Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, strawman είπε

Το θεμα ειναι αμα οντως βαραει ~4.4ghz δυστηχως δεν θα το κανει στη mobo που εχω. Και μετα αν ειναι να αλλαξω mobo, ε παω σε 8700k κατευθειαν

Ναι όντως, άτιμο πράμα το hardware, ίδιο shocket σου λέει, νέο chiset, τρέχα γύρευε.

Με κανένα bios update δεν παίζει να το έχει κάποιος στο προηγούμενο chipset?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, music_lover said:

Ναι όντως, άτιμο πράμα το hardware, ίδιο shocket σου λέει, νέο chiset, τρέχα γύρευε.

Με κανένα bios update δεν παίζει να το έχει κάποιος στο προηγούμενο chipset?

Ε στα καλα x370 ισως να παει 4.5, στο b350 strix f που εχω δεν ξερω. Δεν εχω πολλες ελπιδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, strawman είπε

Το θεμα ειναι αμα οντως βαραει ~4.4ghz δυστηχως δεν θα το κανει στη mobo που εχω. Και μετα αν ειναι να αλλαξω mobo, ε παω σε 8700k κατευθειαν

Σιγά την κλανιά ....  :P

Πάρε και ένα διπλό ψυγείο.

Καλή παστούλα

Πάρε και μια μητρική των 200€

Μην ξεχάσεις και delid tool ...

Φάε και ένα meltdown στον π@π@

Πολύ Hype για το τίποτα . B)

Στα σοβαρά τώρα.

Περίμενε τα reviews των νέων και μετά αποφάσισε.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1

1 minute ago, adtakhs said:

Σιγά την κλανιά ....  :P

Πάρε και ένα διπλό ψυγείο.

Καλή παστούλα

Πάρε και μια μητρική των 200€

Μην ξεχάσεις και delid tool ...

Φάε και ένα meltdown στον π@π@

Πολύ Hype για το τίποτα .

Εχω ηδη διπλο ψυγειο. Ασε που δεν χρειαζεται να τον παω 5, και με MCE στα 4.7 λουκουμι ειναι. Νταξει τωρα, ξερεις οτι αγαπαω AMD. Αλλωστε μαζι θαβαμαι τον 7700k,  αλλα απλα τιποτα δεν συγκρινεται με τον 8700k. 

Πως πολυ hype για το τιποτα ρε συ, εχει το καλυτερο single thread performance χωρις να υστερει ιδιαιτερα στο multi. Βασικα θα ελεγα οτι ακομα σε πολλες multithreaded εφαρμογες ειναι μπροστα απο τον αντιστοιχο 8πυρηνο Ryzen. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, strawman είπε

Εχω ηδη διπλο ψυγειο. Ασε που δεν χρειαζεται να τον παω 5, και με MCE στα 4.7 λουκουμι ειναι. Νταξει τωρα, ξερεις οτι αγαπαω AMD. Αλλωστε μαζι θαβαμαι τον 7700k,  αλλα απλα τιποτα δεν συγκρινεται με τον 8700k. 

Πως πολυ hype για το τιποτα ρε συ, εχει το καλυτερο single thread performance χωρις να υστερει ιδιαιτερα στο multi. Βασικα θα ελεγα οτι ακομα σε πολλες multithreaded εφαρμογες ειναι μπροστα απο τον αντιστοιχο 8πυρηνο Ryzen. 

Δεν το έγραψα για τις επιδόσεις αλλά για το ότι χρειάζονται πολλά παρατράγουδα για να έχεις τις διαφημιζόμενες επιδόσεις .

Δεν είναι ότι τον παίρνεις τον βάζεις στο ψωροmobo με ψύκτρα default  και έχεις ότι διαφημίζεται στο net .

Αν ο RYZEN καταφέρει να πιάσει τα 4,5 OC και είναι sοldered  , ξέγραψε τον , τον 8700Κ .

Αυτή είναι η γνώμη μου.

O 8700K θα παραμείνει επεξεργαστής υψηλού STP , αλλά έως εκεί.

Επεξ/σία από adtakhs

Δεν το λες και κακό αλματάκι αν ισχύουν τέτοια νούμερα ε... Παρόλα αυτά δεν ξέρω και δεν νομίζω ότι αξίζει κάποιος από την πρώτη γενιά ryzen να πάει στη δεύτερη...

• Like 1

Από τα πρώτα πράματα που θα κάνω όταν πάρω τον 2700x είναι να τρέξω με όσο πιο σφιχτά timings/high memory frequency μπορώ για να ξέρουμε ποσο καλά κάνει scale.

• Like 5
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, strawman είπε

Ε στα καλα x370 ισως να παει 4.5, στο b350 strix f που εχω δεν ξερω. Δεν εχω πολλες ελπιδες

Αν τα πιάνει στο x470 θα τα πιάνει και στο δικό σου αλλά με manual overclock. Μια χαρά μητρική έχεις.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Θα τους έχουμε δλδ day1 μαζί με μητρικές x470 και στην χωρα μας?

Από την ημέρα που παρουσιάστηκαν οι RYZEN 1XXX σε 2 με τρεις ημέρες τους είχαμε εδώ.

Από την ημέρα που παρουσιάστηκαν οι RYZEN 2XXXG τους είχαμε σε 1 με 2 ημέρες εδώ.

Τώρα γιατί να συμβεί κάτι διαφορετικό?

Για μητρικές δεν μπορώ να σου απαντήσω ...

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Από την ημέρα που παρουσιάστηκαν οι RYZEN 1XXX σε 2 με τρεις ημέρες τους είχαμε εδώ.

Από την ημέρα που παρουσιάστηκαν οι RYZEN 2XXXG τους είχαμε σε 1 με 2 ημέρες εδώ.

Τώρα γιατί να συμβεί κάτι διαφορετικό?

Για μητρικές δεν μπορώ να σου απαντήσω ...

Για μητρικές νομίζω είχε ανακοινώσει η amd οτι με το ξεκίνημα πώλησης των ryzen 2 στις 19 Απριλίου θα υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα μοντέλα mobo απο τους 4 γνωστούς κατασκευαστές.

Επεξ/σία από music_lover

39 λεπτά πριν, petranthe είπε

Αν πιάνει τα 4.5 ο 2700x πόσο πίσω να είναι από 8700K@ 5ghz ? Ενδιαφέρουσα μάχη...

Πόσο πίσω σε τί? multithread ας πούμε θα είναι μπροστά..εννοείς gaming?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...