με τα παρακάτω ΜΟΝΟ: Λίγο παραπάνω CPU ή Μνήμες με άπειρους συνδυασμούς σε τάσεις το αποτέλεσμα ήταν BSODS BSODS και BSODS κάθε φορά με διαφορετικά errors. Εντάξει 4 sticks έχει πάνω, δεν εχω παράπονο. Αλλά με προβληματίζει η μη λειτουργία των 4ghz που υπόσχεται η AMD, είτε με custom ρυθμίσεις ή εφαρμογή κάποιου preset. Θα ασχοληθώ στο μέλλον με 2 sticks από περιέργεια και μόνο... τώρα δε θα εχω καθόλου χρόνο καθώς εχω έγκριση από ΕΣΠΑ για παράρτημα της εταιρείας μου από Λονδίνο και σε Αθήνα πλέον και θα πέσει πολύ τρέξιμο, χαρτούρα και συνεντεύξεις για όσους ανταποκριθούν στο αίτημα για εύρεση υπαλλήλων που θα κατέχουν την γνώση δουλειάς της εταιρείας και απαιτήσεις. Οπότε προς το παρόν μπαίνει στο πάγο οποιαδήποτε προσπάθεια με το PC. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν να με καθοδηγήσουν! Καλες δουλειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 https://wccftech.com/amd-x470-motherboard-roundup-asus-asrock-msi-aorus-biostar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις