Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σόρρυ σε εμένα πάει αυτό;

Το λινκ από του θέματος blender εδώ στο φόρουμ το έχω δώσει 1-2 σελίδες πίσω και εγώ.

Στην τελική μόλις πριν έμαθα ότι το blender δεν είναι benchmark και προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ!

Και γρίφος για δυνατούς παίχτες " Τι είναι αυτό που μετράει, αλλά δεν είναι benchmark;"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Link, είναι ακριβώς αυτό που σου γράφει ο κύριος από κάτω.

Διαφορά στις επιδόσεις κάπου 40%, παραπάνω από το 30 που είδαν στο δικό σου Link, με προγενέστερο build, μάλλον.

Ούτε μαγικό κουμπάκι, ούτε πειραγμένες εντολές, ούτε τίποτα.

http://www.insomnia.gr/topic/630791-blender-benchmark/page-4?do=findComment&comment=55530327

Αν αμφισβητείς αυτά που γράφω, έχω λίγο χρόνο να τρέξω 100-150-200 δέιγματα με CPU-Z, HWMonitor/info και ότι άλλο θέλεις.

Μετά, ενημέρωσέ μας για τη συνεισφορά τόσο τη δική σου όσο και του άλλου του παιδιού που έφυγε από τη συζήτηση.

σωστός, το έλεγξα κι έχεις δίκιο

μη σου γ... ίσω :devil: 

• Like 1

Σόρρυ σε εμένα πάει αυτό;

Το λινκ από του θέματος blender εδώ στο φόρουμ το έχω δώσει 1-2 σελίδες πίσω και εγώ.

Στην τελική μόλις πριν έμαθα ότι το blender δεν είναι benchmark και προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ!

Και γρίφος για δυνατούς παίχτες " Τι είναι αυτό που μετράει, αλλά δεν είναι benchmark;"

Κάτσε, γιατί μπλέξαμε τα μπούτια μας.

Απαντώ στον @grab και παραθέτω και τα δικά σου για support :P

Ας περάσουμε στο επόμενο θέμα παρακαλώ, nothing to see here.

• Like 3

Τώρα κάνεις σαν να μην πω.... Που φταίει η Google όταν πχ η Samsung δεν βγάζει ή αργεί πολύ τα updates!!

Εγώ Γερμανία μία χαρά διαθέσιμες βλέπω ;) τώρα εάν κάποιος θέλει κάποια συγκεκριμένη και δεν υπάρχει τα παράπονα στην εκάστοτε εταιρεία.

Μην το μαμαμε το θέμα!!!

Όσο για διαθεσιμότητα Ελλάδα.... Τα παράπονα στις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Ναι δεν εχεις αδικο... Απλα μου την σπαει που ενω εχουν τοσες δυνατοτητες, δεν εχουν δυνατο μαρκετινγκ η΄ να τα κανουν ολα πιο "αυστηρα" να το πω ετσι ωστε να μην βγαινουν εκτεθειμενοι και δινουν και δικαιωματα..Στην ουσια , αλλιως θα ζορισει η ιντελ την asus  για να γινουν οπως και όποτε θελει τα πραγματα και αλλιως η amd...

Υπομονη....?     εδω (στη διαθεσιμοτητα εννοω) η AMD, μαλλον επεσε εξω στις προβλεψεις της.  

η Lisa Su ειχε πει -το ειχα ακουσει με τα αυτια μου στην πρωτη παρουσιαση του ΖΕΝ, στο Horizon Event- οτι ηθελαν η πλατφορμα AM4 να εχει διαθεσιμοτητα, "from day one"....!!!

αλλα δυστυχως, ακομα οι μητρικες δεν εχουν "γεμισει την αγορα"..!   λιγα μοντελα, και με πολυ περιορισμενη διαθεσιμοτητα.

φαινεται, μαλλον, οτι η ζητηση ηταν πολυ μεγαλυτερη απο οτι υπολογιζαν.... ?

τα bugs κρατησαν την παραγωγη πισω....?

Οπως δηλωσε ανωνυμος κατασκευαστης, οι Zen ηταν να κυκλοφορησουν Q2 κατα τον Ιουνιο Ιούλιο. Και κατα τον ιδιο παλι, φταιει η AMD γιατι Φεβρουαριο Μαρτιο ειχαν στησει παραγωγη για Z270 και οχι τις AMD. Με αποτελεσμα να μην μπορουν να παράξουν πολλα*.

*Μεταφραση: Ειπαμε, γαμ@ την AMD, ας βγαλουμε Z270 που η πιτα ειναι σιγουρη και ΑΝ** ειναι καλοι οι ZEN βγαζουμε και X370.

**(Eχοντας Engineering Samples Zen στα 3Ghz MAX δεν ηξεραν ποσο καλοι θα ειναι ουτε ειχαν ολες τις πληροφορίες οπως τιμη ή διαθεσημότητα on launch, ή σιγουρα max clocks, για να αποφυγει η AMD το industrial espionage)

Απο την αλλη, με το adoption του Zen ακομα και στους highend, και οχι μονο στους value αγοραστες, προβλεπω να βαζουν αρκετα Z270 mobos στον πατο του(ς) εργοστασιου. 

http://www.legitreviews.com/one-motherboard-maker-explains-why-amd-am4-boards-are-missing_192470

• Like 1

καλά, έκανε μπαμ ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα/καθυστέρηση/επίσπευση με τις εταιρείες motherboard από την αρχή (ψηλές τιμές + ημιτελή uefi κτλ) αλλά όταν ο άλλος σου λέει από πάνω ότι πωλήθηκαν και κάτι εκατομύρια ryzen την πρώτη ημέρα που τους θάβανε κιόλας ενώ αργότερα γύρισε όλη η αγορά προς τα εκεί, δύσκολο να τους κατηγορήσεις για την έλλειψη διαθεσιμότητας

Δε πάνε να βγούνε και οι capuchino, machiato, Fredo Lake! Η AMD έκανε το μπαμ με τον R7 1700 και οι pc builders που ξέρουν θα περιμένουν τοn Ιούνιο-Σεπτέμβριο παρέα με τους Vega! Το βασικό παιχνίδι παίζει στους ΟΕΜ με τα laptop και τα Build Systems καθώς και στους server!

• Like 1

Δε πάνε να βγούνε και οι capuchino, machiato, Fredo Lake! Η AMD έκανε το μπαμ με τον R7 1700 και οι pc builders που ξέρουν θα περιμένουν τοn Ιούνιο-Σεπτέμβριο παρέα με τους Vega! Το βασικό παιχνίδι παίζει στους ΟΕΜ με τα laptop και τα Build Systems καθώς και στους server!

Αυτο, διχως APU στα laptop δεν μπαινουν. Αυτο που πρεπει να κανουν ειναι καμια μοντα με 16GB ΗΒΜ on DΙΕ για ram και vram να γινει το ελα να δεις.

• Like 1

@glazos et al (κάπου υπάρχετε κι άλλοι, μην ντρέπεστε).

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5405851&postcount=378

Αν υπάρχει διάθεση για δοκιμές, φυσικά.

Ευχαριστώ πολύ Πέτρο!! Θα κάνω δοκιμές το απόγευμα και θα ενημερώσω

• Like 3

@glazos et al (κάπου υπάρχετε κι άλλοι, μην ντρέπεστε).

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5405851&postcount=378

Αν υπάρχει διάθεση για δοκιμές, φυσικά.

Αυτα ειναι τα καλυτερα σε τετοιες φασεις! Οι πειραματισμοι! Η΄ που θα ξεφυτρωσουν αλλοι 8 πυρηνες, η΄ που θα εκραγει ολο το τετραγωνο! :P

• Like 3

Το πιο ενδιαφέρον από όσο είδα, είναι το σκηνικό με την "αναδιάταξη" των πυρήνων/νημάτων.

Αν  λειτουργεί, κι αν λειτουργεί σωστά, προσπερνά σε κάποιο βαθμό το θέμα (υπαρκτό ή μη) με τον Win scheduler, οπότε θα είχαν ενδιαφέρον κάποιες μετρήσεις.

Επίσης, 2-3 posts παρακάτω κάπου-κάποιος reviewer αναφέρει κάτι για το MS patch και πως θα χρειαστεί να ξανακάνει τις μετρήσεις από την αρχή.

• Like 2

Αυτο, διχως APU στα laptop δεν μπαινουν. Αυτο που πρεπει να κανουν ειναι καμια μοντα με 16GB ΗΒΜ on DΙΕ για ram και vram να γινει το ελα να δεις.

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό αλλά δεν έχει ο κατάλληλος καιρός! GPU/CPU/RAM στο ίδιο τσιπάκι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...