Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

​1000 Ευχαριστώ kogos το έκανα.

1000 ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα, το έκανα με flashακι κομπλέ. Αυτό έβαλα.

Έχω μια ακόμα απορία, έκανα bootable flashακι windows 10 με το tool από τη σελιδα της Microsoft,

​το θέμα είναι ότι στην επιλογή που επιλέγεις γλώσσα bit κλπ στην έκδοση είχε μόνο μια επιλογή σκέτη windows 10

​η απορία είναι ότι εγώ έχω κλειδάκι για windows 10 pro, θα τα έχει σαν επιλογή να τα βάλω όταν θα πάω να κάνω το format?

​ή να ξανά κάνω format στο flash με rufus να κατεβάσω το iso file κλπ κλπ ???

Μία είναι η έκδοση του iso. Ανάλογα το key θα ενεργοποιηθεί η έκδοση pro ή home.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα φτιαχνω για εναν φιλο ενα budget συστηματακι (γύρω στα 550) και βαζω ryzen 1200, asrock ab350m pro 4 και ψαχνω 8gb ram που να ανεβαινουν μεχρι 3000-3200 με την συγκεκριμενη mobo. Έχετε να μου προτείνετε κατι συγκεκριμενο μιας και αποτι διαβαζω πολλοι εχουν την ιδια mobo και να προτιμησω 2x4 ή 8 μονο dimm; ( οσο φθηνοτερη ram τοσο το καλυτερο)

Επεξ/σία από AllNatural

Καλημερα φτιαχνω για εναν φιλο ενα budget συστηματακι (γύρω στα 550) και βαζω ryzen 1200, asrock ab350m pro 4 και ψαχνω 8gb ram που να ανεβαινουν μεχρι 3000-3200 με την συγκεκριμενη mobo. Έχετε να μου προτείνετε κατι συγκεκριμενο μιας και αποτι διαβαζω πολλοι εχουν την ιδια mobo και να προτιμησω 2x4 ή 8 μονο dimm; ( οσο φθηνοτερη ram τοσο το καλυτερο)

Σου εδωσα ηδη προταση στα 3466 αν θες να παρεις στις 3000 με ιδια η παραπανω λεφτα do it. Και οι δυο στα 2993 θα τρεξουν με oc απροβληματιστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι βρε συ ισα ισα πολυ καλη η προταση σου (αφου βρηκα οριακα το ιδιο dimm απλα σε διπλο) και απλα εχω απορια ως προς το ποσο σημαντικο ειναι το dual channel σε σχεση με το single. Αμα το single δεν ειναι τοσο προβλημα παω στο 3466.

Επεξ/σία από AllNatural

Θολό το τοπίο ακόμα ... αλλά βλέπω ότι μιλάμε για νέα σειρά μετά τον R7 1800 . Ο 2700 π.χ. με $329 retail
Δεν προβλέπεται δηλαδή αντικαταστάτης για την R5 σειρά ? 

Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι τι θα γίνει με το X370 και αν θα μπορεί να πάρει την νέα σειρά επεξεργαστών.

Θολό το τοπίο ακόμα ... αλλά βλέπω ότι μιλάμε για νέα σειρά μετά τον R7 1800 . Ο 2700 π.χ. με $329 retail

Δεν προβλέπεται δηλαδή αντικαταστάτης για την R5 σειρά ? 

Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι τι θα γίνει με το X370 και αν θα μπορεί να πάρει την νέα σειρά επεξεργαστών.

Δεν έχει λήξει σαν θέμα για το αν θα υποστηρίζει το x370 τους επεξεργαστές μέχρι και το 2019; 

Δεν βλεπω λογο να μην το χρησιμοποιησει ιδιο σοκετ. Οι ryzen ειναι soc. Αμα δεν αλλαξουν το συστημα τροφοδοσία του τσιπ δεν πρόκειται να αλλάξει η πλατφόρμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...