nikos5800 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 περασα και εγω το fall creators update των windows 10 και στο blender cpu rendering απο 3.15min που μου εβγαζε τωρα θελει μονο 3.05min!!! καθολου ασχημα θα ελεγα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αρα ειναι γενικες οι βελτιωσεις στην πλατφορμα οχι μονο στο gaming πολυ καλο αυτο... βελτιωση και στο cinebench 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Είναι τόσο πολύ που να θέλουμε ξανά benchies (κυρίως gaming) με Ryzen vs Intel? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γενικα ειδα βελτιωση σχεδον σε ολα τα cpu benchmarks που ετρεξα απο gaming ενα παιχνιδι εχω και αυτο δεν ξερω με ποσα καρε επαιζε. Στο physics 3d mark 11 δεν το ειχα τρεξει ποτε stock εψαξα να βρω αν υπαρχει απο κανενα review βρηκα αυτο Το σκορ μου ειναι αρκετα παραπανω. Βεβαια το review μπορει να ειναι κανα ψιλοχαλι. https://www.3dmark.com/3dm11/12436324 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Άντε και κάνουν πάλι benchmarks πάλι και βγαίνουν οι ryzen πιο κοντά στα intel σε gaming, αλλάζει και κάτι; Μια χαρά επεξεργαστές είναι ας τους χαρούμε... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Άντε και κάνουν πάλι benchmarks πάλι και βγαίνουν οι ryzen πιο κοντά στα intel σε gaming, αλλάζει και κάτι; Μια χαρά επεξεργαστές είναι ας τους χαρούμε... Αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω τι γινεται με τα reviews γενικα. Σε ολα εχουν χειροτερα score fire strike physics review http://www.legitreviews.com/wp-content/uploads/2017/10/3dmark-8700k.jpg το δικο μου stock https://www.3dmark.com/3dm/22751797 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τρία σκορ με 4 core skylake HT OFF. Τα πάντα κλειστά από προγράμματα μετρήσεων. FC primal low. 1. Game mode off(3,8Ghz) 2. Game mode on(3,8Ghz) 3. Game mode on(4,6Ghz) σαν απόδειξη ότι τα δύο πρώτα έγιναν σε πραγματικά χαμηλές συχνότητες. Υπάρχει και κάμποσο gpu bottleneck. Σκορ χειρότερα με GM on(170 αντί 172 avg και 126 αντί 129 min), αλλά μέσα στα πλαίσια του τυχαίου. Δηλαδή καμία διαφορά. Αναμένουμε τις πρώτες σοβαρές δοκιμές για να μην αποδίδονται όλες οι τυχαίες διακυμάνσεις των σκορ στο καινούργιο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το ότι ποστάρεις benchmarks του intel σου σε topic για Ryzen είναι λιγάκι off...τώρα εγώ γενικά στον 1600 σε αυτά που κάνω καθημερινά δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά σήμερα με το νέο update...χωρίς να είμαι όμως βέβαιος καθότι δεν τρέχω benchmarks...ούτε για πλάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αναφέρθηκα στο καινούργιο update το οποίο υποτίθεται ότι αυξάνει τις επιδόσεις σε όλους τους επεξεργαστές. Και έτρεξα ένα cpu bound bench για να δω τι συμβαίνει. εδιτ: Τώρα είδα πιο πίσω ότι οι βελτιώσεις φαίνεται να αφορούν HT/SMT. Τουλάχιστον είδα ότι δεν υπάρχει βελτίωση με το HT κλειστό. Θα κάνω και μια δοκιμή με ΗΤ. edit: Τελικά το game mode τουλάχιστον στο Fc primal φαίνεται να ρίχνει ελάχιστα τις επιδόσεις. Σε δύο σύντομα τεστ που έτρεξα. Παρακάτω δοκιμή στα 4600 με ΗΤ on και GM off. Όπως έκοβε καρέ το ΗΤ με τα παλιά windows, το ίδιο ακριβώς και τώρα. Από 190 avg στο προηγούμενο ποστ μου τώρα στα 176. Μεγάλη πτώση και στα lows. Καμία αλλαγή αν όχι χειρότερη κατάσταση. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2017 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλα οπως ειπες ειναι για hyperthreting και οχι για smt . Ναι αλλα οπως ειπες ειναι για hyperthreting και οχι για smt . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Στο ποστ του petranthe αναφέρεται και το HT. Hyperthreading είναι η εμπορική ονομασία του ίντελ SMT. Ίδιες τεχνολογίες είναι χοντρικά. This update is supposed to improve SMT/Hyperthreading handling and control CCX latency (on Ryzen CPUs). So I'd wager your performance would improve in these scenarios:You've previously been CPU boundYour CPU has SMT/HyperthreaddingYour CPU has more than 2 cores / 4 threadsIf and only if you meet those conditions, then:Your average performance increase is around 10-20%, but your minimum frame rates could be much higher (20-30%)If you have a Ryzen CPU your performance increase may be even larger. edit: Τα ίδια και στο cinebench. Σκορ γύρω από τα 990 στα 4,5ghz. Όσο έβγαζα πάντα. Αν υπάρχουν βελτιώσεις θα είναι αμελητέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Έχω κρατήσει νούμερα από benches για διάφορα ρολόγια cpu/μνήμες. Όταν μπει το update στο business branch θα κάνω μερικές δοκιμές ξανά. (δεν θέλω να είμαι guinea pig προς το παρόν ειδικά με το κακό όνομα που είχε βγάλει το gamemode με το stuttering). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν οφείλεται στο game mode των windows αυτές οι αλλαγές. Απλά στην καλύτερη λειτουργία του SMT στα windows. Δεν είναι μόνο θέμα παιχνιδιών. Απλά προφανώς επηρεάζει και τα παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Στο cinebech βγαζω 55 ποντους πανω με το νεο update με 1600 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις