teo20net Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κανέναν από τους 2. Για δουλειές γραφείου, είσαι εκτός θέματος. 3
ssd93 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Παιδιά επειδή έχω διαβάσει ατελείωτες συζητήσεις για τα FPS που δίνουν οι ryzen έχει αναρωτηθεί κανείς μέχρι πόσα FPS αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος? Για ποιο λόγο το μοναδικό κριτήριο του gaming να είναι αυτό? Η ποιότητα της εικόνας και η διαύγεια των χρωμάτων που δεν έχουν μετρήσιμες μονάδες δεν παίζουν ρόλο?
Abec_777 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 καλησπέρα για εμάς που θέλουμε να κάνουμε μια αναβάθμιση σε CPU κυρίως για δουλειές γραφείου κτλπ τι προτείνετε? Ι7 7700Κ ή κάποιον ryzen? αμα θέλετε απαντήστε και σε προσωπικό μνμ για να μην ανοίγουμε παραπάνω κουβέντα εδώ! Ευχαριστώ Αναλογα την δουλεια που κανεις στο γραφειο.Μπορει να χρειαζεσαι απο ι5-7400 ως 6900k 1
bilythekid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η ψύχρα του 1700 επαρκή για turbo-xfr?Από θερμοκρασία;
cpttony Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν έχει υποθεί, αλλά ας το βάλω. Over 300 Plus Developers Are Working To Optimize AMD Ryzen’s Performance On Their Games 3
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ryzen PC with custom vinyl Moυ φυγανε τα ματια... ΤΡΟΜΕΡΟ
mcrae13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Παιδιά επειδή έχω διαβάσει ατελείωτες συζητήσεις για τα FPS που δίνουν οι ryzen έχει αναρωτηθεί κανείς μέχρι πόσα FPS αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος? Για ποιο λόγο το μοναδικό κριτήριο του gaming να είναι αυτό? Η ποιότητα της εικόνας και η διαύγεια των χρωμάτων που δεν έχουν μετρήσιμες μονάδες δεν παίζουν ρόλο? Το βασικό δε λές για τα fps.Που έχει ειπωθεί από ελάχιστους εδώ μέσα ,τα fps κατά κύριο λόγο εξαρτώνται από τη gpu,και τα πιο πολλά συγκριτικά που έχουν κυκλοφορήσει,είναι με gtx 1080/ti.Και βλέπω τόσους πολλούς να προβληματίζονται για το αν θα έχουν 150 ή 170 fps,λες και αύριο θα φτιάξουν σύστημα των 2000-3000 ευρώ . Τα πράγματα είναι απλά και απευθύνομαι στους gamers.Πάρτε μια κάρτα ανάλογα το budget σας ,και ένα cpu που να την "σηκώνει" και καθαρίσατε. Όταν με το καλό βγουν οι μικρότεροι ryzen,τότε θα έχει νόημα να δούμε τις διαφορές σε fps με καμιά κάρτα που έχει ο περισσότερος κόσμος (gtx 1060/1070 rx480) 7
Nirides Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=U9DE83lMVio Tα 10αρια ειναι βαρυ λειτουργικο αλλα κυριως τα 7αρια εχουν καλυτερες επιδοσεις στα περισσοτερα games Αυτος ειναι ο λογος που τρωνε πορτα απο τους περισσοτερους Gamers οπως εγινε και με τα αποτυχημενα 8αρια Απο οτι βλεπω οι Ryzen δουλευουν χωρις προβληματα στα 7αρια καλο αυτο...
Aten-Ra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η παρουσία του 1600Χ είναι υποθετική ? Ναι από τον R7. 1
fopation Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Tα 10αρια ειναι βαρυ λειτουργικο αλλα κυριως τα 7αρια εχουν καλυτερες επιδοσεις στα περισσοτερα games Αυτος ειναι ο λογος που τρωνε πορτα απο τους περισσοτερους Gamers οπως εγινε και με τα αποτυχημενα 8αρια Απο οτι βλεπω οι Ryzen δουλευουν χωρις προβληματα στα 7αρια καλο αυτο... Dx12 στα win7 ? Παιδιά επειδή έχω διαβάσει ατελείωτες συζητήσεις για τα FPS που δίνουν οι ryzen έχει αναρωτηθεί κανείς μέχρι πόσα FPS αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος? Για ποιο λόγο το μοναδικό κριτήριο του gaming να είναι αυτό? Η ποιότητα της εικόνας και η διαύγεια των χρωμάτων που δεν έχουν μετρήσιμες μονάδες δεν παίζουν ρόλο? Η ποιότητα εικόνας, χρώματα κτλ, έχουν να κάνουν με την gpu, οθόνη, εκτός αν χρησιμοποιείται η igpu του επεξεργαστή Δεν είναι μοναδικό κριτήριο για το gaming, αλλά από τα fps εξαρτάται αν μπορείς να παίξεις ένα Game. Με 5, 10, 15 fps, δεν μπορείς καν να παίξεις ένα game Μετράμε τον επεξεργαστή με την καλύτερη gpu που κυκλοφορεί, για να δούμε πόσα fps χάνουμε, κερδίζουμε σε σύγκριση με κάποιον άλλο επεξεργαστή. Για να βρούμε το bottleneck, του ενός σε σχέση με τον άλλο. Κανονικά πρέπει να γίνεται πρώτα η μέτρηση του καλύτερου cpu / gpu σε όλα τα top games, και να θεωρήσουμε το αποτέλεσμα ως μηδενικό bottleneck, και μετά η σύγκριση με κάποιον άλλο cpu, για να δούμε πόσα % fps χάνουμε. * για το avx2 έχω απαντήσει σε προηγούμενο ποστ
fallen4ngel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Privacy στα win10 ?Καλά αυτό το στρώνεις, άλλες παραξενιές έχουν όμως.Για την ώρα μέχρι και σήμερα σαν δεύτερο τα έχω αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πρέπει να πάω σαν main. Fopaκατι ελπίζω να έχεις AMD για να αναφέρεις τα w10 γιατί η πράσινη έχει θέματα!!! Βέβαια με τόση έχθρα προς την AMD μάλλον με nvidia είσαι και ανοίγω άλλη πληγή Btw δεν μας είπες τι επεξεργαστή έχεις; 4
jmirko15 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλά αυτό το στρώνεις, άλλες παραξενιές έχουν όμως. Για την ώρα μέχρι και σήμερα σαν δεύτερο τα έχω αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πρέπει να πάω σαν main. Εγώ δεν βλέπω να στρώνει αυτό το πράγμα μόνιμα. Με Win7 (main), Ubuntu (work) και μελλοντικά μάλλον ένα partition με Win10 μόνο για DX12 games (ελπίζω να μην χρειαστεί though). 2
STORM1978 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλά αυτό το στρώνεις, άλλες παραξενιές έχουν όμως. Για την ώρα μέχρι και σήμερα σαν δεύτερο τα έχω αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πρέπει να πάω σαν main. Fopaκατι ελπίζω να έχεις AMD για να αναφέρεις τα w10 γιατί η πράσινη έχει θέματα!!! Βέβαια με τόση έχθρα προς την AMD μάλλον με nvidia είσαι και ανοίγω άλλη πληγή Btw δεν μας είπες τι επεξεργαστή έχεις; Γιατί βρε απαντάτε στα τρολς; Αφήστε τους στον κόσμο τους, έχουμε να ασχοληθούμε με καλύτερα πράγματα από να τα ' ταιζουμε '.In other news, where can i find Tachi στην Ελλάδα? ???? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις