Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δυστυχως... και το 2ο θεμα θα παει για κλειδωμα σε λιγο. γεμιζουν οι σελιδες με ανουσια ποστ (οπως και αυτο που γραφω εγω, τωρα....!!!! ) και δεν βλεπω φως αν οι MODS δεν αναλαβουν να καθαρισουν λιγο το θεμα, παλι θα ψαχνουμε με το κυαλι τα σοβαρα ποστ με ειδησεις περι Ryzen. Και το βασικότερο να κάνουν κάτι με τα τρολέρια οι mods. Αν τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει αυτό καλύτερα να διαγραφεί το θέμα και να μην ξαναανοίξει, κάποια άλλη λύση δυστυχώς δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ενα ενδιαφερον αρθρο. http://www.legitreviews.com/one-motherboard-maker-explains-why-amd-am4-boards-are-missing_192470 ρεζουμε “It’s all about the bad coordination, bad communication, bad support and bad timing to launch this platform in my opinion. With all these issues, none of us could start manufacture the boards sooner. Also, in January and February, all board vendors’ production lines were occupied with Intel 200 series boards before Chinese New Year and tried to ship as much boards as we can to ensure we won’t have stock issues while Asia was on New Year vacation. In late December, AMD decided to pull in the launch date (it was scheduled to launch in late Q2) and launched it right after Chinese New Year but AMD keep the CPU supply quantity secret from us the whole time. They only shared the data 2 weeks before the launch, we didn’t understand why they were doing it. Also, their BIOS team and engineers were doing terrible jobs on supporting us on the BIOS microcode updates, driver updates, CPU samples for testing. They have done nothing they should have been doing to support the launch platform partners and always delay or give no response on support requests. We were all having huge issues to debug with limited AMD resource support including validating the parts, and fixing the memory clock speed that is all limited by AMD. In general, it’s been too long for AMD to launch a new CPU, so they forgot how to do it, so they launched the CPU just like they were launching the graphics card. They didn’t care about the platform eco-system, so the eco-system is suffering and stock is delayed. We are flying in new batches every 3 days to try to fulfill the back orders ASAP, so they should be all back in stock soon. With all the board reviews released, per Newegg and Amazon, the AMD memory limitation issue is slowing down the sales though. We need your help to feedback that to AMD as well on their supports issues.” – Anonymous Motherboard Manufacture Βεβαια το Anonymous Motherboard Manufacture με προβληματιζει.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Οπότε περιμένουμε μια δεύτερη φουρνιά αρχικών μητρικών που θα έχουν χρόνο να κάνουν το debugging που χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ακόμη να μπανάρουν τους τρολεράδες οι mods και μετά απορούν γιατί γίνεται το thread μπάχαλο ; Στο τέλος να μου το θυμηθείτε θα φάμε μπαν όσοι τα λέμε έξω από τα δόντια, επειδή ακριβώς τη χαλάσαμε στα τρολέρια, αμέ . Κάτι τέτοιοι ημιμαθείς τρολεράδες νομίζουν πως το γεγονός ότι έχουμε δημοκρατία τους δίνει τη δυνατότητα να πετάνε μπαρούφες και ότι σαχλαμάρα τους έρθει κατά νού, να δημιουργούν σάλο άνευ λόγου και αιτίας σε ένα thread που το βλέπω και αυτό να κλείνει ένεκα της ημιμάθειας και ανοησίας που τους διακρίνει. Ειλικρινά πως στο καλό να κρατήσουμε ένα thread ανοιχτό και τη συζήτηση σε λογικά πλαίσια όταν έρχεται κάθε καρυδιάς καρύδι και αρχίζει το μακρύ του και το κοντό του δίχως ορθά επιχειρήματα ; Λυπάμαι που το λέω αλλά όσο πληθαίνουν τα τρολ το thread θα γίνεται χειρότερο, η λύση είναι είτε να σοβαρευτούν και να μάθουν να κάνουν διάλογο σαν άνθρωποι αλλά είτε να φάνε μπαν, δεν γίνεται αλλιώς. Πολύ ευχαρίστως αν έκαναν διάλογο και συζητούσαν πολιτισμένα να σεβόμασταν την άποψή τους, αλλά όχι δα να ανεχόμαστε σε τόσες σελίδες τις μπούρδες του κάθε fapnation με επιχειρήματα από τα Lidl και νοοτροπία δημοτικού. ΥΓ, ξέρω εριστικά τα λεγόμενά μου αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια, δεν νομίζω να έχω άδικο που επιθυμώ να καθαρίσει το thread από μπαρούφες και να κινηθεί σε λογικά πλαίσια ! Και ξαναλέω όσοι συζητάμε εδώ σοβαρά έχουμε βγει πολλάκις off topic, αλλά κοιτάξαμε να σταματήσουμε και να επαναφέρουμε τη συζήτηση και όχι να πηγαίνουν και να έρχονται benchmarks με μπηχτές ενάντια των ryzen όπως γίνεται τώρα. Προσπαθήστε βρε παιδιά εσείς οι καινούριοι που έχετε πάρει με κακό μάτι τους ryzen να κάνετε διάλογο, στηρίξτε τουλάχιστον με επιχειρήματα την άποψή σας και όχι με μπηχτές και ειρωνείες. Και μια ανακεφαλαίωση, οι ryzen δεν είναι η εφέυρεση του τροχού, είναι ένα πολύ γερό comeback της amd το οποίο σαν νέα πλατφόρμα έχει τα θεματάκια του τα οποία θα λυθούν στην πορεία. Τo bug των windows 10 θα διορθωθεί λογικά αλλά θα πάρει χρόνο, τα bios των μητρικών βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός και διορθώνουν τυχόν bugs. Τίποτα δεν γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη, η έρευνα και η αντιμετώπιση παίρνει καιρό αλλά θα έχει θετικό αντίκτυπο μιας και θα διορθωθούν τα σφάλματα. αμα το topic αφορουσε την apple να δεις πως θα ειχανε φαει ban. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δεν μπορώ να σου κάνω like Ντινάρα μιας και μου τελείωσαν, συμφωνώ με αυτό που λες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ο 1700 να πεσει στα 300 και ο 1700X στα 350 Αυτοι οι επεξεργαστες (gaming) εχουν τις ιδιες επιδοσεις με τους i7k που εχουν 350, δεδομενου οτι η καταναλωτικη μεριδα του λεοντος ειναι οι GAMERS . Θα ειναι και ενας λογος παραπανω να τον παρουν και οι αλλοι που θα ενδιαφερονται για workstation (μεχρι σημερα τους φρεναρει η υψηλη τιμη) Στο ιδιο μηκος κυμματος και τα μοντελα 1500 η 1600 εναντι εκεινων της Intel i5k Με αυτο το συνδιασμο η AMD θα πουλησει περισσοτερα σε αυτη τη γενια το οτι ειναι ενα μηνα μαξ στην αγωρα σου λεει κατι για τις τιμες;;;;και στην τελικη αφου δεν θες να παρεις αμδ γιατι σε τρωι να πεσουν οι τιμες;;;;οι σειρα ρ5 ειναι στην κατιγορια του 2011 σοκετ αν δε νεχεις καταλαβη.αν θες τιμες 7700κ περιμενα τους 6/12 4/8.αντε ξεκουβαλα εσυ και οι ομοιησου απο το θεμα αν δεν εχεις να πεις κατι της προκοπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Για να μην είναι τόσο εμφανές το μπουλινγκ που γίνεται σε όποιον απλά θέλει να πει κάτι, νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να καθοριστούν τα κριτήρια που πρέπει να πληροί κάποιος για να γράψει στο θέμα. Προτείνω τα εξής: Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΠΟΣΤΕΡ 1) Registration Date: Πριν την ανακοίνωση των ryzen (όχι το λανσάρισμα, την ανακοίνωση) 2) Number of posts: Περίπου 1.000 είναι καλά για να μην είναι κάποιος αλεξιπτωτιστής 3) AMD loyalty: Να έχει προτείνει σε τρίτους τουλάχιστον 20 φορές AMD σύστημα και να μπορεί να το αποδείξει με links. 4) Hardware Possesion: Να έχει αγοράσει τουλάχιστον 1 φορά τον bulldozer FX 8150 στην αρχική τιμή κυκλοφορίας 5) Devotion -Passion: Να επιμένει ότι ο 8150 ήταν η καλύτερη αγορά του και μπροστά από την εποχή του. 6) Workload: Να έχει γράψει τη λέξη multitasking πάνω από 200 φορές. Nα παίζει πάντα με το skype ανοιχτό ασχέτως αν έχει κάποιον να μιλήσει. 7) Level of acceptance: Nα έχει συνολικά πάνω από 100 like από γνωστά μέλη του AMD sectio, τα nicknames των οποίων δεν τολμώ να γράψω για ευνόητους λόγους. 8) Education: Master στα οικονομικά με θέμα διπλωματικής "Η μετοχή της intel από τη σκοπιά του launch των ryzen" ή παραπλήσιο 9) Conspiracy theories: Να πιστεύει ότι intel, nvidia και το σιωνιστικό λόμπι ευθύνονται για την μη πρόοδο της τεχνολογίας. 10) Conclusion: Nα τηρεί ευλαβικά όλα τα παραπάνω. Νομίζω ότι αν τηρηθούν τα παραπάνω, θα δούμε ένα καθαρό θέμα, χωρίς trolls, και θα μπορούμε όλοι μαζι να δοξάσουμε τους ryzen. Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ελπίζω να βοήθησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Με συγχωρείς πολύ vanmour αλλά από πότε η κατάκριση της μπούρδας και της ημιμάθειας με σκοπό να τηρηθεί μια σοβαρή συζήτηση στο thread θεωρείται μπούλινγκ ; Μήπως να λέμε και ευχαριστώ που γεμίζει το thread σαβούρα ; Ρίξε καλύτερα μια ματιά στα προηγούμενα μηνύματα πως γράφουν οι συγκεκριμένοι και δες καλύτερα ποιος με ειρωνείες ασκεί το "μπούλινγκ" όπως λες. Δεν ήξερα ότι η παράκληση απέναντι σε κάποιον που παρεκκλίνει και γράφει ότι να'ναι για σωστό διάλογο με επιχειρήματα και η επίτευξη ομαλής συζήτησης μπορεί να θεωρηθεί ως μπούλινγκ... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Για να μην είναι τόσο εμφανές το μπουλινγκ που γίνεται σε όποιον απλά θέλει να πει κάτι, νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να καθοριστούν τα κριτήρια που πρέπει να πληροί κάποιος για να γράψει στο θέμα. Προτείνω τα εξής: 1) Registration Date: Πριν την ανακοίνωση των ryzen (όχι το λανσάρισμα, την ανακοίνωση) 2) Number of posts: Περίπου 1.000 είναι καλά για να μην είναι κάποιος αλεξιπτωτιστής 3) AMD loyalty: Να έχει προτείνει σε τρίτους τουλάχιστον 20 φορές AMD σύστημα και να μπορεί να το αποδείξει με links. 4) Hardware Possesion: Να έχει αγοράσει τουλάχιστον 1 φορά τον bulldozer FX 8150 στην αρχική τιμή κυκλοφορίας 5) Devotion -Passion: Να επιμένει ότι ο 8150 ήταν η καλύτερη αγορά του και μπροστά από την εποχή του. 6) Workload: Να έχει γράψει τη λέξη multitasking πάνω από 200 φορές. Nα παίζει πάντα με το skype ανοιχτό ασχέτως αν έχει κάποιον να μιλήσει. 7) Level of acceptance: Nα έχει συνολικά πάνω από 100 like από γνωστά μέλη του AMD sectio, τα nicknames των οποίων δεν τολμώ να γράψω για ευνόητους λόγους. 8) Education: Master στα οικονομικά με θέμα διπλωματικής "Η μετοχή της intel από τη σκοπιά του launch των ryzen" ή παραπλήσιο Νομίζω ότι αν τηρηθούν τα παραπάνω, θα δούμε ένα καθαρό θέμα, χωρίς trolls, και θα μπορούμε όλοι μαζι να δοξάσουμε τους ryzen. Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ελπίζω να βοήθησα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Για να μην είναι τόσο εμφανές το μπουλινγκ που γίνεται σε όποιον απλά θέλει να πει κάτι, νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να καθοριστούν τα κριτήρια που πρέπει να πληροί κάποιος για να γράψει στο θέμα. Προτείνω τα εξής: 1) Registration Date: Πριν την ανακοίνωση των ryzen (όχι το λανσάρισμα, την ανακοίνωση) 2) Number of posts: Περίπου 1.000 είναι καλά για να μην είναι κάποιος αλεξιπτωτιστής 3) AMD loyalty: Να έχει προτείνει σε τρίτους τουλάχιστον 20 φορές AMD σύστημα και να μπορεί να το αποδείξει με links. 4) Hardware Possesion: Να έχει αγοράσει τουλάχιστον 1 φορά τον bulldozer FX 8150 στην αρχική τιμή κυκλοφορίας 5) Devotion -Passion: Να επιμένει ότι ο 8150 ήταν η καλύτερη αγορά του και μπροστά από την εποχή του. 6) Workload: Να έχει γράψει τη λέξη multitasking πάνω από 200 φορές. Nα παίζει πάντα με το skype ανοιχτό ασχέτως αν έχει κάποιον να μιλήσει. 7) Level of acceptance: Nα έχει συνολικά πάνω από 100 like από γνωστά μέλη του AMD sectio, τα nicknames των οποίων δεν τολμώ να γράψω για ευνόητους λόγους. 8) Education: Master στα οικονομικά με θέμα διπλωματικής "Η μετοχή της intel από τη σκοπιά του launch των ryzen" ή παραπλήσιο Νομίζω ότι αν τηρηθούν τα παραπάνω, θα δούμε ένα καθαρό θέμα, χωρίς trolls, και θα μπορούμε όλοι μαζι να δοξάσουμε τους ryzen. Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ελπίζω να βοήθησα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Για να μην είναι τόσο εμφανές το μπουλινγκ που γίνεται σε όποιον απλά θέλει να πει κάτι, νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να καθοριστούν τα κριτήρια που πρέπει να πληροί κάποιος για να γράψει στο θέμα. Προτείνω τα εξής: 1) Registration Date: Πριν την ανακοίνωση των ryzen (όχι το λανσάρισμα, την ανακοίνωση) 2) Number of posts: Περίπου 1.000 είναι καλά για να μην είναι κάποιος αλεξιπτωτιστής 3) AMD loyalty: Να έχει προτείνει σε τρίτους τουλάχιστον 20 φορές AMD σύστημα και να μπορεί να το αποδείξει με links. 4) Hardware Possesion: Να έχει αγοράσει τουλάχιστον 1 φορά τον bulldozer FX 8150 στην αρχική τιμή κυκλοφορίας 5) Devotion -Passion: Να επιμένει ότι ο 8150 ήταν η καλύτερη αγορά του και μπροστά από την εποχή του. 6) Workload: Να έχει γράψει τη λέξη multitasking πάνω από 200 φορές. Nα παίζει πάντα με το skype ανοιχτό ασχέτως αν έχει κάποιον να μιλήσει. 7) Level of acceptance: Nα έχει συνολικά πάνω από 100 like από γνωστά μέλη του AMD sectio, τα nicknames των οποίων δεν τολμώ να γράψω για ευνόητους λόγους. 8) Education: Master στα οικονομικά με θέμα διπλωματικής "Η μετοχή της intel από τη σκοπιά του launch των ryzen" ή παραπλήσιο Νομίζω ότι αν τηρηθούν τα παραπάνω, θα δούμε ένα καθαρό θέμα, χωρίς trolls, και θα μπορούμε όλοι μαζι να δοξάσουμε τους ryzen. Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ελπίζω να βοήθησα. Εγώ θα ήθελα να γραφτούν το ονόματα αυτόν που αποκαλείς φαν.Και μετά θα σου γράψω τι Intel επεξεργαστή έχουν Όταν βγαίνουν άσχετοι με εγγραφή 7 μέρες και 20-30 ποστ τα οποία έγιναν στο παρόν θέμα τι να πω; Τουλάχιστον να έλεγαν κάτι σοβαρό να πάρουν σοβαρή απάντηση, πως να απάντηση κανείς σοβαρά σε μπούρδες; PS δεν έχω κάνει ποτέ report κανέναν άσχετα που με έχουν βρίσει αρκετές φορές, αντίθετα έχω φάει αρκετά μπαν από κάποιους που θίγονται ακόμη και με απλές ερωτήσεις του στυλ "τι χάπια παίρνεις". Δεν έχω πρόβλημα βέβαια απλά το αναφέρω 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 πως να απάντηση κανείς σοβαρά σε μπούρδες; Τον περιμένω κι αυτόν να μας σηκώσει bench με τα windows να φορτώνουν τον ήδη φορτωμένο πυρήνα και τους άλλους 6 στο idle.. και μετά να μας αναλύσει πως το stuttering σκοτώνει την εμπειρία...... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Για να μην είναι τόσο εμφανές το μπουλινγκ που γίνεται σε όποιον απλά θέλει να πει κάτι, νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να καθοριστούν τα κριτήρια που πρέπει να πληροί κάποιος για να γράψει στο θέμα. Προτείνω τα εξής: Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΠΟΣΤΕΡ 1) Registration Date: Πριν την ανακοίνωση των ryzen (όχι το λανσάρισμα, την ανακοίνωση) 2) Number of posts: Περίπου 1.000 είναι καλά για να μην είναι κάποιος αλεξιπτωτιστής 3) AMD loyalty: Να έχει προτείνει σε τρίτους τουλάχιστον 20 φορές AMD σύστημα και να μπορεί να το αποδείξει με links. 4) Hardware Possesion: Να έχει αγοράσει τουλάχιστον 1 φορά τον bulldozer FX 8150 στην αρχική τιμή κυκλοφορίας 5) Devotion -Passion: Να επιμένει ότι ο 8150 ήταν η καλύτερη αγορά του και μπροστά από την εποχή του. 6) Workload: Να έχει γράψει τη λέξη multitasking πάνω από 200 φορές. Nα παίζει πάντα με το skype ανοιχτό ασχέτως αν έχει κάποιον να μιλήσει. 7) Level of acceptance: Nα έχει συνολικά πάνω από 100 like από γνωστά μέλη του AMD sectio, τα nicknames των οποίων δεν τολμώ να γράψω για ευνόητους λόγους. 8) Education: Master στα οικονομικά με θέμα διπλωματικής "Η μετοχή της intel από τη σκοπιά του launch των ryzen" ή παραπλήσιο 9) Conspiracy theories: Να πιστεύει ότι intel, nvidia και το σιωνιστικό λόμπι ευθύνονται για την μη πρόοδο της τεχνολογίας. 10) Conclusion: Nα τηρεί ευλαβικά όλα τα παραπάνω. Νομίζω ότι αν τηρηθούν τα παραπάνω, θα δούμε ένα καθαρό θέμα, χωρίς trolls, και θα μπορούμε όλοι μαζι να δοξάσουμε τους ryzen. Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ελπίζω να βοήθησα. Αρα ουτε εσυ κανεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αρα ουτε εσυ κανεις... Ναι, εννοείται. Δεν έχω κάνει ποστ επί της ουσίας γι αυτόν τον λόγο. Απλά είδα το χάος και με τις μικρές μου δυνάμεις προσπάθησα να βοηθήσω. Αν τα κατάφερα, θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ναι, εννοείται. Δεν έχω κάνει ποστ επί της ουσίας γι αυτόν τον λόγο. Απλά είδα το χάος και με τις μικρές μου δυνάμεις προσπάθησα να βοηθήσω. Αν τα κατάφερα, θα δείξει. Ναι οκ... Απλα εσυ προσγειωθηκες ως αλλος Αριστειδης ο δικαιος αλλα και παλι βλεπεις το αποτελεσμα και οχι την εκκινηση του προβληματος... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις