BabisTs Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ε τώρα θα αρχίσουμε τα suicide runs μόνο και μόνο επειδή κατάφεραν να πιάσουν 4.5GHz Όπως έχω ξαναπεί και πιο πάνω,νομίζω ότι για daily 24/7 stability και μέχρι 1,35v δεν θα δούμε πάνω από 4,2ghz all cores (εκτός από κανά golden ίσως). Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από BabisTs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε Όπως έχω ξαναπεί και πιο πάνω,νομίζω ότι για daily 24/7 stability και μέχρι 1,35v δεν θα δούμε πάνω από 4,2ghz all cores (εκτός από κανά golden ίσως). Σε νεράκι και 1.425 είναι ok για Ryzen. Εγώ τώρα τον τρέχω στα 4.0GHz με 1.425 και LLC2 και είναι σχετικά ήρεμος (70C max). Το καλο είναι ότι δεν χρειάζεσαι delid για να τρέχει σε normal θερμοκρασίες ο επεξεργαστής. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Σε νεράκι και 1.425 είναι ok για Ryzen. Εγώ τώρα τον τρέχω στα 4.0GHz με 1.425 και LLC2 και είναι σχετικά ήρεμος (70C max). Τα nm που κατασκευάζονται αυτοί οι επεξεργαστές μου φαίνεται έχουν σαν όριο τα 1,35v....έτσι είχε πεί και η amd.. " The company suggests 1.35 volts for daily driving but didn't mention the clock speed at that voltage". ....μετά υπάρχει φόβος degradation.... https://www.techspot.com/review/1345-amd-ryzen-7-1800x-1700x/page5.html Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Τα nm που κατασκευάζονται αυτοί οι επεξεργαστές μου φαίνεται έχουν σαν όριο τα 1,35v....έτσι είχε πεί και η amd.. " The company suggests 1.35 volts for daily driving but didn't mention the clock speed at that voltage". ....μετά υπάρχει φόβος degradation.... https://www.techspot.com/review/1345-amd-ryzen-7-1800x-1700x/page5.html Degrade ποτε όμως, σε 5 χρονια? Περισσότερο ρολο παίζει η θερμοκρασία παρα το voltage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Το καλο είναι ότι δεν χρειάζεσαι delid για να τρέχει σε normal θερμοκρασίες ο επεξεργαστής. Σε αυτό οι κόκκινοι είναι άψογοι για μένα....αν το κρατήσουν το soldered και στην επόμενη γενιά θα μοιράσουν πόνο με 5,0+ghz στανταράκι στα 7nm ....... 6 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Degrade ποτε όμως, σε 5 χρονια? Περισσότερο ρολο παίζει η θερμοκρασία παρα το voltage. To degradation είναι λαχείο όταν παίζεις πάνω από τα φυσιολογικά voltage.....άλλο τσιπάκι τα κλάνει νωρίς και άλλο πιο αργά....... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από BabisTs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ότι ναναι το review που βγήκε βλέπεις κάτι 8400 να περνανε κάτι 8600/8700Κ και κατι 6700 κ επίσης αντίστοιχα στη 1η θέση Review σοβαρό μόνον από @Spartan117 !! Δηλαδή έχουν συμφέρον να "σπρώξουν" 6700K εν έτει 2018; Ενδιαφέρον ακούγεται. Βέβαια παίζουν ρόλο και οι μνήμες έτσι; Τουλάχιστον τα σκορ του AIDA είναι εκεί κοντά για 6700Κ. Και το latency στα ~46ns για μνήμη 3200 14-16-34 που έχω. υ.γ.: Εντάξει να δούμε review από τον Spartan. Να δούμε όμως και αν θα κατορθώσει ποτέ official reviewer να αναπαράξει τα αποτελέσματα του Spartan. Αν δεν κάνω λάθος η AMD μπορεί να δώσει οδηγίες στους reviewers για το πώς θα ήταν καλύτερο να τρέξουν bench. Έχει ήδη συμβεί στο ξεκίνημα των ryzen και αρκετοί reviewers αναφέρθηκαν δημόσια στις προτάσεις της AMD για να παρακαμφθούν παιδικές ασθένειες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες μετά από τόσο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Δηλαδή έχουν συμφέρον να "σπρώξουν" 6700K εν έτει 2018; Ενδιαφέρον ακούγεται. Βέβαια παίζουν ρόλο και οι μνήμες έτσι; Τουλάχιστον τα σκορ του AIDA είναι εκεί κοντά για 6700Κ. Και το latency στα ~46ns για μνήμη 3200 14-16-34 που έχω. υ.γ.: Εντάξει να δούμε review από τον Spartan. Να δούμε όμως και αν θα κατορθώσει ποτέ official reviewer να αναπαράξει τα αποτελέσματα του Spartan. Αν δεν κάνω λάθος η AMD μπορεί να δώσει οδηγίες στους reviewers για το πώς θα ήταν καλύτερο να τρέξουν bench. Έχει ήδη συμβεί στο ξεκίνημα των ryzen και αρκετοί reviewers αναφέρθηκαν δημόσια στις προτάσεις της AMD για να παρακαμφθούν παιδικές ασθένειες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες μετά από τόσο καιρό. Και οι από κάτω στα σχόλια τα ίδια λενε 3200 MHz memory for Ryzen and 3600 MHz for Coffeelake platform. The graphics card is MSI GeForce GTX 1070 Gaming Z :{ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, pirmen56 είπε υ.γ.: Εντάξει να δούμε review από τον Spartan. Να δούμε όμως και αν θα κατορθώσει ποτέ official reviewer να αναπαράξει τα αποτελέσματα του Spartan Οι περισσότεροι reviewers έχουν όση τεχνογνωσία όσο ο average poster στο /r/pcmasterrace, δηλαδή σχεδόν 0. Ο Steve από το GN κάτι κάνει (γιατί του λέει τι να κάνει ο buildzoid) αλλα δεν ξέρει τι σημαίνει b-die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόνο που δεν αναφέρθηκα σε αυτούς, αλλά στο δικαίωμα που έχει η AMD να τους προτείνει configurations και settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Μόνο που δεν αναφέρθηκα σε αυτούς, αλλά στο δικαίωμα που έχει η AMD να τους προτείνει configurations και settings. Πρέπει να βάλουν τον The Stilt να γράψει ένα guide και να τους κάνει spoonfeed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Οι ryzen δευτερης γενειας εχουν ενσωματωμένη καρτα γραφικων? Δεν λεω για apu, που εχουν κυκλοφορησει, λεω για αυτους που θα κυκλοφορησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, bilythekid είπε Οι ryzen δευτερης γενειας εχουν ενσωματωμένη καρτα γραφικων? Δεν λεω για apu, που εχουν κυκλοφορησει, λεω για αυτους που θα κυκλοφορησουν. οχι δεν εχουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 45 minutes ago, bilythekid said: Οι ryzen δευτερης γενειας εχουν ενσωματωμένη καρτα γραφικων? Δεν λεω για apu, που εχουν κυκλοφορησει, λεω για αυτους που θα κυκλοφορησουν. οχι δεν θα εχουν integrated graphics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Με κέρδισε αυτή η μητρικούλα, Biostar X470GTN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις