pirmen56 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Εντάξει. Θα καταλάβει ο Strawman τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Εντάξει. Θα καταλάβει ο Strawman τι εννοώ. Εσύ ακόμη βαυκαλίζεσαι ότι έχεις επεξεργαστάρα και ότι η intel βγάζει μηχανάρες και η amd σαπακια...ορατότης μηδέν... Σοβαρότης μηδέν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Εντάξει. Θα καταλάβει ο Strawman τι εννοώ. Παω πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εσύ ακόμη βαυκαλίζεσαι ότι έχεις επεξεργαστάρα και ότι η intel βγάζει μηχανάρες και η amd σαπακια...ορατότης μηδέν... Σοβαρότης μηδέν... Όχι φίλε μου. Υπάρχουν πολύ καλύτερα cpu από το δικό μου. Θέμα κοροϊδίας του καταναλωτή είναι όσα συζητάμε. Το βλέπεις από τις αρνητικές ψήφους που παίρνουν στο reddit όσοι κάνουν το λάθος να δείξουν σύγκριση ιντελ με AMD σε ίδια ρολόγια ή σε productivity που δεν αρέσουν. Και στο reddit αρνητική ψήφος σημαίνει και αποκλεισμός από τη δυνατότητα να ποστάρεις νέα θέματα ή να ποστάρεις γενικώς σε κάποιες ενότητες. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το ποιοί τελικά θα μείνουν όρθιοι να δίνουν ειδήσεις/θεματολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εξαιρεσεις την χαμηλότερη απόδοση των ryzen σε 1080p/144hrz gaming, δεν υστερούν σε τίποτα έναντι των μπλε, το αντίθετο. Όταν θα κυκλοφορήσουν οι νέες gpu ενδεχομένως να υπερισχύουν έναντι των ryzen και στο 1440p/144hrz gaming. Όσοι παίζετε σε οθόνες με πολλά hrz ορίστε, μονόδρομος. Οι υπόλοιποι θα μπορούσαν να πανε σε ryzen και να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και να έχουν πιάσει καλύτερο τόπο τα χρήματα τους. Και με την έλευση των νεων ryzen στις 19/04 ακόμα καλύτερα. Αν και αμφιβάλλω αν τα λιγα περισσότερα fps θα κανουν την διαφορά εμφανή σε οθόνες των 144hrz, πχ απο 100fps σε 120fps, γιατι δεν εχω τέτοια οθόνη. Πχ οι πρώτοι ryzen στο Hitman είχαν 30fps διαφορά (110 με 140), στο Tomb Raider 15fps (125 με 140) σύμφωνα με τα test του guru3d σε 1080p ανάλυση. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Τώρα ειλικρινά προσπαθείτε να συγκρίνετε cpu με διαφορετικές gpu και διαφορετικές αναλύσεις και να βγάλετε συμπέρασμα ? Όταν τα σοβαρά site κοιτάζουν μέχρι και τα timings στις μνήμες να παίζουν στα ίδια ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες. Τέσπα το ACO όταν κυκλοφόρησε λόγω και του DRM ίσως χρειαζόταν threads είναι το μόνο σίγουρο. http://www.guru3d.com/news-story/assassins-creed-performance-origins-likes-8-or-more-threaded-cpus.html Από εκεί και πέρα τρέχει σίγουρα καλύτερα σε intel, αλλά τα χρειάζεται τα 8 threads. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Κατα ποτε το βλεπουμε να φτανουν στην ελληνικη αγορα; θα παω για τον 2600 αν ειναι τοσο καλυτερος απο τον 1600 μιας και εκει φτανει το μπατζετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, pirmen56 said: Εντάξει. Θα καταλάβει ο Strawman τι εννοώ. Επειδη καταλαβα, θα σου πω οτι παροτι τα συνολικα drawn pixels ηταν περισσοτερα στο simulated i5 αυτο δνε λεει απολυτως τιποτε. Ο ενας τρεχει στα 3.6 με stock voltage και τον simulated i5 τον εχεις τραβηξει απο τα μαλλια, να φανταστω παιζει στα 4.7, σωστα? Την βρισκεις ενταξει την συγκριση? Εισαι 1.1ghz πανω, lol! Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ο 1600 ριχνει φαπες στον 7600k στο συγκεκριμενο game αν τους αφησεις και τους 2 στοκ η τους τραβηξεις και τους 2 απο τα μαλλια στο OC. Kαι δεν εκανα καν benchmark run να κλεισω τα background. Αν ειχες οτι ειχα ανοιχτο την ωρα που ετρεχες το bench ο i5 θα σου ειχε παραδωσει πνευμα, φαινεται αλλωστε απο το CPU usage. Και για να μην με πουνε και biased, postaro απο τον φρεσκο 8700k μου και την gb gaming 7. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από strawman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, strawman είπε Επειδη καταλαβα, θα σου πω οτι παροτι τα συνολικα drawn pixels ηταν περισσοτερα στο simulated i5 αυτο δνε λεει απολυτως τιποτε. Ο ενας τρεχει στα 3.6 με stock voltage και τον simulated i5 τον εχεις τραβηξει απο τα μαλλια, να φανταστω παιζει στα 4.7, σωστα? Την βρισκεις ενταξει την συγκριση? Εισαι 1.1ghz πανω, lol! Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ο 1600 ριχνει φαπες στον 7600k στο συγκεκριμενο game αν τους αφησεις και τους 2 στοκ η τους τραβηξεις και τους 2 απο τα μαλλια στο OC. Kαι δεν εκανα καν benchmark run να κλεισω τα background. Αν ειχες οτι ειχα ανοιχτο την ωρα που ετρεχες το bench ο i5 θα σου ειχε παραδωσει πνευμα, φαινεται αλλωστε απο το CPU usage. Και για να μην με πουνε και biased, postaro απο τον φρεσκο 8700k μου και την gb gaming 7. Ρε συ, μην τον δινεις στεγνα οταν βασιζεται σε εσενα... Θα του δημιουργησουμε ψυχολογικα στο τελος. Παντως pirmen ενα σου αναγνωριζω. Την επιμονη σου. Κλεισαμε χρονο πλεον και εσυ ακαθεκτος στα ιδια, εστω και αν ολα σε δειχνουν λαθος. Πολλοι δεν σε πανε για αυτον τον λογο, αλλα εγω χαιρομαι που σε εχουμε. Δινεις ενδιαφερον στο forum και ζωη. Ξερω μεν οτι θα το κανεις ειτε στο πω, ειτε οχι, αλλα συνεχισε ετσι! Στο θεμα μας τωρα, δεν ξερω πραγματικα αν συμφερει να περιμενεις τον 2600 η να παρεις τον 1600. Οσοι εχουν χαμηλο budget τουλαχιστον ανοιξε μια νεα επιλογη που σκοτωνει για τα λεφτα της. https://www.pcworld.com/article/3267645/components-processors/amd-ryzen-5-processors-get-killer-amazon-deals-with-zen-cpus-looming.html Και να τα price cuts εφτασαν και στην Ελλαδα, οπως μπορει να τσεκαρει κανεις στο skroutz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ειναι πολυ καλο βαλιου αλλα λεω να περιμενω να δω τον 2600 αλλιως βουρ στο 1600. με ενα απαλο oc στα 3,7 νομιζω θα ειμαι πενα και με νεες gpu μετα το καλοκαιρι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Και εγω νομιζω πως ηρθε η ωρα να αποχαιρετησω τον FX που μου κρατησε συντροφια τοσα χρονια και να παω στον 2600 o oποιος ελπιζω να φτανει τουλαχιστον τα 4.3 με 4.4.... Spoiler Αν και σκεφτομαι να τον κρατησω λιγο παραπανω, μιας και βρηκα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα σχετικα με την αρχιτεκτονικη του, τι τον κραταει πισω, οπως και το πως να τον φτιαξω να αποδιδει οπως θα επρεπε τοσα χρονια που υπαρχει. Και η πλακα ειναι πως ολα αυτα που ανακαλυψα δεν εχω δει να υπαρχουν πουθενα στο διαδυκτιο, ουτε καν μια αναφορα. Τα υπολοιπα στο αναλογο thread που θα φτιαξω, μιας και αρκετα παρεκτραπηκα απο το θεμα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, strawman είπε Επειδη καταλαβα, θα σου πω οτι παροτι τα συνολικα drawn pixels ηταν περισσοτερα στο simulated i5 αυτο δνε λεει απολυτως τιποτε. Ο ενας τρεχει στα 3.6 με stock voltage... Μπορείς να τρέξεις ότι θες, αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια temps και τάσεις(και να φαίνονται settings/system settings θα 'ταν καλύτερο). Δεν είπα κάτι για αυτό. Στα άλλα, όπως είδες, ένας 8350K(περί αυτού πρόκειται δηλαδή και όχι για τον δικό μου), που είναι τιμολογιακά ανταγωνιστής του 1600, ούτε "νεκρός" είναι σε multi-thread επιδόσεις(προφανώς gaming, γιατί κανένα σοβαρό άτομο δεν κάνει παραγωγή με 160€ cpu), ούτε καίγεται με oc(αναλογικά σε τάσεις-temps βγάζει 4,9-5ghz, αντίστοιχα των 4,7 του 6600Κ). Τέλος σχετικά με το θέμα αυτό. Εν αναμονή τώρα των ryzen bench με γρήγορες ram, πάνω από τα 3400Mhz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 4 minutes ago, pirmen56 said: Μπορείς να τρέξεις ότι θες, αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια temps και τάσεις(και να φαίνονται settings/system settings θα 'ταν καλύτερο). Δεν είπα κάτι για αυτό. Μα προφανως κανεις λαθος ομως, μιας και στο συγκεκριμενο game o 1600 σκοτωνει τον 4c/4t οταν ειναι και οι 2 stock ή και οι 2 κλοκαρισμενοι. Απτην αλλη βεβαια, σαφως και δεν ειναι τιμολογιακα ανταγωνιστες, μιας και υπαρχει και ενα κοστος πλατφορμας. Ενας Ryzen 5 1600 με mobo + cooler + ram στα 450€ κανει παρτι στα 4πυρηνα της Intel με mobo + cooler + ram ιδιου κοστους. Στο συγκεκριμενο game λεω παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 καταρχην στο τεστ στον pirmen το fov δεν ηταν τερμα, η αναλυση 720p, και εχει ηδη χειροτερο frametime η cpu. 13vs11. επισης o 8350k εχει 2mb cache παραπανω απο τον 6600k οποτε τι προσoμοιωση ειναι αυτη. σε τεστ που ειδα με 1080 πουθενα δεν χτυπαει στιγμιαια 20ms. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Το αυτο, ξεχασα να το γραψω χτες. Εμενα με εκοβε η GPU οπως φαινεται απο τα frametimes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις