Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://tyrone.tech/tech/ryzen-2700x-leaks-out-27-improvement-over-1800x/

ASHES OF THE SINGULARITY BENCHMARK FEATURING RYZEN 2700X LEAKS OUT 27% IMPROVEMENT OVER 1800X

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

geekbench με χ470 τσιπ.

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/7675203

επισης εδω μερικες διευκρινισεις για το τεστ του canard.

10 ώρες πριν, strawman είπε

Ο R5 μου με 1080ti στο ac origins.  Θα ανεβασω και ενα με τον 8700k που θα εχω αυριο να δω διαφορες.

Περιμενω τωρα τον pirmen να ρθει με τον υποδεεστερο Intel να postari καλυτερα νουμερα :P

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

μπορεις να ποσταρεις ενα σε κανονικη ροη παιχνιδιου?

• Like 1

35 λεπτά πριν, music_lover είπε

ASHES OF THE SINGULARITY BENCHMARK FEATURING RYZEN 2700X LEAKS OUT 27% IMPROVEMENT OVER 1800X

Αν ισχύει είναι καλό νέο. Σπαστικό όμως να έχεις 1800X και να βγαίνει ο 2700X και να είναι τόσο καλύτερος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, james rod said:

μπορεις να ποσταρεις ενα σε κανονικη ροη παιχνιδιου?

Ναι εχω ετοιμα απλα βαριεμαι τωρα να τα επεξεργαστω και να τα ανεβασω, καποια στιγμη θα γινει και αυτο. Με εξαιρεση την alexandria που πεφτω στα ~52-55 στα βαρια σημεια της πολης το game ειναι ομαλοτατο. Βεβαια επαιζα σε Ultrawide αναλυση και max fov που ριχνει τα fps αρκετα, μιας και εχει τεραστιο field of view σε σχεση με 1080p και default fov. 

Παντως το cpu usage ειναι ανεκδοτο. Οταν χτυπαει 90-95% ουσιαστικα τι μας λεει, οτι χρησιμοποιει 2 i5 7600k? Κατι δεν μου καθεται καλα

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

3 λεπτά πριν, strawman είπε

Ναι εχω ετοιμα απλα βαριεμαι τωρα να τα επεξεργαστω και να τα ανεβασω, καποια στιγμη θα γινει και αυτο. Με εξαιρεση την alexandria που πεφτω στα ~52-55 στα βαρια σημεια της πολης το game ειναι ομαλοτατο. Βεβαια επαιζα σε Ultrawide αναλυση και max fov που ριχνει τα fps αρκετα, μιας και εχει τεραστιο field of view σε σχεση με 1080p και default fov. 

κατσε η αναλυση 2κ ειναι? σε τι συχνοτητα τρεχει η cpu?

ultrawide, εννοεις 21:9 οθονη.

Just now, james rod said:

κατσε η αναλυση 2κ ειναι? σε τι συχνοτητα τρεχει η cpu?

ultrawide, εννοεις 21:9 οθονη.

Nαι, 21:9 με τερμα το field of view ριχνει τα frames παρα πολυ λογω CPU. Στα 3.6 ειναι η CPU. Αναλυση ειναι 2560*1080 αλλα το bench που εβαλα πανω ειναι σε 1080p

• Like 1

20 λεπτά πριν, strawman είπε

Παντως το cpu usage ειναι ανεκδοτο. Οταν χτυπαει 90-95% ουσιαστικα τι μας λεει, οτι χρησιμοποιει 2 i5 7600k? Κατι δεν μου καθεται καλα

δε ξερω τι παιζει με το bench του παιχνιδιου αλλα η μηχανη ai μονο, τρωει εναν πυρηνα για πλακα.

2 ώρες πριν, music_lover είπε

Ryzen 1700 @ 4.1 + 3466CL14 μνήμες: https://www.ashesofthesingularity.com/metaverse#/personas/93a0876f-c1c1-41ef-a28b-a0fa60264a76/match-details/755520fe-412d-4bd0-ad1c-81e8d0ec9c39

aots_benchpluqg.png

• Like 1
  • Confused 2

Νταξει ο Spartan τον 1700 του εχει αλλαξει τα φωτα. Επι 4 μηνες μη πω και παραπανω εκανε fine tuning. Σιγουρα αμα πειραξεις το ιδιο και τον 2700Χ θα εχεις την ιδια διαφορα που βρηκανε με τον 1800Χ μην σου πω και μεγαλυτερη.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://videocardz.com/newz/gigabyte-x470-aorus-motherboards-listed-in-australian-american-shops

AORUS-X470-mobos-1000x514.png

GA-X470-AORUS-ULTRA-GAMING-NDA-15_04-100

Gigabyte-X470-Gaming-7-Wifi-3.jpg

1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Νταξει ο Spartan τον 1700 του εχει αλλαξει τα φωτα. Επι 4 μηνες μη πω και παραπανω εκανε fine tuning. Σιγουρα αμα πειραξεις το ιδιο και τον 2700Χ θα εχεις την ιδια διαφορα που βρηκανε με τον 1800Χ μην σου πω και μεγαλυτερη.

Το θέμα είναι να δούμε τον 2700Χ να ανεβαίνει στα 4,5Ghz .

Εκεί όντως θα έχει γίνει μεγάλο βήμα στην νέα σειρά.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, strawman είπε

Ο R5 μου με 1080ti στο ac origins.  Θα ανεβασω και ενα με τον 8700k που θα εχω αυριο να δω διαφορες.

Περιμενω τωρα τον pirmen να ρθει με τον υποδεεστερο Intel να postari καλυτερα νουμερα :P

Καλά έκανες που το ανέβασες για να βλέπουμε τι συμβαίνει στην πράξη. Ορίστε και το δικό μου cpu focused με simulated 6600K στα 4,7Ghz και το shadowplay να τρέχει αυτή τη φορά. Με frame times, temps και τα όλα του:

Spoiler

Όπως μπορείς να δεις, καλύτερο συνολικό σκορ, καλύτερα min και ομαλότητα, έτσι όπως φαίνεται από τα frametimes του msi τουλάχιστον.

Μόλις με το καλό πάρεις τον 8700K και τρέξεις τα παιχνιδάκια σου, κανα προηγμένο encoding H265 avx2 κτλ. τότε θα καταλάβεις γιατί κάποια πράγματα στοιχίζουν όσο στοιχίζουν(και φθηνά δίνονται εδώ που τα λέμε) και πόσο "σπρώξιμο" έπεσε από την αρχή στους Ryzen. Όταν έβλεπες καναλάκια να σου λένε ότι στο πανάρχαιο τεχνολογικά και single thread bound Fallout 4 ο 7700K ήταν λιγότερο smooth από τον 1800X, στις-δήθεν-τυφλές δοκιμές που έκαναν. Τα άπειρα reviews με γραφήματα από το πουθενά, η "κηδεία" των i5 κτλ.

BTW, στο AoTS παίζουν τεράστιο ρόλο οι μνήμες. Καθόλου περίεργο λοιπόν αν ο 2700Χ βγάζει πολύ ανώτερο σκορ.

Επεξ/σία από pirmen56

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Καλά έκανες που το ανέβασες για να βλέπουμε τι συμβαίνει στην πράξη. Ορίστε και το δικό μου cpu focused με simulated 6600K στα 4,7Ghz και το shadowplay να τρέχει αυτή τη φορά. Με frame times, temps και τα όλα του:

Όπως μπορείς να δεις, καλύτερο συνολικό σκορ, καλύτερα min και ομαλότητα, έτσι όπως φαίνεται από τα frametimes του msi τουλάχιστον.

Μόλις με το καλό πάρεις τον 8700K και τρέξεις τα παιχνιδάκια σου, κανα προηγμένο encoding H265 avx2 κτλ. τότε θα καταλάβεις γιατί κάποια πράγματα στοιχίζουν όσο στοιχίζουν(και φθηνά δίνονται εδώ που τα λέμε) και πόσο "σπρώξιμο" έπεσε από την αρχή στους Ryzen. Όταν έβλεπες καναλάκια να σου λένε ότι στο πανάρχαιο τεχνολογικά και single thread bound Fallout 4 ο 7700K ήταν λιγότερο smooth από τον 1800X, στις-δήθεν-τυφλές δοκιμές που έκαναν. Τα άπειρα reviews με γραφήματα από το πουθενά, η "κηδεία" των i5 κτλ.

BTW, στο AoTS παίζουν τεράστιο ρόλο οι μνήμες. Καθόλου περίεργο λοιπόν αν ο 2700Χ βγάζει πολύ ανώτερο σκορ.

Συγκριση 1080p και 1080ti με 720p και 1060 και εβγαλες και συμπερασμα? :ph34r:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3

Φυσικά μπορεί να τρέξει το ίδιο ακριβώς τεστ, αφού η cpu είναι η μπουκάλα και η 1060 ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής. 

Αλλά δεν υπάρχει σημαντική διαφορά για τη cpu αν το FOV είναι το ίδιο. Αν το FOV στη δοκιμή του ήταν μεγαλύτερο τότε απλά η ψαλίδα θα κλείσει κάπως.

1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

Φυσικά μπορεί να τρέξει το ίδιο ακριβώς τεστ, αφού η cpu είναι η μπουκάλα και η 1060 ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής

Αλλά δεν υπάρχει σημαντική διαφορά για τη cpu αν το FOV είναι το ίδιο. Αν το FOV στη δοκιμή του ήταν μεγαλύτερο τότε απλά η ψαλίδα θα κλείσει κάπως.

Πως ειναι κοινος παρονομαστης βρε αφου το τρεχει με 1080ti

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...