Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δεν έχεις κι άδικο... Άρα αν δεν εμφανιστούν αλλού, μέσα στο ΣΚ πέφτει και μια προπαραγγελία 2600 και τέλος. :-)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αποτελέσματα θα είναι όση η αύξηση συχνότητας, συν το πολύ ένα +2-3% απο βελτιστοποιησεις κλπ.
Απλά απ ό,τι φαίνεται όλη η γενιά πήρε 300-400MHz σε τελικούς χρονισμούς, άρα πλέον και οι μπανάνες θα πιάνουν 4GHz, 4.2-4.3GHz θα είναι το νορμαλ και ίσως κάποια φτάνουν τα 4.5, αν και τα βλέπω πιο τσιτωμένα από την ήδη τσιτωμένη προηγούμενη γενιά.

Δεν παραλαμβάνουμε πριν τα review στις 19 ;)

Επεξ/σία από GeorgeMan

12 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τα αποτελέσματα θα είναι όση η αύξηση συχνότητας, το πολύ ένα +2-3%.
Απλά απ ό,τι φαίνεται όλη η γενιά πήρε 300-400MHz σε τελικούς χρονισμούς, άρα πλέον και οι μπανάνες θα πιάνουν 4GHz, 4.2-4.3GHz θα είναι το νορμαλ και ίσως κάποια φτάνουν τα 4.5, αν και τα βλέπω πιο τσιτωμένα από την ήδη τσιτωμένη προηγούμενη γενιά.

Δεν παραλαμβάνουμε πριν τα review στις 19 ;)

+ περισσοτερα Mhz στις μνημες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω κατι παραπάνω απο 500ρικο στην άκρη, αλλά ποιό πολύ φύλαγα για κάρτα, άμα πάρω 2700χ και ίσως μητρική θα μείνω με την 380nitro :(.

Off topic: Ειναι ιδέα μου η ο αδερφός του OZ είναι σαν να έχει καπνίσει... καλαματιανό προϊον.

ΥΣ. lol στο 4:11 πάει να τραβήξει τζούρα απο την cpu :lol::lol::lol:.

Επεξ/σία από cpc464

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AMD Ryzen 2nd Gen Details: Four CPUs, Pre-Order Today, Reviews on the 19th @anandtech

+20€ ο 2600 από τον i5 8400 (+25€ από τον 1600). Να δούμε πόσο βελτίωσαν τα turbo clocks γιατί το bump στο base clock είναι πολύ μικρό. Αν clockαρουν εύκολα στα 4,2-4,3 τότε θα έχουν σίγουρα ενδιαφέρον.

1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Ένα Aida64 με φρέσκο BIOS να έχουμε κάτι να συγκρίνουμε την επομενη πέμπτη :P

1700h2ux6.png

To GD το εχεις enabled η τρεχει κανενα χαζοπρογραμμα και σου ανεβαζει το latency?

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

To GD το εχεις enabled η τρεχει κανενα χαζοπρογραμμα και σου ανεβαζει το latency?

GD enabled, έχω IMC πρώτης φουρνιάς και δεν μπορώ να τρέξω 3466CL14 με GD disabled και 1T.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...