Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έναν 2600Χ θα παίρνεις τώρα και θα 'σαι κομπλέ αν συνδυάζεις mid-range κάρτα με 60Hz monitor. Ο Intel(8600Κ+ όμως και όχι κατώτερος) θα είναι για πολλά Hz και high-end GPUs.

No Hyperthreating, no Party. Για games καλοί είναι, για οτι άλλο i7 ή Ryzen 5 & 7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και που δεν έχει HT, τα 6 threads είναι μια χαρά για την ώρα.

Τι γιατί ρε εσύ. Κουτσουρεμένα CPU που δεν έχουν τίποτα να δώσουν πέρα από gaming ....

Να ήταν φτηνότερα να πεις ΟΚ. 

Με τον 2600Χ τώρα έχει να πέσει π@@τσα ... που θα στάξουν οι Ι5.

Επεξ/σία από adtakhs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θα πέσει τίποτα με τον 2600Χ, ένα 10% πάνω από τον 1600Χ θα 'ναι. Στο gaming πάλι πίσω θα 'ναι από έναν 8600K.

Εγώ βλέπω πως ο 1600x μόλις ζορίσει λίγο πέφτε all cores στα 3,6

και βλέπω πως ο 2600Χ θα κρατάει πάνω από 4Ghz.

Αν βάλεις μια βελτίωση από cache και imc, προσωπικά default πάντα πιστεύω πως θα δεις πάνω από 20% βελτίωση.

Αυτό που θέλω να δω είναι αν θα καταφέρει OC σε όλα τα cores στο max turbo με την default ψύκτρα.

Προβλέπω κόστος 200-210€ μετά τις δυο τρεις πρώτες εβδομάδες .

Αυτό θα τον κάνει overall καλύτερη αγορά , μακράν.

Επεξ/σία από adtakhs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, talos_2002 είπε

Μα δεν είναι νέα γενιά. Είναι refresh της τρέχουσας, κυρίως προς την λιθογραφία κατασκευής και 2-3 μικρές βελτιώσεις.
Όλο αφορμή για θάψιμο πια!

Meltdown, delid και νέο mobo κάθε χρόνο μας αξίζει...

Ούτε μας αξίζει η κοροϊδία του refresh με nearly zero improvements. Και οι 2 εταιρείες θα έπρεπε να είναι σε διαρκή κόντρα με πάνω από 10% ανα γενιά 

Επεξ/σία από pogchamp

H intel το κανει εδω και 5 χρονια αυτο , το ryzen+  μας εφταιξε. Και στην τελικη δεν ειναι στο χερι της amd καθως δεν εχει δικα της εργοστασια . Οταν πεσει η λιθογραφια στα 7nm θα ερθει και το μεγαλυτερο αλμα. 

• Like 1

Παιδια επηδη ετοιμαζω καινουργιο pc και περιμενω τον 2600 ποτε περιπου θα κυκλοφορισει?
Γιατι ειμαι στο τσακ να παρω τον 1600χ και διαβασα οτι αξιζει η αναμονη για τον 2600.
Προοριζεται για gaming pc .

2 λεπτά πριν, stavroulis1985 είπε

Παιδια επηδη ετοιμαζω καινουργιο pc και περιμενω τον 2600 ποτε περιπου θα κυκλοφορισει?
Γιατι ειμαι στο τσακ να παρω τον 1600χ και διαβασα οτι αξιζει η αναμονη για τον 2600.
Προοριζεται για gaming pc .

Κάτι για 19 απριλίου έχω ακούσει.

1 λεπτό πριν, cpc464 είπε

Κάτι για 19 απριλίου έχω ακούσει.

Απο τιμη ξερουμε κατι?
Περιπου στα 250 δολλαρια ειδα αλλα αυτο πως μεταφραζεται στην ευρωπη δλδ κανα 300αρι?

1 λεπτό πριν, stavroulis1985 είπε

Απο τιμη ξερουμε κατι?
Περιπου στα 250 δολλαρια ειδα αλλα αυτο πως μεταφραζεται στην ευρωπη δλδ κανα 300αρι?

Αν θέλεις να το πάρεις αμέσως ναι, "καπέλο" στο 50αρι περιμένω και εγώ.

Μόλις τώρα, cpc464 είπε

Αν θέλεις να το πάρεις αμέσως ναι, "καπέλο" στο 50αρι περιμένω και εγώ.

Ναι για αμεσως πιστευω (θα ειχα παρει ηδη τον 1600χ) απλα διαβασα οτι αξιζει οποτε υπομονη και βλεπουμε..

59 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Ούτε μας αξίζει η κοροϊδία του refresh με nearly zero improvements. Και οι 2 εταιρείες θα έπρεπε να είναι σε διαρκή κόντρα με πάνω από 10% ανα γενιά 

Refresh ≠ νέα γενιά.
Σημαίνει το ίδιο προϊόν με ελαφρές εκσυγχρονιστικές αλλαγές. Οι μεγάλες και τα 10%+ είναι στις αλλαγές γενιάς.

Κοροϊδία είναι όταν σου λέει νέα γενιά αλλά σου δίνει refresh. Σου αλλάζει και το socket ώστε να πληρώσεις και μητρική για το refresh.

2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Οταν τα εκανε η intel ηταν καλά, δεν ηταν κοροϊδία, η amd μας πείραξε, άβυσσος..

Τί άσχετο είναι αυτό?, τι σχέση έχει το msrp της εταιρείας με το καπέλο που βάζουν οι έμποροι?.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...