dimoskoutr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν βλέπω να μακροημερεύσει ο 1600 μου στο mini itx main pc μου... Ευτυχώς χτες παρήγγειλα κουτάκι για htpc...antec isk 110... Από όσο βλέπουμε από τα mobile θα δούμε ωραία πράγματα από τις apus... Εγώ ετοιμάζομαι περιμένοντας να πετύχω καμιά προσφορά σε μνήμη... Κουτάκι και psu καθάρισαν με το antec... Ακόμη και το mobile αν φέρει σε καμιά μητρική itx ενσωματωμένο, όπως στο στυλ των appollo lake θα το χτυπήσω αλύπητα με τέτοιο cinebench και embeded gpu που έχει σε τέτοια κατανάλωση!!! Αν βέβαια οι κανονικές apus θερίζουν θα έχουμε ωραίες επιλογές!!! Πρώτα βέβαια ένας καινούργιος r5 αν ισχύουν αυτά που βγήκαν με τους r7! Τους r5 δηλαδή από πυρήνες τι θα τους κάνουν 8/16;;;; Και τους r3 τίποτα 6/12;;;; Περίεργα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αν βρε εσύ έριχνε τα ρολόγια σε Full load στο CINEBENCH και δεν μπορούσε να τα κρατήσει στα 15watt TDP , τότε δεν θα περνούσε τον R5 1400 , αλλά θα ήταν πίσω. Αυτό λέει πως είναι 15watt TDP και κρατάει ψιλά το all turbo boost clocks. Κάτι σαν τον 8400 που λέει πως είναι στα 2,8Ghz ένα πράγμα και 3,8Ghz all cores. σε full load το chip ειναι στα 25w οπως και της intel. η διαφορα ειναι στο perf καθως η ιντελ ανεβαζει στο 4,1 στον i7 8650u απο 1,9, αν δε κανω λαθος, για να πετυχει επιδοσεις σε single. για τον 1400 εννοω οτι αναγκαστικα ειναι στα 65w αφου παιζει στα 3.2, ενω δεν ξερουμε και τι αλλες προσαρμογες/αφαιρεσεις υπαρχουν στα low voltage chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν βλέπω να μακροημερεύσει ο 1600 μου στο mini itx main pc μου... Ευτυχώς χτες παρήγγειλα κουτάκι για htpc...antec isk 110... Από όσο βλέπουμε από τα mobile θα δούμε ωραία πράγματα από τις apus... Εγώ ετοιμάζομαι περιμένοντας να πετύχω καμιά προσφορά σε μνήμη... Κουτάκι και psu καθάρισαν με το antec... Ακόμη και το mobile αν φέρει σε καμιά μητρική itx ενσωματωμένο, όπως στο στυλ των appollo lake θα το χτυπήσω αλύπητα με τέτοιο cinebench και embeded gpu που έχει σε τέτοια κατανάλωση!!! Αν βέβαια οι κανονικές apus θερίζουν θα έχουμε ωραίες επιλογές!!! Πρώτα βέβαια ένας καινούργιος r5 αν ισχύουν αυτά που βγήκαν με τους r7! Τους r5 δηλαδή από πυρήνες τι θα τους κάνουν 8/16;;;; Και τους r3 τίποτα 6/12;;;; Περίεργα πράγματα... Mε τι τροφοδοτικό το ISK θα παιξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Έχει δικό του, 90w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Και μάλιστα εξωτερικό άρα τελείως ήσυχο... Ούτε φουρφουρια ούτε τίποτα που σε μικρά τροφοδοτικά είναι σαν ελικόπτερα... Βέβαια περιορισμός τα 90watt αλλά ελπίζω είτε σε apus εξαιρετικές ενεργειακά είτε σε mobile cpu embeded σε mini itx μητρικές όπως στα nuc... Είτε το ένα είτε το άλλο θα είναι μούρλια... Εγώ ετοιμάζομαι πάντως... Μνήμες τώρα καμία προσφορά γιατί το κουτάκι το πήρα 79 από μαγαζί Γερμανίας και έρχεται σε καμιά δεκαριά μέρες με δικό μου άνθρωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Έχει δικό του, 90w. Το ξέρω ότι έχει τροφοδοτικό. Αλλά δεν νομίζω ο 1600 να παίξει με τόσο μικρό τροφοδοτικό. Στο εξωτερικό προσαρμόζουν τροφοδοτικά τρίτων στα 250-300watt επάνω του για να καλύψουν μεγάλα CPU/APUs και τα desktop APU θα ειναι 65/95watt TDP , δηλαδή όσο ένας 1600.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ο 1600 στοκ είναι 65watt... Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να μπει στο antec γιατί δεν έχει gpu... Όμως γιατί ένας με embeded gpu στα 65watt να μην μπαίνει επάνω; Σε reviews και σε user builds αν δεις έχουν βάλει i5 σειράς 4... Μικρότερο tdp είχαν; Δεν γνωρίζω... Άσε που είναι πιθανό να έχουν μικρότερο από 65 watt tdp οι apus... Εδώ οι mobile κάνουν ωραία πράγματα με 25watt... τεσπά βλέπουμε... Νομίζω ότι θα το καταφέρω κάπως... Κολλητός έχει 51watt cpu επάνω του και δεν κάνει κιχ δύο χρόνια τώρα σχεδόν... Το πολύ πολύ να του πάρω ένα pico psu που φτάνουν τα 150-160watt αν δω ότι δεν τραβάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 65watt ειναι το tdp οχι η καταναλωση. Επισης τραβαει ρευμα και η μητρικη οι μνημες,ο σκληρος.Λιγο λιγο μαζευονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Σωστό αυτό... Θα δείξει το θέμα, ίσως να είμαι αισιόδοξος, ίσως όχι... Θα δούμε... Μέχρι τότε υγεία και να βγουν αυτά που είδαμε στην εικόνα αληθινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλα κατα 99,9% ειναι μουφια,το μονο ενδεχομενο θα ηταν να ειχε ρολογια του 2800x 4,6/5,1ghz που φαινεται στο slide που ανεβασε ο adtakhs. Eιδομεν... Ας σηκωσει κλοκια στα 4.6ghz εστω στους ryzen2 και εχει να πεσει κλαμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 μωρε και τα ιδια cores να αφησει και να παει στα 4.6 θα σκοτωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αυτό λέω .....το am4 είναι ολοκληρωμένη πλατφόρμα που θα πάρει και μετέπειτα cpus χωρίς να χρειάζεται αγορά καινούργιας mobo (σύμφωνα πάντα με την amd)....το ipc το έχει (μεγάλο +) ......είναι soldered (και άλλο +)......αν σηκώσει κλόκια (4,6ghz) ακόμα και χωρίς να αυξήσει τα ήδη υπάρχων cores στην main πλατφόρμα μόνο κλάμα θα μοιράσει.....Ο χρόνος θα δείξει....... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν το επόμενο τοπ αμ4+ Έρθει με 12/24 ο επόμενος τοπ τρ4+ με ποσά θα έρθει ??? οέο ??? http://hexus.net/tech/news/cpu/110222-amd-threadripper-2-4-dies-basically-rocks-says-exec/ αν τα 2 απο τα 4 dies ειναι "basically rocks", φαντασου να ειναι πληρως λειτουργικα με πυρηνες Zen2...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 http://hexus.net/tech/news/cpu/110222-amd-threadripper-2-4-dies-basically-rocks-says-exec/ αν τα 2 απο τα 4 dies ειναι "basically rocks", φαντασου να ειναι πληρως λειτουργικα με πυρηνες Zen2...!!! Το αυτο.Ετοιμο το ειχαν ,απλα πετανε πανω λειτουργικα dies και βουαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Έχει ειπωθεί πολλές φορές...Αν οι Ryzen+ έχουν υψηλούς χρονισμούς, απλά θα σπέρνουν. Το μοναδικό αρνητικό των Ryzen αυτό ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις