benign Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ναι, εννοείται. Δεν έχω κάνει ποστ επί της ουσίας γι αυτόν τον λόγο. Απλά είδα το χάος και με τις μικρές μου δυνάμεις προσπάθησα να βοηθήσω. Αν τα κατάφερα, θα δείξει. Φιλε μου,χαιρομαι που καταλαβαινεις απο χιουμορ.Αν μιλας σοβαρα,πρεπει πρωτα να διαβασεις απο την αρχη το νημα για να καταλαβεις οτι οι λεγομενοι ''αλεξιπτωτιστες'' προβοκαρουν το νημα με καργα ηλιθιοτητα,οποτε παιζεις το παιχνιδι τους,ελπιζω αθελα σου.Τα παιδια που ειναι ενοχλημενα μαζι τους,ειναι παλια μελη και εχουν προσφερει πολλα και ειναι εντελως ατοπο να τους συγκρινεις με τα trolls και αποτυχημενο αν προσπαθεις να μειωσεις την σημασια της προσφορα τους. Και εχουν και σοβαρες γνωσεις για τεχνολογια. Και μην υποτιμας την ευφυια των mods ειναι παλιες καραβανες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ναι, εννοείται. Δεν έχω κάνει ποστ επί της ουσίας γι αυτόν τον λόγο. Απλά είδα το χάος και με τις μικρές μου δυνάμεις προσπάθησα να βοηθήσω. Αν τα κατάφερα, θα δείξει. Η ουσία είναι ότι η AMD έκανε μεγάλο come back, αυτό βέβαια σε κάποιους δεν άρεσε!!! Αυτοί που δεν μπορούν να το δουν έχουν πρόβλημα όχι εμείς που γράφουμε ότι επιτέλους έχουμε και εναλλακτική σε θηρία επεξεργαστές χωρίς να δίνουμε ένα νεφρό. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να είπε κανείς μας ότι δεν έχουν παιδικές ασθένειες 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 παιδια...χαλαρωστε λιγο. Δεν εχουμε κανενα χουντικο καθεστως. ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει, ελευθερα....., ακομα....., νομιζω....... απλα..., καλο θα ηταν να καθαριστει λιγο το θεμα, απο ασχετα ποστς.....!! οπως γινεται σε αλλα θεματα..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 10 σελίδες κάθε φορά που κάποιος πετάει μια μλκια. Και μετά άλλα 3-4 ποστ "δεν έχω like να δώσω". Την λύση την έχουν δώσει οι mods εδώ και μέρες οπότε η ευθύνη για τη πορεία του thread πέφτει σε εσάς που απαντάτε και όχι στα "trolls". Quote για όσους το ξέχασαν. Να ξεκαθαρίσω κάτι... Το ότι το topic αφορά συγκεκριμένους cpu, δεν σημαίνει πως απαγορεύεται σε κάποιον να γράψει μια διαφορετική άποψη ή να επιχειρηματολογήσει για άλλα προϊόντα του ανταγωνισμού. Αρκεί αυτό να μη γίνεται συστηματικά με σκοπό να προκαλέσει τους άλλους ή να χρησιμοποιούνται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη κλπ... Όταν γίνεται κάτι που ξεφεύγει από τα όρια, οφείλετε να υποβάλλετε απλά μια αναφορά και να αγνοήσετε το συγκεκριμένο μήνυμα. Κάνοντας όλοι quotes κλπ με σκοπό να απαντήσετε ή να "την πείτε" στον άλλο, μας αποτρέπετε απο το να αφαιρέσουμε το επίμαχο post μιας και το έχετε quot-άρει δεκάδες φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ελπίζω να βοήθησα. και άλλος για την λίστα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 glazos Κανένα νέο από το μηχάνημά σου ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 αμα το topic αφορουσε την apple να δεις πως θα ειχανε φαει ban. Δεν μπορώ να σου κάνω like Ντινάρα μιας και μου τελείωσαν, συμφωνώ με αυτό που λες ! Μα τι λέτε ; Δεν ειναι αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 glazos Κανένα νέο από το μηχάνημά σου ? Στα bench απλά σκοτώνει, τα bios είναι ακόμη σε εμβρυακή κατάσταση και το λέω με μεγάλη δόση επιείκειας. τα dimm ραμ που εχω συνεργάζονται άψογα και παίζουν εύκολα στα 3200 που είναι η μαμά συχνότητα τους . το oc με τα μαμά bios είχε ταβάνι 4.0 και πλέον με τα update ειναι 4.1 και κάτι ψιλά. Θερμοκρασίες πολύ καλές για αυτό που ειναι και δίνει. Το ότι η μητρική υποστηρίζει και cooler από am3 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκολία με την διαθεσιμότητα σε ανταπτορες και coolers να ειναι προβληματική όσον άφορα τα games θα γίνει μια ολοκληρωμένη δουλειά με μετρήσεις σε λίγο καιρό που θα έχουν ωριμάσει drivers και bios από παιδικές ασθενειες με τους fallen4ngel , Whitefanged , mcrae13 . Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και το γεγονός οτι εχει ακόμη ψωμί για να δώσει με κάνει πιο σίγουρο για την επιλογή που έκανα 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Στα bench απλά σκοτώνει, τα bios είναι ακόμη σε εμβρυακή κατάσταση και το λέω με μεγάλη δόση επιείκειας. τα dimm ραμ που εχω συνεργάζονται άψογα και παίζουν εύκολα στα 3200 που είναι η μαμά συχνότητα τους . το oc με τα μαμά bios είχε ταβάνι 4.0 και πλέον με τα update ειναι 4.1 και κάτι ψιλά. Θερμοκρασίες πολύ καλές για αυτό που ειναι και δίνει. Το ότι η μητρική υποστηρίζει και cooler από am3 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκολία με την διαθεσιμότητα σε ανταπτορες και coolers να ειναι προβληματική όσον άφορα τα games θα γίνει μια ολοκληρωμένη δουλειά με μετρήσεις σε λίγο καιρό που θα έχουν ωριμάσει drivers και bios από παιδικές ασθενειες με τους fallen4ngel , Whitefanged , mcrae13 . Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και το γεγονός οτι εχει ακόμη ψωμί για να δώσει με κάνει πιο σίγουρο για την επιλογή που έκανα Μπραβο ρε φιλε, ωραιος.. Και το σημαντικοτερο ειναι οτι θα δουμε μετρησεις απο ενα συνολο αντικειμενικων ανθρωπων ετσι οπως εγω τους κρινω τουλαχιστον απο τις συζητησεις μας και την συμπεριφορα τους... Αυτο που θα βγει σαν αποτελεσμα, αυτο θα ισχυει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ένας φαν είμαι εγώ πάντως! Ναι... με intel επεξεργαστή. Θα συνεχίσω μάλιστα να είμαι φαν όσο αυτά που γράφουν τα παιδιά μου φαίνονται σωστά από τα λίγα που ξέρω πάνω στο θέμα. Θα ήθελα πολύ να γράψω την άποψη μου αλλά νομίζω τσάμπα χρόνο θα χάσω με τον κακό χαμό που γίνετε εδώ. Καλό κουράγιο σε όσους το παλεύουν ακόμα, εδώ είμαστε οι υπόλοιποι να σας πατάμε like 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Στα bench απλά σκοτώνει, τα bios είναι ακόμη σε εμβρυακή κατάσταση και το λέω με μεγάλη δόση επιείκειας. τα dimm ραμ που εχω συνεργάζονται άψογα και παίζουν εύκολα στα 3200 που είναι η μαμά συχνότητα τους . το oc με τα μαμά bios είχε ταβάνι 4.0 και πλέον με τα update ειναι 4.1 και κάτι ψιλά. Θερμοκρασίες πολύ καλές για αυτό που ειναι και δίνει. Το ότι η μητρική υποστηρίζει και cooler από am3 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκολία με την διαθεσιμότητα σε ανταπτορες και coolers να ειναι προβληματική όσον άφορα τα games θα γίνει μια ολοκληρωμένη δουλειά με μετρήσεις σε λίγο καιρό που θα έχουν ωριμάσει drivers και bios από παιδικές ασθενειες με τους fallen4ngel , Whitefanged , mcrae13 . Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και το γεγονός οτι εχει ακόμη ψωμί για να δώσει με κάνει πιο σίγουρο για την επιλογή που έκανα glazo, μπορεις να μου πεις σε 3dmark τι physics εχει σε τελειως στοκ και cinebench r15 με αυτες τις μνημες? Και πες αν ξερεις τι die ειναι οι μνημες με το cas b-die η e-die Samsung. Σ ευχαριστω εκ των προτερων. Γιατι ειμαι σε σκεψη απο τον 6700Κ να φτιαξω ενα 2ο μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=842&pk=21398 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Στα bench απλά σκοτώνει, τα bios είναι ακόμη σε εμβρυακή κατάσταση και το λέω με μεγάλη δόση επιείκειας. τα dimm ραμ που εχω συνεργάζονται άψογα και παίζουν εύκολα στα 3200 που είναι η μαμά συχνότητα τους . το oc με τα μαμά bios είχε ταβάνι 4.0 και πλέον με τα update ειναι 4.1 και κάτι ψιλά. Θερμοκρασίες πολύ καλές για αυτό που ειναι και δίνει. Το ότι η μητρική υποστηρίζει και cooler από am3 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκολία με την διαθεσιμότητα σε ανταπτορες και coolers να ειναι προβληματική όσον άφορα τα games θα γίνει μια ολοκληρωμένη δουλειά με μετρήσεις σε λίγο καιρό που θα έχουν ωριμάσει drivers και bios από παιδικές ασθενειες με τους fallen4ngel , Whitefanged , mcrae13 . Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και το γεγονός οτι εχει ακόμη ψωμί για να δώσει με κάνει πιο σίγουρο για την επιλογή που έκανα Μιας και άρχισαν οι παραγγελιές, ένα-δυο συγκριτικά office εφαρμογών (στυλ 7ζιπ, κανένα browser benchmark κτλ) με την ραμ στα 2400 και στα 3000 ή 3200. Αν ξεχάσεις δεν είναι θέμα. Κάνε ένα νήμα AMD Ryzen user benchmarks και θα σου τα θυμίσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abec_777 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αυτό το "bug" υπάρχει και για τους intel (και δεν το έχουν φτιάξει ποτέ) οπότε αν το φτιάξουν για τους ryzen θα το φτιάξουν και για την intel οπότε πάλι ίδια θα είναι η διαφορά. Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν σε σχεδόν όλα τα νέα παιχνίδια αφού όλα είναι σεταρισμένα για την κονσόλα,ιδίος το GtaV πόσες φορές το ανέβασα το βίντεο που δείχνει πόσο χάλια είναι σεταρισμένο για windows;Το watch dogs 2 μια από τα ίδια,καλά κάνει ο fulgore και σας λέει να μην βλέπετε παιχνίδια με χάλια Optimization. Αφου υπαρχει το bug και στην ιντελ ρε σειρα γιατι χανουν fps οι intel me HT off https://www.youtube.com/watch?v=23AwBgsH9LY Για το neural network βγήκε καμιά εξήγηση; Το έλεγξε κάνα άρθρο αν κάνει τίποτα; Για το smt υπάρχει κάνα νέο;Που μας έβγαλε 50 φεύγα % παραπάνω ipc αλλά δυσκολεύεται στα ίδια παιχνίδια που δυσκολευόταν και οι fx; Για το xfr που λέγαμε το χειμώνα ότι μπορεί να είναι κάτι σαν turbo και να κατεβάζει συχνότητες και έγινε της υστερίας το κάγκελο μάθαμε τουλάχιστον ότι πράγματι είναι turbo και κατεβάζει συχνότητες είναι μάλιστα και για ολάκερα 100Mhz boost, "feature" δηλαδή. Όπως και για το handbrake που λέγαμε ότι ήταν καρφωμένος ο ρυζεν στα 3,5 πόσο ήταν ενώ στον Intel τον είχαν με "default" ρυθμίσεις, όσες σελίδες κάνανε review και λένε της ρυθμίσεις τους όσες έχουν ανοιχτό το all core turbo που είναι default στης περισσότερες μητρικές δείχνουν τον ryzen ελαφρός πίσω αντί για αρκετά μπροστά,και εκεί είχε γίνει της υστερίας το κάγκελο. Καλά για την ανικανότητα ενός i7 να κάνει stream το dota 2 δεν θέλω να σκέφτομαι καν το τι και πόσες ρυθμίσεις θα πρέπει να βάλανε στο χειρότερο δυνατό για να το καταφέρουν. Συνεχίζετε αμέριμνα να ξεχνάτε άμεσα ό,τι ψέμα και να σας λέει η amd και να σκοτώνεται στο τρολλάρισμα οποιονδήποτε έχει κάποια διαφορετική άποψη από εσάς. Ε,οι hardcore fans το πήραν πρέφα ότι με τόσα προβλήματα και τόση ανωριμότητα πλατφόρμας δύσκολα να κάνει καμιά πώληση στον επαγγελματικό τομέα και το ρίξανε όλοι στην διαφήμιση μπας και ψαρέψουν αυτούς που θα ήταν παντελώς ευχαριστημένοι και από 150-200€ επεξεργαστή. https://www.youtube.com/watch?v=sAoTZZRXrlw Καπου στην μεση. Σε αντιθεση με την ιντελ οπου απο ενα σημειο και μετα η μεγαλυτερη συχνοτητα ειναι ζημιογονος(?!) ο ryzen Γουσταρει οσο πιο πολυ συχνοτητα μπορεις να του δωσεις. Αν ισχυει αυτο η amd πυροβολησε το ποδι της μια ακομα φορα, που δεν περιμενε μεχρι να βγουν σοβαρα bios για 3400+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το γιατί το πρόγραμμα/μηχάνημα λειτουργεί "μόνο" σε Intel, το ξέρει μόνο αυτός που έβαλε το ταμπελάκι απάνω (το nVidia/cuda σκηνικό είναι άλλη ιστορία). Να το εξηγήσει επαρκώς, αποκλείεται πάντως. Μάλλον είναι σαν τις 1080p οθόνες σε συγκεκριμένο μηχάνημα εκεί που δουλεύω, οι οποίες στις 32'' κοστίζουν 2-3Κ επειδή έχουν 5 διαφορετικές εισόδους (σοκ, ξέρω) και είναι "πιστοποιημένες". Το "πρέπει να συνδεθεί σε USB2" με ξεπερνά, πραγματικά (όχι, δεν έχει να κάνει με αυτόν που το χρησιμοποιεί). Σε ότι αφορά στο αν το s/w μπορεί να κάνει διαφορά αν βελτιστοποιηθεί, πάτε μια στιγμή στο νήμα του Βlender και δείτε τις διαφορές από έκδοση σε έκδοση (ούτε καν...από την a στη b+c της ίδιας έκδοσης). Το οτι πρέπει να συνδεθεί σε USB 2 το δικαιολογεί στο ότι μπορεί να προκληθεί πρόβλημα στη πλακέτα του σκάνερ λόγω μεγαλύτερου ρεύματος που δίνει το USB 3. Έτσι λένε στο έντυπο που μου δώσανε έτσι λέω. Όταν το μηχάνημα κάνει τόσα λεφτά όταν σου λένε πετάει ο γάιδαρος πετάει λες.Στον φίλο zelomoth. Το θέμα λέγεται AMD Zen am4 socket δεν λέει πουθενά τη λέξη gaming οπότε δεν ειμαι off topic. Ναι οι ryzen όπως και οι 2011 3 Intel δεν είναι gaming CPUs αλλά δυστυχώς η AMD δεν έχει κάτι άλλο να συγκρίνουμε, εκτός και αν θες να μιλάμε για FX... Γενικά σε όλους χαλαρώστε γιατί βλέπω πως όποιος έχει να πει κάτι διαφορετικό από το ναι μωρή AMD πάρε τα σωβρακα της Intel αντιμετωπίζεται άσχημα. Για τους ryzen έχω να πω πως είναι μία χαρά CPU αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τρέξουν όλοι οι επαγγελματίες να τους πάρουν λόγω συμβατότητας ( γι αυτό και το μύνημα μου σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιώ ) μία συμβατότητα που έχτισε η Intel στα χρόνια που ήταν απούσα η AMD από τους high end ( όχι πια )επεξεργαστές. Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή οι ryzen ανταποκρίνονται σε content creators και θα χρειαστεί εύλογο διάστημα για να δοκιμαστούν από αλλά επαγγελματικά προγράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις