Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχεις κι άδικο... Άρα αν δεν εμφανιστούν αλλού, μέσα στο ΣΚ πέφτει και μια προπαραγγελία 2600 και τέλος. :-)

• Like 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αποτελέσματα θα είναι όση η αύξηση συχνότητας, συν το πολύ ένα +2-3% απο βελτιστοποιησεις κλπ.
Απλά απ ό,τι φαίνεται όλη η γενιά πήρε 300-400MHz σε τελικούς χρονισμούς, άρα πλέον και οι μπανάνες θα πιάνουν 4GHz, 4.2-4.3GHz θα είναι το νορμαλ και ίσως κάποια φτάνουν τα 4.5, αν και τα βλέπω πιο τσιτωμένα από την ήδη τσιτωμένη προηγούμενη γενιά.

Δεν παραλαμβάνουμε πριν τα review στις 19 ;)

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τα αποτελέσματα θα είναι όση η αύξηση συχνότητας, το πολύ ένα +2-3%.
Απλά απ ό,τι φαίνεται όλη η γενιά πήρε 300-400MHz σε τελικούς χρονισμούς, άρα πλέον και οι μπανάνες θα πιάνουν 4GHz, 4.2-4.3GHz θα είναι το νορμαλ και ίσως κάποια φτάνουν τα 4.5, αν και τα βλέπω πιο τσιτωμένα από την ήδη τσιτωμένη προηγούμενη γενιά.

Δεν παραλαμβάνουμε πριν τα review στις 19 ;)

+ περισσοτερα Mhz στις μνημες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εν τω μεταξύ ο 2700x 329usd=265euro και ο 2600x 229usd=185euro άτιμη κοινωνία -_-

Στην Ελλάδα θα είναι 265+24% φπα+καπέλο

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω κατι παραπάνω απο 500ρικο στην άκρη, αλλά ποιό πολύ φύλαγα για κάρτα, άμα πάρω 2700χ και ίσως μητρική θα μείνω με την 380nitro :(.

Off topic: Ειναι ιδέα μου η ο αδερφός του OZ είναι σαν να έχει καπνίσει... καλαματιανό προϊον.

ΥΣ. lol στο 4:11 πάει να τραβήξει τζούρα απο την cpu :lol::lol::lol:.

Επεξ/σία από cpc464
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η VI μια χαρά είναι... :P

Αν θα έπαιρνα την VII θα ήταν απλά για το BIOS support.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

AMD Ryzen 2nd Gen Details: Four CPUs, Pre-Order Today, Reviews on the 19th @anandtech

+20€ ο 2600 από τον i5 8400 (+25€ από τον 1600). Να δούμε πόσο βελτίωσαν τα turbo clocks γιατί το bump στο base clock είναι πολύ μικρό. Αν clockαρουν εύκολα στα 4,2-4,3 τότε θα έχουν σίγουρα ενδιαφέρον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Ένα Aida64 με φρέσκο BIOS να έχουμε κάτι να συγκρίνουμε την επομενη πέμπτη :P

1700h2ux6.png

To GD το εχεις enabled η τρεχει κανενα χαζοπρογραμμα και σου ανεβαζει το latency?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

To GD το εχεις enabled η τρεχει κανενα χαζοπρογραμμα και σου ανεβαζει το latency?

GD enabled, έχω IMC πρώτης φουρνιάς και δεν μπορώ να τρέξω 3466CL14 με GD disabled και 1T.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...