Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια τελικά οι καινουριοι ryzen πόσους πυρήνες θα έχουν; 

Αν googlaro σε άλλο site λένε 8 και σε άλλα 12. Μιλάω για 2700 και 2800. 

Επισεις όταν βγουν οι τιμές των τωρινών ryzen θα πέσουν; 

Γιάτι αν συμβεί αυτό θα μου λύσει τα χέρια γιατι ένας 1700x εμένα μου φτάνει... Αυτό περίμενα τόσο καιρό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, blackm76 είπε

Παιδια τελικά οι καινουριοι ryzen πόσους πυρήνες θα έχουν; 

Αν googlaro σε άλλο site λένε 8 και σε άλλα 12. Μιλάω για 2700 και 2800. 

Επισεις όταν βγουν οι τιμές των τωρινών ryzen θα πέσουν; 

Γιάτι αν συμβεί αυτό θα μου λύσει τα χέρια γιατι ένας 1700x εμένα μου φτάνει... Αυτό περίμενα τόσο καιρό. 

2700 8. για 2800 κανεις δεν ξερει, δεν εχει ανακοινωθει τιποτα επισημο.

btw σε ποιο λενε για 12 στον 2700?

35 λεπτά πριν, james rod είπε

2700 8. για 2800 κανεις δεν ξερει, δεν εχει ανακοινωθει τιποτα επισημο.

btw σε ποιο λενε για 12 στον 2700?

https://wccftech.com/fake-amd-ryzen-2800x-12-core-5-1ghz-slide-sends-media-frenzy/

Να δείτε την φωτογραφία. Δεν ξέρω αν ισχύει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 2800Χ ίσως αποτελέσει kinder έκπληξη κίνηση με διαλεκτά κομμάτια που θα κλοκαρουν στα 4.5~ , κρυφό χαρτί αν βγάλει μετά το καλοκαίρι τον 9700Κ/8750Κ (8/16) η ιντελ

Επεξ/σία από 7nisiotis

9 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Αυτά επιβεβαιώνουν γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσεις τους αντίστοιχους(ή και αρκετά κατώτερους) ίντελ σε games.

Μας το ξαναειπες.

Στα ........ μας.

• Like 2
  • Thanks 1

Κάτι τέτοιοι αντί να λένε ευχαριστώ που λόγω ανταγωνισμού αγοράζουν σε τιμές την τωρινή γενιά ίδια μ'αυτήν των sandybridge την λένε κιόλας ... celeron 200€ o ένας και GT1030 250€ θέλει να βάλει μυαλό αυτός.

Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μ@λ@κες ...

• Like 1

9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ο 2800Χ ίσως αποτελέσει kinder έκπληξη κίνηση με διαλεκτά κομμάτια που θα κλοκαρουν στα 4.5~ , κρυφό χαρτί αν βγάλει μετά το καλοκαίρι τον 9700Κ/8750Κ (8/16) η ιντελ

δεν εχει λογική αυτό. Δλδ τι ? θα παει η ιντελ απο τους 6 πυρηνες στους 8 και η amd θα βγάλει προιον με 100mhz παραπάνω απο το προηγούμενο δικο της σαν απάντηση? Τι απαντηση θα ναι αυτή?

Ο μονος λογος που η amd δεν βγαζει 2800x ειναι για να ειναι πιο κατανοητο στον απλο καταναλωτη που δεν γνωριζει πολλά (ή/και στον καταναλωτη που προηγουμένως ειχε ιντελ) πώς κατατασσει τα προιοντα της απεναντι σε αυτά της ιντελ. πχ ο 2700χ ειναι απεναντι στον 8700k κλπ. Αντιστοιχα εχει κανει και με τα chipset της

16 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Αυτά επιβεβαιώνουν γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσεις τους αντίστοιχους(ή και αρκετά κατώτερους) ίντελ σε games.

σιγουρα αν παρεις το sp, που δεν ειναι βεβαια για παιχνιδια, θα εχεις ανωτερη αρχιτεκτονικη γιατι στο mainstream δε νομιζω οτι εχει home agent σε καθε core η ιντελ.

επισης καταριπτονται οι ισχυρισμοι σου για χαμηλης ταχυτητας ιντερκονεκτ.

28 λεπτά πριν, ilos είπε

Μα στο mainstream η intel είναι με ring bus όχι με mesh, οπότε και ήδη έχει χαμηλά latencies δεν έχει νόημα να έχει πολλππλά HA (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται).

απ' οτι καταλαβα το προβλημα υπαρχει γιατι ειναι ο ha μεσα στον memory controller και κυριως θα αφορα τις σερβερ/ws επιδοσεις που εχει πολλαπλα die. βεβαια δε ξερω αν η τεραστια διαφορα τιμης αξιζει για αυτες τις επιδοσεις, δηλαδη το performance/prices των χεον vs tr/epyc. αυτο μονο οι εταιρειες που στηνουν τα μηχανηματα το ξερουν.

15 ώρες πριν, narta είπε

Μας το ξαναειπες.

Στα ........ μας.

Δεν το δείχνεις όμως αυτό που λες. Βλέπω ότι ασχολείσαι.

Μην ασχολείσαι λοιπόν και μην δίνεις τροφή για να γίνεται κουβέντα.

On 3/27/2018 at 7:07 PM, pirmen56 said:

Ποιοι ειναι οι αρκετα κατωτεροι που δεν τους φτανει ομως...

39 λεπτά πριν, strawman είπε

Ποιοι ειναι οι αρκετα κατωτεροι που δεν τους φτανει ομως...

Κλασικά 7600k,6600k κλπ

Το κατά πόσο είναι πλέον "κατώτεροι" όταν τιμολογούνταν στα ίδια και ακριβότερα με τους αντίστοιχους ryzen (1600) το αφήνουμε ασχολίαστο βέβαια.

Εκτός αν εννοεί τίποτα κακόγουστα αστεία τύπου i3 7350κ με 240 ευρώ launch price και οδοντόπαστα δώρο, οπότε και εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά αν αναλογιστείς ότι 6 χρόνια πριν έπαιρνες με 200 ευρώ 2500k.

5 minutes ago, ilos said:

Κλασικά 7600k,6600k κλπ

Το κατά πόσο είναι πλέον "κατώτεροι" όταν τιμολογούνταν στα ίδια και ακριβότερα με τους αντίστοιχους ryzen (1600) το αφήνουμε ασχολίαστο βέβαια.

Εκτός αν εννοεί τίποτα κακόγουστα αστεία τύπου i3 7350κ με 240 ευρώ launch price και οδοντόπαστα δώρο, οπότε και εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά αν αναλογιστείς ότι 6 χρόνια πριν έπαιρνες με 200 ευρώ 2500k.

Mα εκει αποσκοπουσε η ερωηση αλλα τωρα μου το χαλασες. Ηθελα να τον κανω να καταληξει οτι το "αρκετα κατωτερο" της Intel κοστολογειται στα ιδια με το "αρκετα ανωτερο" της AMD, οποτε παυει να εχει την οποιαδηποτε σημασια το ποιο ειναι κατωτερο / ανωτερο και σημασια εχει το ποσο κανει και πως αποδιδει.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...