Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γράφεις ένα πρόγραμμα σε c++, o compiler πχ visual studio, φροντίζει το εκτελέσιμο πρόγραμμα, να είναι συμβατό με amd / intel

c++ ειναι high level. εκει ναι. αν γραψεις ομως εντολες assembly, δεν θα πρεπει να εχει διαφορα, υποθετω γιατι τα instruction calls ειναι τα ιδια

Το 36,1% θα πάρει κάποιον Ryzen, μια χαρά το κόβω.

εχει σημασια να ξερουμε ποσοι απο το 36% εχει AMD και ποσοι INTEL.

γιατι αν το 36% εχει AMD δεν προκειται να μειωθουν οι τιμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το 36,1% θα πάρει κάποιον Ryzen, μια χαρά το κόβω.

Και απο τους υπολοιπους  καποιοι θα παρουν σε διαστημα ενος ετους... Οσο πιο γρηγορα βγαλει η amd τους r3, r5 και στις καλες τιμες που φαινεται να εχουν...   Κι οσο πιο γρηγορα βγουν οι Ryzen+ ακομα καλυτερα λογικα εκει...

Επι της ουσιας εδω και 10 μερες που κυκλοφορησαν οι RYZEN δεν ειδαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΟΥΣΙΑΣ 

Μονο αχρηστα benchmarks οπως cinebench (ηλιθια γραφηματα), 3d mark , ηλιθια gaming benchmarks για το ποιος θα φτασει τις υψηλοτερες μετρησεις frame rate κλπ 

Δεν εβαλαν δυο  επεξεργαστες 1700X VS 1800X η Intel vs AMD σε δυο οθονες διπλα διπλα να συγκρινουν workstation - desktop jobs - TIMINGS  οπως μεταφορα αρχειων απο δισκο σε δισκο ,συμπιεση - αποσυμπιεση αρχειων , rendering - encoding Video σε 3d max studio , after effects ,autocad , convert audio flles , Photoshop , Corel , χρονοι εγκαταστασης παιχνιδιων , διαχειριση πολλαπλων παραθυρων η εργασιων ταυτοχρονα

Αν δεν δουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για να αποκτησουμε ΠΛΗΡΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ δεν μπορουμε να εκφερουμε γνωμη

Οποτε τα φανμπους ειτε της μιας -  ειτε της αλλης πλευρας ας ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να κατηγορουν  βγαζωντας αχρηστα τα προιοντα που δεν τους αρεσουν.. 

Εγω βλεπω το εχετε κανει λιγο MotoGP το θεμα Honda VS Yamaha ενα πραγμα......

Μετρατε νουμερα σε AVX αν ο νεος ZEN ειναι χειροτερος απο τον Intel και ποσο....και αν θα τις χρειαστει ο μεσος χρηστης ειναι

μια στις 1000....

Ενα πραγμα XTU Ιntel....ο 4770 με εναν 6700 ειναι στα marks αλλου, λογο AVX αλλα σε real life 15%....ε και.

Δεν λεω για τα fan boys της καθε ομαδας, γιατι δεν παιζει δεκαρα απο το 50% + των χρηστων , να παρουν επεξεργαστη και να του πιουνε το αιμα, γιατι σου λεει αμα χαλασει δεν εχω να παρω, απλα λενε την γνωμη τους, αλλα ουτε και εχουν να παρουν καινουργιο

και λενε...σιγα δεν λεει και κατι....αν δεν καει το die εγω δεν αλαζω...και οτι αλλο πει κανεις για να δικαιολογηθει....

Εγραψα σε προηγουμενα ποστ, οτι ωραια η κινηση της AMD μετα απο χρονια να ξαναγυρισει στους επεξεργαστες και να εχουμε επιτελους και την εναλακτικη, και οχι μαλακα καταναλωτη θα σε παω σουζα για μια 5ετια για να παρεις 30% παραπανω.....σε συνολο 5 ετων.

Πρεπει να εχει ο κοσμος βουτηρο στα ματια  και να μην βλεπει οτι ναι εχει παει την εξελιξη πολυ μπροστα, με τους Xeon εχει 24 πηρηνες, και μιλαμε ακομα για τους 4πηρηνους και 8πηρηνους, και θα το δινει με το σταγονομετρο το κατι παραπανω.

Οσο για τις GTX 1080 να βγουν bench με ιδια specs επεξεργαστες ειναι για λιγους, οτι εγεινε με το PS Pro και το τι κανει με τα 4Κ και και και.....

Το δικο μου με KS8000 παιζει μια χαρα....αλλα αμα το παρει καποιος και δεν εχει HDR και οθονη 4Κ μπορει και να το θαψει, η να πει δεν λεει, αλλα οτι εχει 2πλη καρτα γραφικων και καλητερο χρονισμο,,,,,

ο 1700 θα είναι το καλύτερο value for money προϊόν.

Να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η λοταρία μπορεί να μη σου ξαναφερθεί το ίδιο καλά με τον 8350...

Όπως κυκλοφορούν διαμάντια 1700 που ακουμπάνε τα 4,0 με μικρότερη τάση από τον 1800 κιόλας,

άλλο τόσο κυκλοφοράνε και ντάβανα που βαστάνε τα 3,7-3,8 σε 8c με αγωνία...

Άμα θες να κλοκάρεις (που σε ξέρω ότι σε τρώνε τα χέρια σου) να περιμένεις την επόμενη σειρά (γνώμη μου).

Αν πας τώρα, κάνε οικονομία στο mobo (b350) και σπρώxτα στον cpu κατευθείαν (ιδανικά 1800X)

• Like 4

εγω παντος αν και εχω 8320 θα περιμενω τους zen+ που λογικα θα ειναι ποιο βελτιωμενη με καλυτερα ρολογια και oc

Τι ακριβώς να περιμενεις; Από 8320 σε όποιον ryzen και να πας είναι τρελή αναβάθμιση. Αν περιμένεις συνέχεια δεν αγοράζεις ποτέ.

Κοίτα, η λοταρία στον 8350 δεν ήταν τόσο καλή μαζί μου όσο ήταν στον 8320 που θέριζε( ναι αυτόν που τον έψησε η ΔΕΗ).

Ακόμη πάντως και αν πηγαίνει στα 3.8 ghz θα είναι χαοτική η διαφορά με τον 8350 σε όλα τα σενάρια που έχω δει μέχρι στιγμής.

Την Taichi την έχω ερωτευτεί έτσι απλά. Είναι ότι είναι η extreme 9 που έχω τώρα. Αν την είχα με τον 8320 θα είχα κάνει παπάδες.

Τέσπα 1-2-3 μήνες από τώρα να κατασταλάξουν τιμές και patches whatever, να δούμε και τι κάνουν και οι 6-core και αποφασίζω.

• Like 1

Κοίτα, η λοταρία στον 8350 δεν ήταν τόσο καλή μαζί μου όσο ήταν στον 8320 που θέριζε( ναι αυτόν που τον έψησε η ΔΕΗ).

Ακόμη πάντως και αν πηγαίνει στα 3.8 ghz θα είναι χαοτική η διαφορά με τον 8350 σε όλα τα σενάρια που έχω δει μέχρι στιγμής.

Την Taichi την έχω ερωτευτεί έτσι απλά. Είναι ότι είναι η extreme 9 που έχω τώρα. Αν την είχα με τον 8320 θα είχα κάνει παπάδες.

Τέσπα 1-2-3 μήνες από τώρα να κατασταλάξουν τιμές και patches whatever, να δούμε και τι κάνουν και οι 6-core και αποφασίζω.

https://www.ht4u.net/reviews/2017/amd_ryzen_7_1800x_im_test/index32.php 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...