Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DjAkis είπε

19 του μηνα κυκλοφορούν οι νεοι επεξεργαστές απο μητρικές ειδα μονο χ470 υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν οι β450?

Ναι, νομίζω Q3 είπαν ότι θα βγάλουν b450.

---

Το setup που τρέχω τώρα στον 1700

memelurj.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα αφου θα φτιάξω υπολογιστή η χ470 είναι μονόδρομος.... δηλαδη β450 τον Ιούνιο;

Επεξ/σία από DjAkis
Δημοσ.

Όσοι είσαστε ήδη κάτοχοι ryzen gen 1 ( από 1600 και πάνω ) σκέφτεστε να αναβαθμισετε ? Αξίζει λέτε μόνο για το καλύτερο oc και memory controller ?  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spartan117 είπε

Ναι, νομίζω Q3 είπαν ότι θα βγάλουν b450.

---

Το setup που τρέχω τώρα στον 1700

memelurj.png

Trfc 2 και 4 βαζεις η τα αφηνεις auto? Ο 1asmus ελεγε στην αρχη οτι δεν κανουν κατι αλλα μετα τα εβαλε στο calculator.

12 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Όσοι είσαστε ήδη κάτοχοι ryzen gen 1 ( από 1600 και πάνω ) σκέφτεστε να αναβαθμισετε ? Αξίζει λέτε μόνο για το καλύτερο oc και memory controller ?  

Εγω βασικα περιμενω να δω αν στις x470 μητρικες μπορουν οι πρωτοι ryzen να τρεξουν μνημες στα 3466 χωρις θεματα, αν δω οτι γινεται θα χτυπησω την prime x470 pro που ειναι προσιτη στην τιμη και αν οι 2700-2700x μπορουν να δουλεψουν ολοι στα 4.2 ghz και πανω ισως κανω τη μεταβαση.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Ειμουν έτοιμος να αγοράσω τον 1600 αλλα αφου σε λιγες μέρες κυκλοφορεί ο 2600 και δεν έχει τρελή διαφορά στην τιμή θα τον αγοράσω

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Για μένα οι τωρινοί κάτοχοι αξίζουν μόνο αν μεταβούν με μικρό κόστος.....π.χ. να πουλήσουν το παλιό cpu και να αγοράσουν new με κανά 50ρικό διαφορά ...ειδάλλως sidegrade είναι και όχι upgrade από τους ryzen 1000series.....upgrade θα είναι τα 7nm 3000 ryzen series του χρόνου σίγουρα ......μιας και στοχεύουν οι 3000 series  πολύ ψηλά σε ρολόγια και θα μπαίνουν σε x370/x470 mobo......

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Για μένα οι τωρινοί κάτοχοι αξίζουν μόνο αν μεταβούν με μικρό κόστος.....π.χ. να πουλήσουν το παλιό cpu και να αγοράσουν new με κανά 50ρικό διαφορά ...ειδάλλως sidegrade είναι και όχι upgrade από τους ryzen 1000series.....upgrade θα είναι τα 7nm 3000 ryzen series του χρόνου σίγουρα ......μιας και στοχεύουν οι 3000 series  πολύ ψηλά σε ρολόγια και θα μπαίνουν σε x370/x470 mobo......

Καλα σιγουρα αλλα δεν νομιζω οτι οσοι το κανουν θα το κανουν γτ το εχουν αναγκη ,απλα για το αθλημα θα γινει. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Καλα σιγουρα αλλα δεν νομιζω οτι οσοι το κανουν θα το κανουν γτ το εχουν αναγκη ,απλα για το αθλημα θα γινει. 

Για αυτό μίλησα για sidegrade και όχι για upgrade bro.

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Για αυτό μίλησα για sidegrade και όχι για upgrade bro.

Sidegrade δεν θα είναι αν υπάρχει ένα jump 10-15% με πιο λογικές τάσεις. Απλά δεν είναι upgrade που αξίζει αρκετά όπως αυτό που είχα κάνει πριν από 3570k σε 1700 πριν ένα χρόνο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν πας σε κάνα i7-8086K λέω εγώ να πάρει ανάσα το 1080Ti ; :D

https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-e719sda-17-led-silver-p-PER.170704

Να πάρω και ένα τέτοιο μαζί να αρχίσω τις κόντρες με τον Pirmen :-D

Τις καγκουριές που κάνει η Intel με IHS και οδοντόπαστα δεν μπορώ να τις υποστηρίξω με το πορτοφόλι μου :P

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-e719sda-17-led-silver-p-PER.170704

Να πάρω και ένα τέτοιο μαζί να αρχίσω τις κόντρες με τον Pirmen :-D

Τις καγκουριές που κάνει η Intel με IHS και οδοντόπαστα δεν μπορώ να τις υποστηρίξω με το πορτοφόλι μου :P

Εχω μια crt 17 αρα για πεταμα αμα ενδιαφερεσαι παντως :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εχω μια crt 17 αρα για πεταμα αμα ενδιαφερεσαι παντως :P

Ευχαριστώ αλλα η 32" 4K μου κάνει προς το παρόν, όταν θα σκεφτώ να κάνω upgrade σε 720p gaming θα το έχω στο νου μου :D

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, ChrisAttart said:

Εγώ αν ακούσω ότι με X370 τρέχουν μια χαρά και έχεις ένα 25%+ τουλάχιστον σε επιδόσεις τότε ναι, διαφορετικά με τον 1800x νομίζω είμαι καλυμμένος για ακόμα 1 χρόνο, όταν  σε Cinebench σου βγάζει 1850 και σε RealBench 160.000 πόντους τι άλλο να ζητήσεις; Και BIOS με BIOS γίνονται ακόμα καλύτεροι, φτιαχνουν πολλά bugs και βελτιώνονται συνεχώς. Θα αφήσω την 2η γενιά να ωριμάσει και να φτιάξουν ότι προβλήματα προκύψουν και ίσως πάω σε αναβάθμιση, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι μόνο στον CPU ή σε μνήμες και μητρική μαζί... θα δείξει.

Δημοσ.

Νταξ τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος που το σκεφτομαι .... Αλλα ρε γμτ ηθελα να βγαλει μια full cover μητρικη οπως η Code και η Formula στα Intel , μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι αντιστοιχο στις νεες Χ470 ... Ειδα απο κοντα μια τετοια και με monoblock επανω και επαθα πλακα .... Στο οπτικο κομματι ( αλλους φυσικα δεν τους απασχολει , αλλα αλλοι ειμαστε λιγο καγκουρες :P ) ειναι αλλου ...

20170109130352_asus_rog_maximus_ix_formula.jpeg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...