Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Θελω να φτιαξω ενα σταθερο μονο για browsing,ταινιες και facebook games,με γνωμωνα να μπορει να αναβαθμιστει στο μελλον με ryzen.Εχω καταληξει σε:https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html#

https://www.skroutz.gr/s/12595594/AMD-A8-9600-Box.html?from=most-popular&keyphrase=a8+9600

https://www.skroutz.gr/s/7299965/HyperX-Fury-4GB-DDR4-2666MHz-HX426C15FB-4.html

Η μητρικη λεει οτι υποστηριζει τον επεξεργσστη απο bios=F4 και μετα και επειδη θα αγοραστουν απο διαφορετικα μαγαζια,λετε να υπαρχει προβλημα στο να θελει bios update για να δει τον επεξεργαστη?Οι bristol νομοζω πως βλεπουν μεχρι 2400 μνημες,θα εχω προβλημα με 2666 μιας και εχουν παρομοια τιμη?

Εγκρινετε τις επιλογες αυτες η' να κινηθω προς g4600+b250?Ευχαριστω!

Καλύτερα να ανοιξεις θεμα στις αναβαθμισεις , σιγουρα θα σε βοηθησουν τα παιδια . ( Νομιζω οτι η στροφη σε 4600 θα ηταν το ιδανικό για τετοια χρήση  )  

Επεξ/σία από SPANK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να περιμενει apu γιατι?

Για να πληρωσει παραπανω ενω μπορει και το συστημα που εγραψε να κανει τη δουλεια του?

APU ειναι και αυτο  :ph34r:  ποιος ο λογος εαν δεν βιαζεται να περιμενει για τα νεα;

APU ειναι και αυτο  :ph34r:  ποιος ο λογος εαν δεν βιαζεται να περιμενει για τα νεα;

Επειδη τον βλεπω να ειναι σε μπατζετ,θεωρεις οτι θα βγει ryzen apu στα 60Ε?

Η γενικα κατω απο τα 100Ε?

Σε ενα σετ που κανει ολο 170Ε τον πατε κατευθειαν στο +50% στο κοστος.

Τωρα αν θελει να διαθεσει το χρημα και να περιμενει,οκ,αλλα για τη χρηση που λεει,δε νομιζω πως θα εχει και καμια τρελη διαφορα.

• Like 1

Eκανα αυτη την επιλογη μιας και πιστευω οτι η πλατφορμα am4 εχει μελλον σε αντιθεση με αυτες της Intel.Θα μπορουσα να περιμενω τα νεα apu αλλα νομιζω πως θα κοστιζουν περιπου τα διπλα λεφτα ενω με 60 ευρω θα κανω την δουλεια μου.Συν του οτι πλεον ειναι πιο ωριμο σαν cpu απο ryzen apu και θα τον ηθελα μεσα  στα Χριστουγεννα.

Βεβαια με τα νεα ryzen apu's θα υπαρχει σημαντικη μειωση και στην καταναλωση ρευματος,μιας και ο υπολογιστης θα μενει πολλες ωρες ανοικτος.Οποτε μια η αλλη ερχεται.

Απλα ελπιζω να μην αντιμετωπισω προβληματα μιας και τα Bristol δεν εχουν πολυκυκοφορησει.

Αν σου φτάνει να το κάνεις ... απλά τα νέα Apu θα έχουν εξαιρετικά δυνατότερη απόδοση. Οπως λες όμως χαμηλό είναι το κόστος και κάποια στιγμή στο μέλλον το αλλάζεις . 
Δες και την λύση Asrock b350M pro με τον Α12-9800 ( όχι τον Ε ) που είναι 35-40 euro περίπου ακριβότερη αλλά με +20% καλύτερα γραφικά και απόδοση.

Θα το κοιταξω και αυτο που προτεινεις,αλλα νομιζω τα 60-70ευρω του Α8 ειναι οτι πρεπει για την δουλεια που το θελω.Αυτο με τις μητρικες am4 και τα bios,λετε να μην τον βλεπουν χωρις bios update?

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έστεισα το build μου και εγώ σαν παιδί, και θέλω να ρωτήσω τα εξής.
​1) Για το bios update το περνάω απλά στο flash-ακι και μετά το κουμπώνω και πάω να το κάνω ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο

flash πρώτα.
​2) Όπως το κατεβάζω ακριβώς το αρχείο από την σελίδα της Asus το περνάω μέσα στο flash?
​3) Ποιο bios update ειναι αυτή τη στιγμή πιο σταθερό για την X370-pro.???
​Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έστεισα το build μου και εγώ σαν παιδί, και θέλω να ρωτήσω τα εξής.

​1) Για το bios update το περνάω απλά στο flash-ακι και μετά το κουμπώνω και πάω να το κάνω ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο

flash πρώτα.

​2) Όπως το κατεβάζω ακριβώς το αρχείο από την σελίδα της Asus το περνάω μέσα στο flash?

​3) Ποιο bios update ειναι αυτή τη στιγμή πιο σταθερό για την X370-pro.???

​Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δε χρειαζεται καν στικακι

εγω τα βαζω στον C: και τα βλεπει απ ευθειας απο εκει

το τελευταιο βαλε 3203

• Like 1

Γειά σας παιδιά. Τελικά ξεκίνησα να φτιάχνω τον υπολογιστή μου. Και ενώ είχα πει ότι θα πάρω πρώτα μητρική και επεξεργαστή τελικά ξεκίνησα λίγο ανάποδα μέχρι να δω τι θα γίνει με τους ryzen 2.

Ετσι λοιπόν πήρα παρήγγειλα πρώτα το κουτί

Thermaltake Chaser MK-I και λογικά μέσα στη βδομάδα θα έρθει.

Και ήθελα να ρωτήσω... Επειδή λογικά το επόμενο βήμα μου θα είναι το τροφοδοτικό... Ήθελα να ρωτήσω 850 watt φτάνουν ή καλύτερα χίλια.

Με τα σημερινά δεδομένα θα είχα 1700x και κάρτα γραφικών 1060ti ή rx 580 εκτός αν έπεφταν τόσο οι τιμές των vega. Γιατί για κάθε κομμάτι έτσι όπως το σκέφτομαι δε θέλω να δίνω πάνω από 300 ευρώ μιας και δεν παίζω παιχνίδια. Επεξεργασία εικόνας βίντεο κτλ κάνω.

Με λίγα λόγια πόσα watt απαιτούνται για όλα αυτά;

1060ti ? 

Τέσπα, Πας σε  750 Watt Gold περίπου στα 95-110 euro και είσαι μία χαρά. Η 1060 6gb δεν έχει απαιτήσεις σε ρεύμα . Η 580 έχει περισσότερες, αλλά και πάλι είσαι υπερκαλυμμένος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...