Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ανόητα αποτελέσματα, το 8c/8t έχει χειρότερα min από το 6c/6t ; Και γιατί 1080P/High και όχι 1080P/Ultra. Τράβα πες του.. 1 hour ago, pirmen56 said: Είναι το ίδιο πράγμα με την 1070 στα 1440 από άποψη frame rate. Το FC5 την έστειλε στα άδυτα της κολάσεως την 1070 σε 1440P. Βουβουζέλες για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ανόητα αποτελέσματα, το 8c/8t έχει χειρότερα min από το 6c/6t ; Και γιατί 1080P/High και όχι 1080P/Ultra. Τράβα πες του.. Το FC5 την έστειλε στα άδυτα της κολάσεως την 1070 σε 1440P. Βουβουζέλες για αλλαγή. Bad game engine optimization? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αυτός τα παρουσιάζει τα πράγματα σαν το παιχνίδι να έχει αρκετά καλύτερα min frames με HT/SMT ενεργοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, pirmen56 said: Φίλε μου θα μας τρελάνεις; Ο Strawman με 8700Κ στα 4,8ghz με 1080ti βγάζει σκορ 111, τη στιγμή που ο Σπάρταν με simulated Ryzen 6core 4,1Ghz και 1080ti βγάζει 106. Με cpu κάτω των 200€ δηλαδή. Και με hardware(high end μητρική, b-die ram) που δεν ξεπερνάει το κόστος πλατφόρμας 8700K με καλές ram. Στα 3.6 ετρεχε ο spartan νμζω. Ειναι προφανες παντως οτι με κοβουν οι μνημες. Αν δεις εναν γνωστο youtuber (δεν θυμαμαι ονομα) στο ιδιο bench με 3466 c14 βγαζει ~115 fps στο επιμαχο σημειο, ενω εγω ειμαι καπου μεταξυ 95-105. Eπισης μην κοιτας το τελικο score, εχω πεσει σε μεγαλη μπανανα 1080ti. +50 να παω τον πυρηνα κρασαρι. Ο spartan εχει κατσει σε golden chips παντου καθως φαινεται και τα κλοκαρι οπου του καπνισει καθε φορα Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από strawman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, pirmen56 είπε Είδες τα σκορ που ανέβασε ο Σπάρταν προηγουμένως; εδιτ: Υπονοείς ότι δεν είναι έγκυρα; Το ξεφτιλησες με την υποθεση εννοω τε συ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiLoT-ChM Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή σκέφτομαι να αλλαξω απο i5 4570 σε ryzen 5 1600, πιστεύεται ότι αξίζει ; Η χρήση που κάνω είναι: video edit, office, και αρκετά παιχνιδια σε fhd. Διαβαζοντας τα σχόλια εδω και σε διάφορα άλλα φορουμ βλέπω ότι ειναι futureproof και με καλες επιδόσεις κυριώς στο multitasking. Eυχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, PiLoT-ChM είπε Καλησπέρα σε όλους. Επειδή σκέφτομαι να αλλαξω απο i5 4570 σε ryzen 5 1600, πιστεύεται ότι αξίζει ; Η χρήση που κάνω είναι: video edit, office, και αρκετά παιχνιδια σε fhd. Διαβαζοντας τα σχόλια εδω και σε διάφορα άλλα φορουμ βλέπω ότι ειναι futureproof και με καλες επιδόσεις κυριώς στο multitasking. Eυχαριστώ προκαταβολικάικών Τι κάρτα γραφικων έχεις? ποια παιχνιδια παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiLoT-ChM Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) gigabyte gtx 960 g1 gaming 4gb. Παίζω ότι καινουργιο βγει. Ας πούμε απο fps COD BF Far Cry 5 CS GO, μέχρι FFXV, witcher 3 , Mass effect κτλ. Ως τωρα με τη κάρτα αυτή , παίζω σε high ή very high με μερικά settings στο off όπως hairworks κτλ , , στα 40 με 50 fps , μιλώντας για τα βαρια παιχνίδια πάντα. Τα υπόλοιπα , όλα στο ultra και >60 fps. Παράδειγμα Crysis 3 (αν και παιχνιδι 5 ετιας) όλα full και πάνω απο 60 fps. Στο νεο FFXV όμως γονατίζει η κάρτα. Medium και High ρυθμίσεις με χαμηλα antialising και αλλα φιλτρα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από PiLoT-ChM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον κλειδωμένο haswell έχεις με 3.6 max turbo να υποθέσω. Ο 1600 από πλευράς STP δε θα είναι και κανένα τεράστιο άλμα, 3.8-4.1 GHz πάει και έχει λίγο καλύτερο ipc. Εκεί που θα βοηθήσει πάρα πολύ όμως είναι σε games που χρειάζονται παραπάνω threads και είναι αρκετά πλέον. Για το FFXV και το FC5 χρειάζεται και βαρβάτη κάρτα για το 60ρι σε 1080p high settings εκτός απο 8 threads ή 6 cores. Εγώ θα καθόμουν στα αυγά μου πάντως μέχρι να βγουν το καλοκαίρι/φθινόπωρο οι νέες nvidia και τότε θα αποφάσιζα κάτι με zen+ ή και τους νέους coffee lake. Δεν έχεις και τόσο outdated pc βαστάει ακόμα για 1080p medium/high. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Wrong thread Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, narta είπε Wrong thread Και γιατι δεν το σβηνεις απλως :P ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορω; Too old for this shit anyway Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, narta είπε Μπορω; Too old for this shit anyway Aπο οτι βλεπω, πλεον οχι! Και τωρα φαινομαι τελειως ηλιθιος στο απο πανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Κανε οτι εκανα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiLoT-ChM Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, ilos είπε Τον κλειδωμένο haswell έχεις με 3.6 max turbo να υποθέσω. Ο 1600 από πλευράς STP δε θα είναι και κανένα τεράστιο άλμα, 3.8-4.1 GHz πάει και έχει λίγο καλύτερο ipc. Εκεί που θα βοηθήσει πάρα πολύ όμως είναι σε games που χρειάζονται παραπάνω threads και είναι αρκετά πλέον. Για το FFXV και το FC5 χρειάζεται και βαρβάτη κάρτα για το 60ρι σε 1080p high settings εκτός απο 8 threads ή 6 cores. Εγώ θα καθόμουν στα αυγά μου πάντως μέχρι να βγουν το καλοκαίρι/φθινόπωρο οι νέες nvidia και τότε θα αποφάσιζα κάτι με zen+ ή και τους νέους coffee lake. Δεν έχεις και τόσο outdated pc βαστάει ακόμα για 1080p medium/high. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις