Nirides Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν βλέπω να στρώνει αυτό το πράγμα μόνιμα. Με Win7 (main), Ubuntu (work) και μελλοντικά μάλλον ένα partition με Win10 μόνο για DX12 games (ελπίζω να μην χρειαστεί though). Ακριβως Οσοι θελουν να παιξουν σωνει και καλα τα Microsoft Games (Forza και 2-3 ακομα) ας κρατησουν ενα image στα Windows 10 και ενα στα 7αρια να δουλευουν Tελικα ξερει κανεις να μας πει , η εγκατασταση των windows 7 με Ryzen γινεται κανονικα η θελει αλχημειες με τους Drivers η τα DVD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Γιατί βρε απαντάτε στα τρολς; Αφήστε τους στον κόσμο τους, έχουμε να ασχοληθούμε με καλύτερα πράγματα από να τα ' ταιζουμε '. In other news, where can i find Tachi στην Ελλάδα? ???? Πουθενα προς το παρον ,στειλε mail εδω αν θες να μαθεις ποτε θα την φερουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Dx12 στα win7 ? Η ποιότητα εικόνας, χρώματα κτλ, έχουν να κάνουν με την gpu, οθόνη, εκτός αν χρησιμοποιείται η igpu του επεξεργαστή Δεν είναι μοναδικό κριτήριο για το gaming, αλλά από τα fps εξαρτάται αν μπορείς να παίξεις ένα Game. Με 5, 10, 15 fps, δεν μπορείς καν να παίξεις ένα game Μετράμε τον επεξεργαστή με την καλύτερη gpu που κυκλοφορεί, για να δούμε πόσα fps χάνουμε, κερδίζουμε σε σύγκριση με κάποιον άλλο επεξεργαστή. Για να βρούμε το bottleneck, του ενός σε σχέση με τον άλλο. Κανονικά πρέπει να γίνεται πρώτα η μέτρηση του καλύτερου cpu / gpu σε όλα τα top games, και να θεωρήσουμε το αποτέλεσμα ως μηδενικό bottleneck, και μετά η σύγκριση με κάποιον άλλο cpu, για να δούμε πόσα % fps χάνουμε. * για το avx2 έχω απαντήσει σε προηγούμενο ποστ Και έχω δει ένα σωρό μετρήσεις που χάνει ή κερδιζει ο 1800x για διαφορά 3 fps σε ashes of singularity. Αμέσως θεωρείται καλύτερος ο ένας χωρίς καν να σκεφτεί κάποιος αν τα έχουν στάξει οι εταιρείες σε συγκεκριμένους developers για να αποδίδουν καλύτερα στη συγκεκριμένη αρχιτεκτονική. Όλο αυτό γιατί με 1080 ti υπάρχει μια διαφορά στα average fps, ενώ ο μεν κερδίζει σε top fps. Πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το σενάριο? Ήμαρτον δηλαδή όλοι εδώ μέσα έχετε i7 και gtx 1080?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ακριβως Οσοι θελουν να παιξουν σωνει και καλα τα Microsoft Games (Forza και 2-3 ακομα) ας κρατησουν ενα image στα Windows 10 και ενα στα 7αρια να δουλευουν Tελικα ξερει κανεις να μας πει , η εγκατασταση των windows 7 με Ryzen γινεται κανονικα η θελει αλχημειες με τους Drivers η τα DVD? Drivers παντως υπαρχουν κανονικα και για τους επεξεργστες http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/am4-chipset-driver.aspx και για τις μητρικες https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-X370-PRO/HelpDesk_Download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εμ ο glazos ηταν καρακ@βλωμενος και δεν το εψαξε λιγο παρα πανω στην αρχη με τα 7ρια! Τελικα μου φαινεται εχουν δικιο ολοι οι αλεξιπτωτρολιαρηδες! Περιμενουμε ολοι απο εναν αγοραστη ryzen να μας πει τι γινεται! Δεν πηρε κανενας αλλος ryzen!Χαχαχαχαχα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Γιατί βρε απαντάτε στα τρολς; Αφήστε τους στον κόσμο τους, έχουμε να ασχοληθούμε με καλύτερα πράγματα από να τα ' ταιζουμε '. In other news, where can i find Tachi στην Ελλάδα? ???? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Γιατί βρε απαντάτε στα τρολς; Αφήστε τους στον κόσμο τους, έχουμε να ασχοληθούμε με καλύτερα πράγματα από να τα ' ταιζουμε '. In other news, where can i find Tachi στην Ελλάδα? ???? Ευχαριστώ Mill. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Η MSI που στο πλαισιο εχει μονο με 150 ευρουλια και στο σκρουτζ μια απο τα ιδια.... Μολις ακουσαν οι κατασκευαστες μητρικων οτι με μια μητρικη(ιδιο σοκετ για ο,τι cpu βγει) θα περνας καπου 5 χρονια, ε πρεπει να στα παρουν για να ζησουν κι αυτοι απο την χασουρα τους που δεν θα βγαινει καθε 2 χρονια το πολυ αλλο σοκετ..(ιντελ) http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=msi-b350-tomahawk&num=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Εμ ο glazos ηταν καρακ@βλωμενος και δεν το εψαξε λιγο παρα πανω στην αρχη με τα 7ρια! Τελικα μου φαινεται εχουν δικιο ολοι οι αλεξιπτωτρολιαρηδες! Περιμενουμε ολοι απο εναν αγοραστη ryzen να μας πει τι γινεται! Δεν πηρε κανενας αλλος ryzen!Χαχαχαχαχα! ετοιμα τα 7!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Βέβαια. Και κανένας από όσους είχαν τον ryzen για review και μέτρησαν με blender δεν ξέρει αυτές τις λεπτομέρειες, ότι θέλει "ειδική" ενεργοποίηση για τις avx2 εντολές... βεβαίως, γιατί οι περισσότεροι reviewers δεν ασχολούνται με 3d και δεν ήξεραν ούτε πως να αλλάξουν τα samples αρχικά, ο λόγος που ασχολήθηκαν ήταν ότι η amd χρησιμοποίησε ένα rendering σε blender όταν μετράνε με blender, δεν μετράνε για avx2 συγκεκριμένα, απλώς μετράνε με το default build του blender Εγώ το ξέρω, άλλοι έχουν Inside info από την ομάδα του blender, ότι θέλει ειδικό compile για να δουλεύουν τα AVX2. Και μετά βλέπεις και κάτι τέτοιο από τα linkz των αλεξιπτωτιστών που διαλαλούν την υπεροχή της intel (που ίσως υπάρχει). aa.png σοβαρευτείτε επιτέλους λέτε για τους intelάκηδες αλλά εσείς έχετε καταστρέψει το θέμα γιατί σας έχει φάει ο fanboyσμός και δεν ξέρετε τι διαβάζετε ποιους αλεξιπτωτιστές αγόρι μου; που έγραψα στο μήνυμά μου για υπεροχή της intel αγόρι μου; εγώ έγραψα το αντίθετο, ότι η θεωρητική υπεροχή για την οποία μιλούσαν δεν φαίνεται στις avx2 εφαρμογές αλλά για να καταλάβεις τι γράφω, πρέπει πρώτα να βγάλεις τα γυαλιά με τα οποία βλέπεις μόνο intelάκηδες μπροστά σου καταλαβαίνετε τώρα ότι λέτε ότι να ναι από την αρχή του θέματος και έχετε διελύσει το θέμα; έλεος, δε σας φταίνε οι υπόλοιποι, κάντε ένα chat για να λέτε ο ένας στον άλλο amd better, intel better να τελειώνουμε οι υπόλοιποι όμως εδώ μέσα θέλουμε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις, χωρίς να έχουμε τον κάθε άσχετο που δεν ήξερε το blender μέχρι προχθές και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει likes, να μας λέει ότι δεν ξέρουμε τι λέμε πάρε τώρα και για την έκδοση (που μου έστειλε το άλλο παιδί που έφυγε από τη συζήτηση έτσι όπως την έχετε κάνει) και μίλα μου για την 30% διαφορά στο rendering με το ίδιο cpu: https://forums.anandtech.com/threads/post-your-ryzen-blender-demo-scores-amd-clarifies-blender-benchmark-confusion-run-150-samples.2494600/page-6#post-38633833 το AVX/AVX2 build που γράφει ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; το 30% ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; καταλαβαίνεις ότι μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις; Α ΜΠΡΑΒΟ, βλέπεις ποιοι είναι αλεξιπτωτιστές λοιπόν; αυτοί που είναι εδώ μέσα για να γράφουν ότι τους κατέβει, να μετράνε μηνύματα και like για πράγματα που δεν γνωρίζουν... έλεος πια, δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε για να σταματήσετε τα vs και να μπορέσουμε οι υπόλοιποι να κάνουμε συζήτηση; μπαίνετε κάθε δυο μηνύματα και το μόνο που γράφετε είναι ή να σχολιάσετε υπέρ των εταιρειών ή να σχολιάσετε κατά όποιον είναι ή φαντάζεστε ότι είναι υπέρ της άλλης συνεισφορά στο topic = 0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GusGiv Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ενδιαφέρον και εις βάθος review : https://www.youtube.com/watch?v=Nfv5aF_GfWg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 τζανετακος εγινε ο i7 στο pov ray και handbrake. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέχρι τότε υπομονή !!!! και εγώ προσωπικά ρίχνω στην AMD όλο το βάρος των θεμάτων που υπάρχουν στα motherboard ΟΛΩΝ των εταιριών καθώς και ότι τα Windows 10 δεν έχουν patcharistei στο παραμικρό για λύσουν οποιαδήποτε ασυμβατότητα τους με την κυκλοφορία των Ryzen όπως πάλι και ότι δεν υπάρχει stock για μητρικές η AMD φταίει για οποιον διαβάζει ξένα forums. Σε βρισκω λιγο λαθος, εχω κανει πολυ beta testing σε Ζ170 και Ζ270, ιδιες αρχιτεκτονικες εδω και χρονια. Και οταν λεμε πολυ, με contact σε asus και gigabyte γιατι δε δουλευει οπως πρεπει το ενα ή το αλλο. (Και να μου λενε οτι δε μπορουν να το κανουν duplicate. Γιατι οπως αποδειχτηκε μελλοντικα, το ES mobo που ειχαν ειχε διαφορετικο fun controller) Δυστοιχως με την ταχυτητα που πετανε διαφορετικα boards εκει εξω ειναι φυσικο να κανεις beta test σε οτι και να παρεις. Επισης οι εταιριες ειχαν αρκετο χρονο για παραγωγη, για το software δεν ειχαν χρονο, και το οτι προτοιμησαν να βγαζουν τα Z270 mobos αντι τα Χ370 ειναι δικια τους επιλογη οποτε και να τους εβγαζε τους Zen. To οτι οι αποθηκες ειναι γεματες Z270 και στα Χ370 υπαρχει ελληψη ειναι failed market analysis απο αυτους... Ή μηπως αργουν τα Χ370 για να ξεστοκαρουν τα Ζ270??? Ετσι για να υπαρχει και μια θεωρία συνωμοσιας και funboyσμου PS: Τι μπαρουφες διαβαζω στο thread αυτο? τηλεορασεις με "600ΗΖ" και χρωματικη παλετα καλυτερη απο monitors(10bit, wide gamut, calibrated).. Τελικα θυμηθηκα γιατι ειχα κοψει το Insomnia για μια 10ετία, μεχρι που ξεχασα το παλιο μου account ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τελικά που βρίσκεσαι το πρόβλημα με το bottleneck στην L3, στον memory controller, στα Windows γενικά, στα Windows 10 μόνο, στο χρονισμό των μνημών? Ξέρουν που είναι το πρόβλημα η απλά υποθέτουν? αν υπαρχει δε μπορει να διορθωθει με win software patch κλπ. ειναι θεμα hardware και μονο η amd μπορει να το λυσει. παντως ειναι λογικο να υπαρχει μεγαλυτερη καθυστερηση οταν ενας πυρηνας απο την μια τετραδα core μπορει να ζητησει κατι που το εχει το αλλο μπλοκ cache της αλλης τετραδας. victim buffer σημαινει οτι υπαρχουν μπλοκς μπαλαντερ μεσα στην cache που κρατανε καποιες λεξεις ετσι ωστε οταν ζητηθουν να δωθουν αμεσα στον επεξεργαστη και να μην πηγαινει στην ραμ. το θεμα ειναι οτι αυτο ρυθμιζεται με αλγοριθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τελικά που βρίσκεσαι το πρόβλημα με το bottleneck στην L3, στον memory controller, στα Windows γενικά, στα Windows 10 μόνο, στο χρονισμό των μνημών? Ξέρουν που είναι το πρόβλημα η απλά υποθέτουν? μπορεί και όλα αυτα που λες,ανάλογα το game,παντως να περιμένετε σιγα σιγα οι διαφορές να ροκανίζονται ενα σωστό patch στα win 10 μπορεί να δώσει μεχρι 10-20% πανω σε μερικά games αλλά και 0% σε περιπτώσεις οπως doom,bf1 κτλπ. https://www.youtube.com/watch?v=U9DE83lMVio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις