_Theo_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 First Ryzen Quad Cores Will not Pass 3.2 GHz? Άσχημα νέα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 First Ryzen Quad Cores Will not Pass 3.2 GHz? Άσχημα νέα... αυτο ειναι απο απιθανο εως ραδιο αρβυλα...!! οσο και αξιοπιστο να ειναι το συγκεκριμενο site, ηδη εχουμε δειγματα (τους R7 εννοω) που βλεπουμε σε τι χρονισμους παιζει. ναι μεν δεν ξεπερναει τα 4GHZ ευκολα, αλλα το "κατω απο 3,2" που αναφερεται, το βρισκο απιθανο. βεβαια, η λαικη παροιμια λεει, "μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην λες". αλλα με δειγματα στα χερια μας ηδη, προσωπικα το βρισκω απιθανο..! και αυτο το "a bit grain of salt", μαλλον λεει πολλα...!! θα περιμενε κανεις το αντιθετο, μαλιστα. δλδ οι 8 πυρηνοι να μην ανεβαινουν ευκολα...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abec_777 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 H επικοινωνια μεταξυ πυρηνων της ιδιας τετραδας ειναι 100% γρηγοροτερη απο την 5960x απο την αλλη οταν χρειαστει να γινει οτιδηποτε απο την μια τερτραδα στην αλλα η ταχυτητα ειναι 80% μικροτερη απο της ιντελ.Οποτε δεν ειναι τυχαιο οτι σε καποια παιχνιδια ειναι χερι ποδι με 7700κ ακομα και με 1 ghz χαμηλοτερο χρονισμο και σε αλλα παιχνιδια τρωει 20-30-40% απο τον 7700Κ. Για ακομα μια φορα η προοπτικη και η δυναμη του Ryzen υπαρχει το ποτε κατα ποσο και αν τελικα δουλεψει στο 100% δεν το ξερει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 βεβαίως, γιατί οι περισσότεροι reviewers δεν ασχολούνται με 3d και δεν ήξεραν ούτε πως να αλλάξουν τα samples αρχικά, ο λόγος που ασχολήθηκαν ήταν ότι η amd χρησιμοποίησε ένα rendering σε blender όταν μετράνε με blender, δεν μετράνε για avx2 συγκεκριμένα, απλώς μετράνε με το default build του blender σοβαρευτείτε επιτέλους λέτε για τους intelάκηδες αλλά εσείς έχετε καταστρέψει το θέμα γιατί σας έχει φάει ο fanboyσμός και δεν ξέρετε τι διαβάζετε ποιους αλεξιπτωτιστές αγόρι μου; που έγραψα στο μήνυμά μου για υπεροχή της intel αγόρι μου; εγώ έγραψα το αντίθετο, ότι η θεωρητική υπεροχή για την οποία μιλούσαν δεν φαίνεται στις avx2 εφαρμογές αλλά για να καταλάβεις τι γράφω, πρέπει πρώτα να βγάλεις τα γυαλιά με τα οποία βλέπεις μόνο intelάκηδες μπροστά σου καταλαβαίνετε τώρα ότι λέτε ότι να ναι από την αρχή του θέματος και έχετε διελύσει το θέμα; έλεος, δε σας φταίνε οι υπόλοιποι, κάντε ένα chat για να λέτε ο ένας στον άλλο amd better, intel better να τελειώνουμε οι υπόλοιποι όμως εδώ μέσα θέλουμε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις, χωρίς να έχουμε τον κάθε άσχετο που δεν ήξερε το blender μέχρι προχθές και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει likes, να μας λέει ότι δεν ξέρουμε τι λέμε πάρε τώρα και για την έκδοση (που μου έστειλε το άλλο παιδί που έφυγε από τη συζήτηση έτσι όπως την έχετε κάνει) και μίλα μου για την 30% διαφορά στο rendering με το ίδιο cpu: https://forums.anandtech.com/threads/post-your-ryzen-blender-demo-scores-amd-clarifies-blender-benchmark-confusion-run-150-samples.2494600/page-6#post-38633833 το AVX/AVX2 build που γράφει ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; το 30% ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; καταλαβαίνεις ότι μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις; Α ΜΠΡΑΒΟ, βλέπεις ποιοι είναι αλεξιπτωτιστές λοιπόν; αυτοί που είναι εδώ μέσα για να γράφουν ότι τους κατέβει, να μετράνε μηνύματα και like για πράγματα που δεν γνωρίζουν... έλεος πια, δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε για να σταματήσετε τα vs και να μπορέσουμε οι υπόλοιποι να κάνουμε συζήτηση; μπαίνετε κάθε δυο μηνύματα και το μόνο που γράφετε είναι ή να σχολιάσετε υπέρ των εταιρειών ή να σχολιάσετε κατά όποιον είναι ή φαντάζεστε ότι είναι υπέρ της άλλης συνεισφορά στο topic = 0 Πιες κάνα καφέ να έρθεις στα ίσια σου, μετά πάνε από το θέμα με τα benchmark του blender εδώ στο site. Θα δεις ότι τελικά μάλλον εμείς εδώ ασχολούμαστε πολύ με τα 3D benchmark και ξέρουμε να πατήσουμε ΕΝΑ κουμπί!!! Για το υπόλοιπο σεντόνι με τα bold τι να απαντήσω.... η προσφορά σου στο θέμα είναι πολύ μεγάλη. Εάν μετά από όλα αυτά θέλεις να απαντήσεις πάλι με το ίδιο υφακι χτύπα ένα διπλό εσπρέσσο ή άρχισε πάλι το κάπνισμα εάν το έκοψες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ειπα να παρω μητρικη εχθες για αρχη ,μπαινω στο amazon να παρω την gigabyte ax370 k5 που την ειχε 245 με μεταφορικα βλεπω εχουν βαλει παραδοση 1με 2 μηνες... Λεω ασε να παρω την asus prime x370 pro που ειναι και πιο φθηνη απο ελλαδα... Μπαινω και απο 14/3 που ελεγε παραλαβη το πηγαν 28/3. Αι σιχτιρ δεν μπορουμε να βρουμε μια μητρικη ελεος... Τελικα τσαντιστηκα και πηρα κουτι και τροφοδοτικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Στο eshop νομίζω λέει 20/3 για την Asus Prime Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Πιες κάνα καφέ να έρθεις στα ίσια σου, μετά πάνε από το θέμα με τα benchmark του blender εδώ στο site. Θα δεις ότι τελικά μάλλον εμείς εδώ ασχολούμαστε πολύ με τα 3D benchmark και ξέρουμε να πατήσουμε ΕΝΑ κουμπί!!! Για το υπόλοιπο σεντόνι με τα bold τι να απαντήσω.... η προσφορά σου στο θέμα είναι πολύ μεγάλη. Εάν μετά από όλα αυτά θέλεις να απαντήσεις πάλι με το ίδιο υφακι χτύπα ένα διπλό εσπρέσσο ή άρχισε πάλι το κάπνισμα εάν το έκοψες ναι, ασχολείσαι τόσο πολύ που νομίζεις ότι το blender είναι... 3D benchmark έλα, τα λέμε άλλη φορά αγάπη άστο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Στο eshop νομίζω λέει 20/3 για την Asus Prime Pro. Ηθελα να παρω και κουτι μαζι για να μην πληρωνω 2 φορες μεταφορικα γιατι ειμαι επαρχιακαι το κουτι δεν το ειχε στο eshop. Ελπιζω τον αλλο μηνα να εχουν ερθει και να μην αλλαξουν παλι ημερομηνιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 @akoinonitos νομίζω πως αναφέρθηκε και πιο πριν κάποιο θέμα με διαθεσιμότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ειπα να παρω μητρικη εχθες για αρχη ,μπαινω στο amazon να παρω την gigabyte ax370 k5 που την ειχε 245 με μεταφορικα βλεπω εχουν βαλει παραδοση 1με 2 μηνες... Λεω ασε να παρω την asus prime x370 pro που ειναι και πιο φθηνη απο ελλαδα... Μπαινω και απο 14/3 που ελεγε παραλαβη το πηγαν 28/3. Αι σιχτιρ δεν μπορουμε να βρουμε μια μητρικη ελεος... Τελικα τσαντιστηκα και πηρα κουτι και τροφοδοτικο Κι εγώ από Γερμανία κοίταγα,αλλά δεν έχει διαθεσιμότητα ο 1700.υπομονη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Υπομονη....? εδω (στη διαθεσιμοτητα εννοω) η AMD, μαλλον επεσε εξω στις προβλεψεις της. η Lisa Su ειχε πει -το ειχα ακουσει με τα αυτια μου στην πρωτη παρουσιαση του ΖΕΝ, στο Horizon Event- οτι ηθελαν η πλατφορμα AM4 να εχει διαθεσιμοτητα, "from day one"....!!! αλλα δυστυχως, ακομα οι μητρικες δεν εχουν "γεμισει την αγορα"..! λιγα μοντελα, και με πολυ περιορισμενη διαθεσιμοτητα. φαινεται, μαλλον, οτι η ζητηση ηταν πολυ μεγαλυτερη απο οτι υπολογιζαν.... ? τα bugs κρατησαν την παραγωγη πισω....? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μου φαινετατι ειναι λιγο απο ολα. Λιγο τα εντομα, λιγο η παραπανω ζητηση. το ιδιο ειχε γινει με τις RX το καλοκαιρι.... Κανα 3μηνο μεχρι να "γεμισει" η αγορα το βλεπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τ΄@ρχιδι@ της τα 2 λεω εγω για AMD.... Σαν μια ομαδα με καλες μοναδες ειναι, με πολλες δυνατοτητες αλλα χωρις προπονητικο τιμ, σκορποχωρι δηλαδη... Εκτος κι αν τελικα της γινεται τοοοοοοοσο μεγαλος πολεμος...που δεν νομιζω.... Πιο πιθανο βλεπω πλεον να κυκλοφορησουν οι coffelake πληρεις με μητρικες , με τα παντα ολα, και μετα να γεμισει η αγορα με προιοντα της AMD και να ερθουν και ολα στα ισια τους...(και τιμολογιακα και με τα προβληματα που εχουν)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τ΄@ρχιδι@ της τα 2 λεω εγω για AMD.... Σαν μια ομαδα με καλες μοναδες ειναι, με πολλες δυνατοτητες αλλα χωρις προπονητικο τιμ, σκορποχωρι δηλαδη... Εκτος κι αν τελικα της γινεται τοοοοοοοσο μεγαλος πολεμος...που δεν νομιζω.... Πιο πιθανο βλεπω πλεον να κυκλοφορησουν οι coffelake πληρεις με μητρικες , με τα παντα ολα, και μετα να γεμισει η αγορα με προιοντα της AMD και να ερθουν και ολα στα ισια τους...(και τιμολογιακα και με τα προβληματα που εχουν)! Τώρα κάνεις σαν να μην πω.... Που φταίει η Google όταν πχ η Samsung δεν βγάζει ή αργεί πολύ τα updates!!Εγώ Γερμανία μία χαρά διαθέσιμες βλέπω τώρα εάν κάποιος θέλει κάποια συγκεκριμένη και δεν υπάρχει τα παράπονα στην εκάστοτε εταιρεία. Μην το μαμαμε το θέμα!!! Όσο για διαθεσιμότητα Ελλάδα.... Τα παράπονα στις εκάστοτε κυβερνήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 βεβαίως, γιατί οι περισσότεροι reviewers δεν ασχολούνται με 3d και δεν ήξεραν ούτε πως να αλλάξουν τα samples αρχικά, ο λόγος που ασχολήθηκαν ήταν ότι η amd χρησιμοποίησε ένα rendering σε blender όταν μετράνε με blender, δεν μετράνε για avx2 συγκεκριμένα, απλώς μετράνε με το default build του blender σοβαρευτείτε επιτέλους λέτε για τους intelάκηδες αλλά εσείς έχετε καταστρέψει το θέμα γιατί σας έχει φάει ο fanboyσμός και δεν ξέρετε τι διαβάζετε ποιους αλεξιπτωτιστές αγόρι μου; που έγραψα στο μήνυμά μου για υπεροχή της intel αγόρι μου; εγώ έγραψα το αντίθετο, ότι η θεωρητική υπεροχή για την οποία μιλούσαν δεν φαίνεται στις avx2 εφαρμογές αλλά για να καταλάβεις τι γράφω, πρέπει πρώτα να βγάλεις τα γυαλιά με τα οποία βλέπεις μόνο intelάκηδες μπροστά σου καταλαβαίνετε τώρα ότι λέτε ότι να ναι από την αρχή του θέματος και έχετε διελύσει το θέμα; έλεος, δε σας φταίνε οι υπόλοιποι, κάντε ένα chat για να λέτε ο ένας στον άλλο amd better, intel better να τελειώνουμε οι υπόλοιποι όμως εδώ μέσα θέλουμε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις, χωρίς να έχουμε τον κάθε άσχετο που δεν ήξερε το blender μέχρι προχθές και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει likes, να μας λέει ότι δεν ξέρουμε τι λέμε πάρε τώρα και για την έκδοση (που μου έστειλε το άλλο παιδί που έφυγε από τη συζήτηση έτσι όπως την έχετε κάνει) και μίλα μου για την 30% διαφορά στο rendering με το ίδιο cpu: https://forums.anandtech.com/threads/post-your-ryzen-blender-demo-scores-amd-clarifies-blender-benchmark-confusion-run-150-samples.2494600/page-6#post-38633833 το AVX/AVX2 build που γράφει ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; το 30% ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; καταλαβαίνεις ότι μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις; Α ΜΠΡΑΒΟ, βλέπεις ποιοι είναι αλεξιπτωτιστές λοιπόν; αυτοί που είναι εδώ μέσα για να γράφουν ότι τους κατέβει, να μετράνε μηνύματα και like για πράγματα που δεν γνωρίζουν... έλεος πια, δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε για να σταματήσετε τα vs και να μπορέσουμε οι υπόλοιποι να κάνουμε συζήτηση; μπαίνετε κάθε δυο μηνύματα και το μόνο που γράφετε είναι ή να σχολιάσετε υπέρ των εταιρειών ή να σχολιάσετε κατά όποιον είναι ή φαντάζεστε ότι είναι υπέρ της άλλης συνεισφορά στο topic = 0 Αφήνουμε κατά μέρος το υφάκι και την "ιερή" σου αγανάκτηση... Αφήνουμε κατά μέρος το "somebody told me"... Αφήνουμε κατά μέρος την άρνησή σου να δεις κι εσύ τί γράφουν οι άλλοι. Το Link, είναι ακριβώς αυτό που σου γράφει ο κύριος από κάτω. Διαφορά στις επιδόσεις κάπου 40%, παραπάνω από το 30 που είδαν στο δικό σου Link, με προγενέστερο build, μάλλον. Ούτε μαγικό κουμπάκι, ούτε πειραγμένες εντολές, ούτε τίποτα. http://www.insomnia.gr/topic/630791-blender-benchmark/page-4?do=findComment&comment=55530327 Αν αμφισβητείς αυτά που γράφω, έχω λίγο χρόνο να τρέξω 100-150-200 δέιγματα με CPU-Z, HWMonitor/info και ότι άλλο θέλεις. Μετά, ενημέρωσέ μας για τη συνεισφορά τόσο τη δική σου όσο και του άλλου του παιδιού που έφυγε από τη συζήτηση. Πιες κάνα καφέ να έρθεις στα ίσια σου, μετά πάνε από το θέμα με τα benchmark του blender εδώ στο site. Θα δεις ότι τελικά μάλλον εμείς εδώ ασχολούμαστε πολύ με τα 3D benchmark και ξέρουμε να πατήσουμε ΕΝΑ κουμπί!!! Για το υπόλοιπο σεντόνι με τα bold τι να απαντήσω.... η προσφορά σου στο θέμα είναι πολύ μεγάλη. Εάν μετά από όλα αυτά θέλεις να απαντήσεις πάλι με το ίδιο υφακι χτύπα ένα διπλό εσπρέσσο ή άρχισε πάλι το κάπνισμα εάν το έκοψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις