Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάνει διάφορα τεστ με αργές μνήμες vs γρήγορες με την rx 480 που έχει μικρή διαφορά από την rx 580.

Π.χ.

https://m.youtube.com/watch?v=DzC79TkTgOk

https://m.youtube.com/watch?v=LQv4GA3nS2c

Εδώ είναι το κανάλι

https://m.youtube.com/channel/UCxp-oI5aJzhfPvF7n5-KmnQ

Μια γρήγορη απάντηση είναι ότι με την rx 580 δεν έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα της μνήμης. Για να καταλάβεις διαφορά θέλεις πολύ πιο γρήγορη κάρτα γραφικών

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok, ευχαριστώ πολύ - δεν το προορίζω για gaming, θα στηθεί δίπλα από 3d printer και το θέλω για τα σχέδια + mining on the side. Απλά επειδή το mining δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, θέλω όταν μείνει σαν 2ο σύστημα να είναι κομπλέ χωρίς να θέλει τπτ εξτρά (εκτός από έναν SSD που θα βάλω αργότερα).

Κάτι τελευταίο - βλέπω με +11 λίρες την MSI x370 Gaming Plus, αξίζει την διαφορά για να έχω το Χ370 αντί για το Β350; Sorry για το πρήξιμο αλλά είμαι σε φάση που τα έχω χαμένα και ψιλοβιάζομαι για την παραγγελία.

Από την στιγμή που φτιάχνεις σύστημα για mining κοιτάς μητρικές με τα πιο πολλά pci-e. Σε αυτό το θέμα είναι λίγο καλύτερες οι x370. αλλά θέλει ψάξιμο (άσε που υπάρχουν και περιορισμοί από drivers κλπ για μέχρι 6 κάρτες). Η msi που βλέπεις έχει το ίδιο layout με την δικιά  μου (3x16+3x1). Ο 1700 αν δεν μινάρεις monero επίσης είναι τρελή υπερβολή.

• Like 1

Καλά ναι, φταίω εγώ που δεν το διευκρίνησα λίγο καλύτερα - το mining είναι για το μηχάνημα ως έχει, δεν σκοπεύω να προσθέσω 4-5 κάρτες, άντε ίσως μπει αργότερα μια ακόμη κάρτα. O 1700 θα σκάβει XMR προφανώς, για να βγάλει την διαφορά από τον πιο οικονομικό 1600. Το idiot check που είπα στην αρχή είναι γιατί δεν έχω ψάξει αρκετά την ΑΜ4 πλατφόρμα και ήθελα να αποφύγω καμιά χοντρή μλκία στη σύνθεση - όχι για το mining αλλά για το μηχάνημα συνολικά, το mining θα τελειώσει κάποια στιγμή, το μηχάνημα θα μείνει.

Το όλο concept ξεκίνησε γιατί περίμενα μια V64LC από amazon αλλά με έχουν στο περίμενε ~20 μέρες και είπα μια που δεν βρίσκω Vega να δοκιμάσω κάτι άλλο (συν ότι προέκυψε και -1 PC, γιατί τα έφτυσε ένα παλιό C2D μηχάνημα). Τώρα θα δω τι απ'τα 2 θα κάνω, μου υποσχέθηκαν σε 3 εργάσιμες οριστική απάντηση για την LC, αν μου πούνε τπτ σε φάση θα την έχουμε σε κανά 2μηνο, μάλλον θα προτιμήσω το σύστημα.

• Like 1

Κάτι τελευταίο - βλέπω με +11 λίρες την MSI x370 Gaming Plus, αξίζει την διαφορά για να έχω το Χ370 αντί για το Β350; Sorry για το πρήξιμο αλλά είμαι σε φάση που τα έχω χαμένα και ψιλοβιάζομαι για την παραγγελία.

Μακριά , πήρα εγώ και το έχω μετανιώσει, εκτός και άν θές την έξτρα pci-e του χ370.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλή Χρονιά.. παιδιά... με υγεία και χαρά..

http://gr.pcmag.com/intel-cpu/29590/news/sobaro-skhediastiko-sphalma-tes-intel-tha-epibradunei-tous-e

https://www.tweaktown.com/news/60357/massive-design-flaw-intel-cpus-found-reduces-performance/index.html

στο TweakTown βγάλτε Adblocks.. και διαβάστε ελεύθερα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παλικαρια εσεις που ξερετε Εγγλεζικα τι λεει ο ποιητης εδω;

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Έχεις το λειτουργικό στον nvme και αν αναβαθμίσεις τον οδηγό, δεν θα μπορεί να το φορτώσει. 

Σταματά την εγκατάσταση και λέει να μεταφέρεις το λειτουργικό σε άλλο δίσκο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μετά την αναβάθμιση.

Το γιατί, αυτοί το ξέρουν μόνο.

11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έχεις το λειτουργικό στον nvme και αν αναβαθμίσεις τον οδηγό, δεν θα μπορεί να το φορτώσει. 

Σταματά την εγκατάσταση και λέει να μεταφέρεις το λειτουργικό σε άλλο δίσκο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μετά την αναβάθμιση.

Το γιατί, αυτοί το ξέρουν μόνο.

Μα ειναι driver και οχι firmware και να βαλω σε απλο δισκο λειτουργικο και να το κανω εγκατασταση παλι οταν θα βαλω ξανα τον nvme δεν θα πρεπει να το κανω παλι εγκατασταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Βρε παλικαρια εσεις που ξερετε Εγγλεζικα τι λεει ο ποιητης εδω;

Χωρίς τίτλο.jpg

To λειτουργικό σύστημα είναι εγκατεστημένο σε διαμέρισμα nvme δίσκου και άν αναβαθμίσεις τον driver ,δεν θα μπορεί να μπουτάρει. Η διαδικασία ακυρώνεται. Παρακαλούμε φωρτόστε το λειτουργικό από άλλο δίσκο(όχι nvme) και συνεχίστε με την εγκατάσταση.

Αυτό λέει,δεν ξέρω τι ακριβώς update πας να κάνεις.

ακυρο,δεν είχα δει τις απαντήσεις (μαμώ το νέο site :P )

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 1

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Μα ειναι driver και οχι firmware και να βαλω σε απλο δισκο λειτουργικο και να το κανω εγκατασταση παλι οταν θα βαλω ξανα τον nvme δεν θα πρεπει να το κανω παλι εγκατασταση;

Όπως γράφω, το γιατί αυτοί το ξέρουν μόνο.

Στο τωρινό μου σύστημα έχω αναβαθμίσει μέχρι και f/w στον SSD που έχω πάνω το Λ.Σ...χωρίς κανένα θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγα λόγια αν περάσεις windows στον nvme (που είναι πολύ πιθανό σενάριο), δε μπορείς μετά να περάσεις chipset drivers rofl.

Επεξ/σία από ilos

Επειδή είναι εντελώς κουλό, δοκίμασε να κάνεις κάποια αναφορά στην AMD.

Είτε πρόβλημα σχεδιασμού της εγκατάστασης, είτε λάθος μήνυμα, θα διορθώνεται.

Αν είναι πραγματική αδυναμία του όλου συστήματος, είναι άλλη ιστορία, πραγματικά εξωφρενική.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...