Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Με το καλο να σκάσουν,αλλα βλεπω ενα πανικο στην αγορα επεξεργαστών. Αλλα γενικα μια στασιμοτητα. 1080τι απο enthusiasts καρτες μονοπώλιο. Ραμ λογω κινητών και κλικας εταιριων στο θεο οι τιμες. Σκληροι στα κανονικα πλαισια. Τροφοδοτικα επισης. Και rgb meta κοντευουν να βγαλουν και σκληρους με rgb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Χαχα τέλειο με τους σκληρούς με rgb... Στα τροφοδοτικά έχουν βάλει πάντως... Μόνο οι δίσκοι έμειναν και τα καλώδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 σκεφτομαι σοβαρα πλεον να κανω αναβαθμιση στο pc αλλα ξενερωνω με τις τιμες για μνημες λεω σε R7 1700 Asus Prime X370 Pro και ραμ αυτες η αυτες τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Για τις πρώτες εχουν πει διαφορα παιδια πως παιζουν στα 3000+. Για τις δευτερες καποιοι τα πιανουν καποιοι οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 σκεφτομαι σοβαρα πλεον να κανω αναβαθμιση στο pc αλλα ξενερωνω με τις τιμες για μνημες λεω σε R7 1700 Asus Prime X370 Pro και ραμ αυτες η αυτες τι λετε? RAM τις δεύτερες. Κάνε αναβάθμιση, θα δείς μεγάλες διαφορές και ειδικά αν ασχολείσαι με παιχνίδια. Ο FX-8320 αν δεν είχε αυτό το άθλιο single core performance θα κρατούσε ακόμα και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 σκεφτομαι σοβαρα πλεον να κανω αναβαθμιση στο pc αλλα ξενερωνω με τις τιμες για μνημες λεω σε R7 1700 Asus Prime X370 Pro και ραμ αυτες η αυτες τι λετε? Εγω περιμενω αυριο να μου ερθουν αυτές δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν αλλα σε αυτα λεφτα δεν βρισκεις τετοιο σετακι... επισης στις αγγελίες ειχε παρει το ματι μου χθες Tridentz 3200 cl14 16gb με 170ευρω καινουριες στο κουτι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 σκεφτομαι σοβαρα πλεον να κανω αναβαθμιση στο pc αλλα ξενερωνω με τις τιμες για μνημες λεω σε R7 1700 Asus Prime X370 Pro και ραμ αυτες η αυτες τι λετε? Την ίδια mobo την πάντρεψα με αυτές. https://www.skroutz.gr/s/11436424/G-Skill-Flare-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GFX.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγω περιμενω αυριο να μου ερθουν αυτές δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν αλλα σε αυτα λεφτα δεν βρισκεις τετοιο σετακι... επισης στις αγγελίες ειχε παρει το ματι μου χθες Tridentz 3200 cl14 16gb με 170ευρω καινουριες στο κουτι τους. Απο που τις τσίμπησες;; Αξιόπιστο μαγαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 πωωω ρε καταντια.... να κοστιζουν οι μνημες ισα και περισσοτερο απο επεξεργαστες.........!!!!!!!!!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μα η μεγάλη κομπίνα είναι με τα chipακια μνήμης που τα πάντα πια χρειάζονται... Και καλά δεν προλαβαίνουν την ζήτηση και κουραφέξαλα... Λες και είναι μαγαζάκια του Σκρουτζ και ξέμειναν... Χρήμα ζεστό πέφτει εκεί και τρελά κέρδη!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Απο που τις τσίμπησες;; Αξιόπιστο μαγαζί; Από το πρωτο ,δεν εχω κανει αλλη αγορα απο εκει για να σου πω. Αλλα μου φανηκαν πολυ εξηπυρετικoi και υπηρξε καλη ενημερωση για την εξελιξη της παραγγέλιας και τηλεφωνικα και με mail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγω περιμενω αυριο να μου ερθουν αυτές δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν αλλα σε αυτα λεφτα δεν βρισκεις τετοιο σετακι... επισης στις αγγελίες ειχε παρει το ματι μου χθες Tridentz 3200 cl14 16gb με 170ευρω καινουριες στο κουτι τους. θα δουλεψουν αραγε σε 3466? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 θα δουλεψουν αραγε σε 3466?Σε ενα review σε msi titanium μητρικη δουλεψαν 3466 ενεργοποιωντας απλα το docp χωρις να πειραξει ρευματα κτλ,σε ενα πιο παλιο review του ειχαν δουλεψει 3200 με docp αλλα δεν υπηρχε επιλογη στη μητρικη του για παραπανω mhz τοτε. Θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 RAM τις δεύτερες. Κάνε αναβάθμιση, θα δείς μεγάλες διαφορές και ειδικά αν ασχολείσαι με παιχνίδια. Ο FX-8320 αν δεν είχε αυτό το άθλιο single core performance θα κρατούσε ακόμα και σήμερα. οτι θα δω διαφορα το θεωρω δεδομενο, το θεμα ειναι αν αξιζει να παρω τωρα η να περιμενω μεχρι Ζεν 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 οτι θα δω διαφορα το θεωρω δεδομενο, το θεμα ειναι αν αξιζει να παρω τωρα η να περιμενω μεχρι Ζεν 2? Εγω θα περιμενα τους νεους το φλεβαρη αν δεν βιαζομουν. Οπως και να εχει θα ειναι καλυτερα τσιπακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις