music_lover Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Εγω ευχαριστημενος θα ειμαι αν πιανει τα 4.5GHz σε ολους τους πυρηνες σε 24/7 OC και με τα Latencies που εριξαν. Αν παει παραπανω ακομα καλυτερα. Στους Ryzen τα κλοκια ελειπαν βασικα. Θα πρέπει να περιμενουμε για ενα σωστό τεστ, πολλοί αμφιβάλλουν και το οτι το Α320 δεν μπορεί να κάνει σωστά boosting. Canard pc και πράσινα άλογα.. Ενδιαφέρον εχει το boost 475Mhz στους 2cores, απο 3.7mhz σε 4.175mhz! Φαίνεται να τα πάει πολυ καλύτερα απο Ruzen1 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Εννοείται ότι περιμένουμε ένα σοβαρό review πάνω σε ένα x370/x470 mobo..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε https://videocardz.com/75504/cpc-hardware-amd-ryzen-7-2700x-review-goes-online 1ο review του 2700x Χωρίς XFR 2.0 / PRECISION BOOST EXTEND και μνήμες υψηλά, δεν βγάζεις και πολύ νόημα. Περιμένω σε X470 / B450 ένα +10% από αυτό που δείχνουν μόνο και μόνο από τα παραπάνω. Και κάτι ακόμα. Φαίνεται πως ο 2600 ο απλός, είναι πάνω από τον 1600X .... Καλός φαίνεται. Να ανεβαίνει και στα 4,3Ghz .... θα είναι μπομπα στα 170-180€/ 52 λεπτά πριν, music_lover είπε Θα πρέπει να περιμενουμε για ενα σωστό τεστ, πολλοί αμφιβάλλουν και το οτι το Α320 δεν μπορεί να κάνει σωστά boosting. Canard pc και πράσινα άλογα.. Ενδιαφέρον εχει το boost 475Mhz στους 2cores, απο 3.7mhz σε 4.175mhz! Φαίνεται να τα πάει πολυ καλύτερα απο Ruzen1 Το καλό είναι πως κρατάει με 4 cores load πάνω από 4Ghz. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από adtakhs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Tραγικο review ως προς το h/w αλλα και στο πληθος των Benchmarks... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Μετα απο ενα γρηγορο search ειδα πως τουλαχιστον 2 x370 μητρικες (Fatal1ty απο ASRock και Gaming Carbon απο MSI) εχουνε το αναλογο BIOS update για τους Pinnacle, οποτε μαλλον τσιπηδες οι τυποι Προσοχή στο νέο bios της carbon με το agesa 1.0.0.1a για pinnacle υπάρχει ένα θέμα με χαμηλό memory performance όταν κάνεις και overclock την cpu (παρόλο που κρατάει κανονικά τα ρολόγια στις DDR4). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από ilos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ilos είπε Προσοχή στο νέο bios της carbon με το agesa 1.0.0.1 για pinnacle υπάρχει ένα θέμα με χαμηλό memory performance όταν κάνεις και overclock την cpu (παρόλο που κρατάει κανονικά τα ρολόγια στις DDR4). Aυτο το αστειο με τα bios για τις am4 καποια στιγμη πρεπει να σταματησει ,δεν γινεται σχεδον ολα τα bios updates να εχουν και ενα θεμα ,εχουν καταντησει αηδια όλες οι εταιριες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά ειδικά στις msi που δεν έχουν και το καλύτερο support τα forum είναι τραγελαφικά, Άλλος χάνει mbr partitions, άλλος δε βλέπει post screens γενικά τζέρτζελο. Εγώ προτείνω σε όλους την κλασική 1.0.0.6 όταν πρωτοβγήκε και έλυσε κάπως τα προβλήματα με τις hynix. Από εκεί και πέρα όλα είναι ρίσκο Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Κοιτα εγω με MSI εχω γενικα ψυχολογικο τραυμα. Σε AM3+ εχω καψει μια Krait και μια 970 Gaming . Τουλαχιστον βελτιωθηκαν στο AM4. Πλεον γαμιουνται μονο απο software μερια, ασε που δεν χρειαζεσαι λεφτα για πυροσβεστηρα (η Krait πηρε φωτια κανονικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Κοιτα εγω με MSI εχω γενικα ψυχολογικο τραυμα. Σε AM3+ εχω καψει μια Krait και μια 970 Gaming . Τουλαχιστον βελτιωθηκαν στο AM4. Πλεον γαμιουνται μονο απο software μερια, ασε που δεν χρειαζεσαι λεφτα για πυροσβεστηρα (η Krait πηρε φωτια κανονικα) Ολες μα ολες οι εταιριες εχουν θεματα ,και το χειροτερο ειναι οταν στηνεις για αλλον και όχι για τον εαυτο σου... Στην asrock b350m pro 4 ,ειχα θεμα με τα usb ,επαιζε σε μαγαζι με usb καρτα ηχου και αν την ξεσυνδεες και την ξανασυνδεες επρεπε να κανεις restart για να την ξαναδει και μερικες φορες την εχανε απο μονο του. Πηγα εχθες και περασα το 4.70 που βγηκε πριν λιγες μερες ,διορθωθηκε αλλα δεν ξερω τι αλλο θα προκυψει... Κοιταω συνεχεια το τηλεφωνο μην με παρει και μου πει κατεβα στο μαγαζι επαθε αυτο η το αλλο Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Αυτό ακριβώς. Σετάρεις σύστημα για άλλον και εκτίθεσαι. Όλοι προσπαθούν να προλάβουν και να βάλουν όσα περισσότερα μπορούν και γίνεται χαμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Να πω κάτι που διάβασα σε ξένα sites, επειδή οι νέοι ryzen κυκλοφορούν 19/04 και η απαγόρευση δημοσίευσης reviews ισχύει συνήθως μέχρι 14 ημέρες νωρίτερα λογικά θα δούμε τα πρώτα σοβαρά reviews την Μ.Πέμπτη 05/04, αλληλούια. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 http://www.guru3d.com/news-story/ryzen-26002600x-and-2700-show-up-on-photos.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras8234 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 On 3/22/2018 at 9:57 AM, ilos said: Στα 3.8 Έβγαλα ακριβώς το ίδιο σκορ στα 3.8 με μνήμες Crucial 2400 και μητρική MSI B350 PC MATE. Οπότε μια χαρά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 φημες λενε παντως οτι η amd κρατει τον 2800χ ως απαντηση στον οχταπυρηνο της ιντελ. https://www.techpowerup.com/242688/amd-ryzen-7-2800x-not-part-of-first-wave επισης εδω σε μια συζητηση αναφερεται, για αλλη μια φορα, το γιατι η ταχυτητα ccx δε παιζει κανενα απολυτως ρολο στο latency. The problem has to do with the actual coherency flows. When a load misses in the local L3 cache, it snoops the home agent, which then sends probes to all other CCXs, which then respond with data or a negative acknowledgement. The problem is that for Zen, the home agent (HA) sits in the memory controller. So the latency of a hit in remote CCX is about the same as memory. For SKL-SP, the behavior is quite different. When a load misses in L2 cache, it goes to the home agent. However, for SKL-SP, each L3 cache slice contains a home agent. The home agent then probes the L3 slice that could contain the cache line. If it hits in L3, the cache line is sent to the requesting core. No memory controller involved, just traversing the mesh. επισης ολη η συζητηση που ακολουθει ειναι πολυ ενδιαφερουσα. https://www.realworldtech.com/forum/?threadid=175345&curpostid=175349 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αυτά επιβεβαιώνουν γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσεις τους αντίστοιχους(ή και αρκετά κατώτερους) ίντελ σε games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις