Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά αυτό που πρέπει να κάνεις μάλλον είναι να περάσεις χειροκίνητα τον nvme driver πριν την εγκατάσταση των windows 10 (load driver στο disk/partition table του setup) και μετά να περάσεις από πάνω τους chipset drivers. Έτσι από τη στιγμή που δε θα χρειαστεί να αλλάξει τον nvme driver, θα σε αφήσει να περάσεις τους drivers λογικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
On 6/1/2018 at 7:34 AM, ilos said:

Βασικά αυτό που πρέπει να κάνεις μάλλον είναι να περάσεις χειροκίνητα τον nvme driver πριν την εγκατάσταση των windows 10 (load driver στο disk/partition table του setup) και μετά να περάσεις από πάνω τους chipset drivers. Έτσι από τη στιγμή που δε θα χρειαστεί να αλλάξει τον nvme driver, θα σε αφήσει να περάσεις τους drivers λογικά.

Αυτό πως το κάνουμε;

Δεν είχα χρόνο να το ψάξω όταν έστηνα και έκανα την εγκατάσταση σε csm mode.

3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Αυτό πως το κάνουμε;

Δεν είχα χρόνο να το ψάξω όταν έστηνα και έκανα την εγκατάσταση σε csm mode.

κάνε extract τους 17.40 chipset drivers, βρες ποιο folder είναι εκεί για τον nvme driver και κάνε το copy paste σε ένα flash drive. Όταν κάνεις clean install τα win10 πριν διαλέξεις partition/disks στο table πάτα load driver και πέρνα το ini για τον nvme πριν κάνεις το install πάνω του. Λογικά μετά θα πρέπει να σε αφήσει να περάσεις τους chipset drivers.

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Λογικό μιας και θα βγούν οι καινούργιοι σύντομα και καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να αγοράσουν με τις καινούργιες τιμές αν και ίσως αξίζει να περιμένεις μέχρι απρίλιο

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

200 mhz παραπανω clocks ,δεν μου γεμιζει το ματι αν και ειναι νωρις ακομα.

γιατί τι περιμενες τα 5ghz και τους 12πυρηνους  ?

Τοσο ειχαμε πει οτι θα ναι και αντε τα 95watt μοντελα να παρουν 300mhz. O 2600 ειναι 65watt.

Γνωμη μου παντως ειναι οτι καποιος αξιζει να παρει τώρα τους ryzen που ειναι μειωμένες οι τιμες γιατι για 200-300 mhz παραπανω δεν αξίζει που θα ξανανεβουν

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

200 mhz παραπανω clocks ,δεν μου γεμιζει το ματι αν και ειναι νωρις ακομα.

Για normal-daily κλόκια βλέπω 4.1ghz σε normal vcore (<1.3 - 1.35v) να τα έχουν άνετα οι καινούργιοι ryzen......από εκεί και πάνω τα cherry picked κομμάτια μπορεί να παίζουν και 4.2-4,3ghz βαριά σε normall vcore......όπως και να έχει από τωρινούς ryzen θα αξίζει κάποια αναβάθμιση μόνο αν έχουν ένα καλύτερο ipc (~5%) στο ίδια ghz με τους τωρινούς ryzen και φυσικά να σηκώνουν και καλύτερα κλόκια......για 200-300mhz μόνο όμως μάλλον συμφέρει να μείνετε standby....προσωπική μου όμως προτίμηση (όχι εκτίμηση) είναι να φτάνουν για daily τα 4,5-4,6ghz σε φυσιολογικό vcore και μετά είναι απλά take my money οι νέοι ryzen......όπως και να έχει όμως είναι αρκετά νωρίς ακόμα για να κάνει κανείς υποθέσεις.......ο χρόνος θα δείξει....

• Like 4

Ο TR 1900X έχει από τώρα τα 4.2ghz ...

Εγώ προβλέπω αύξηση του TDP στα 125watt για τους μεγάλους AM4 και κλοκια στα 4.5Ghz.

Για τους energy efficient (65 watt) προβλέπω 200 με 300 mhz επάνω.

Ίσως να παίξει και ένα πιο επιθετικό XFR  που να δίνει για κάποια δευτερόλεπτα εως και 1.2x του ονομαστικού TDP σε boost ρολόγια όπως κάνει η intel.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...