akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 16-18-18-18-36-58-1Τ στα 1.35V. Ουσιαστικα ειναι stock timmings περα απο το TRC που απο 51 το πηγα 58 γιατι δεν bootare με τιποτα σε 51. Φανταζομαι σηκωνουν σφυξιμο αμα ανεβασω λιγο τα volts και παω σε 2Τ αλλα δεν βρισκω λογο να ασχοληθω προς το παρον. memtest περνανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 memtest περνανε? Memtest δεν εχω τρεξει, OCCT linpack ειχα δοκιμασει γιατι λενε πολυ οτι κανει για να testaris ram και εβγαλε καπου 8ωρο χωρις errors, μετα ξυπνησα και το εκλεισα Παντως με προηγουμενα bios που δοκιμασα στα 3200 ηταν οφθαλμοφθανες οτι ειμουν unstable και χωρις memtest / occt, games επαιζα και με πεταγε στο desktop. Με το 0806 και αλλαγη στα slots που της εβαλα μου παιζουν τωρα 3200. Παντως αν ενδιαφερεσαι πολυ να βαλω και memtest για παρτυ σου. Ποσες ωρες θες να το τρεξω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Hci θέλεις για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις errors. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Memtest δεν εχω τρεξει, OCCT linpack ειχα δοκιμασει γιατι λενε πολυ οτι κανει για να testaris ram και εβγαλε καπου 8ωρο χωρις errors, μετα ξυπνησα και το εκλεισα Παντως με προηγουμενα bios που δοκιμασα στα 3200 ηταν οφθαλμοφθανες οτι ειμουν unstable και χωρις memtest / occt, games επαιζα και με πεταγε στο desktop. Με το 0806 και αλλαγη στα slots που της εβαλα μου παιζουν τωρα 3200. Παντως αν ενδιαφερεσαι πολυ να βαλω και memtest για παρτυ σου. Ποσες ωρες θες να το τρεξω? Καλα αστο ρε συ μην σε βαζω σε κοπο, απο περιεργεια πιο πολυ ρωτησα. Εγω εχω δοκιμασει οτι υπαρχει απο ρυθμισεις ρευμα κλπ ,αλλα τπτ ,παντα θα μου βγαλει error και αραξα στα 3066 ,δεν το ρισκαρω γιατι αμα γινει μ@λ@κια την ωρα που κανω δουλεια θα ξενερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλα αστο ρε συ μην σε βαζω σε κοπο, απο περιεργεια πιο πολυ ρωτησα. Εγω εχω δοκιμασει οτι υπαρχει απο ρυθμισεις ρευμα κλπ ,αλλα τπτ ,παντα θα μου βγαλει error και αραξα στα 3066 ,δεν το ρισκαρω γιατι αμα γινει μ@λ@κια την ωρα που κανω δουλεια θα ξενερωσω. Καλα αν το θες για δουλεια αστο 3066, και γω τοσο καιρο εκει το ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 200€ για RAM. Αστεία πράγματα. Δεν το έχω ψάξει, αλλά αν ένας Intel παίζει 3200MHz RAM που έχουν 100€-120€, φαίνεται καλύτερα αγορά. Δεν έχω ψάξει το Support list αυτών ωστόσο. Από τα QVL της πλατφόρμας TR4 που βγήκε μετά το 1006 AGESA CODE , φαίνεται αρκετά σετάκια με Hynix να τρέχουν στα 3200 + μια χαρά στους Ripper. Ρίξε μια ματιά και εκεί γιατί τα QVL των AM4 είναι απαρχαιωμένα. Εγω στην θέση σου θα κοιτούσα για RYZEN + και X470 chipset . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Από τα QVL της πλατφόρμας TR4 που βγήκε μετά το 1006 AGESA CODE , φαίνεται αρκετά σετάκια με Hynix να τρέχουν στα 3200 + μια χαρά στους Ripper. Ρίξε μια ματιά και εκεί γιατί τα QVL των AM4 είναι απαρχαιωμένα. Εγω στην θέση σου θα κοιτούσα για RYZEN + και X470 chipset . Δεν ξερω τι γινεται στις χ399 αλλα στις am4 ειναι σπανιο εως ακατορθωτο να παιξουν hynix 3200 100% stable. Σε οποιο foroum και να εχω κοιταξει αυτο βλεπω.(επισης δεν εχω καταλαβει τον λογω που δεν παιζουν και δεν μπορουν να τις κανουν να παξουν). Η καλυτερη ιδεα ειναι αυτη που ειπες ryzen+ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω τι γινεται στις χ399 αλλα στις am4 ειναι σπανιο εως ακατορθωτο να παιξουν hynix 3200 100% stable. Σε οποιο foroum και να εχω κοιταξει αυτο βλεπω.(επισης δεν εχω καταλαβει τον λογω που δεν παιζουν και δεν μπορουν να τις κανουν να παξουν). Η καλυτερη ιδεα ειναι αυτη που ειπες ryzen+ . Δες το QVL της GIGABYTE X399 AORUS 7 . Eκεί είδα κάποια μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δες το QVL της GIGABYTE X399 AORUS 7 . Eκεί είδα κάποια μοντέλα. Δεν αντιλεγω για το x399 ,για το am4 αντιλεγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν αντιλεγω για το x399 ,για το am4 αντιλεγω. Ιδιοι memory controllers είναι . Για αυτό έλεγα πως ίσως μπορούμε να πάρουμε data από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ιδιοι memory controllers είναι . Για αυτό έλεγα πως ίσως μπορούμε να πάρουμε data από εκεί. Ειναι θεμα imc η μητρικων γτ δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει. Kοιταξα το qlv της asus prime x399 τωρα και εχει και εκει hynix στα 3200, λες με κανα νεο agesa να δουμε προκοπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ειναι θεμα imc η μητρικων γτ δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει. Kοιταξα το qlv της asus prime x399 τωρα και εχει και εκει hynix στα 3200, λες με κανα νεο agesa να δουμε προκοπη? Παίζει με το 1006b ή και το a , κάποια σετάκια μνημών να παίζουν. Ορίστε τι φέρνει ο ανταγωνισμός . Ψύκτρες και στα X μοντέλα για αρχή. Ας ελπίσουμε πως θα έχουν επάνω αυτή με τα heatpippes !!! Μάλλον με αυτή θα έρχονται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά το θέμα με τις μνήμες είναι κυρίως θέμα BIOS και όχι τόσο (έως καθόλου AGESA). Το AGESA βοηθάει κάπως πχ έκλεισε μια τρύπα που είχε αν δεν με απατά η μνήμη μου στο x29 multi. Τα timings που δίνει η κάθε εταιρεία είναι διαφορετικά και ανάλογα με τι είναι έχουν δοκιμάσει, τωρα γιατί δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε Samsung δεν ξέρω. Επίσης άλλο πρόβλημα είναι ότι πολλοί επέλεξαν μνήμες χωρίς να είναι καν στο QVL και άλλοι ενώ πήραν το συγκεκριμένο μοντέλο ή εταιρεία έτσι απλά άλλαξε chip το οποίο φαίνεται μόνο στο serial number!! Στο μεταξύ η καραμέλα με τις μνήμες και τα Ryzen έχει γίνει πιπίλα από μερικούς μπλε φαν και για αυτό φταίτε εσείς οι ίδιοι δυστυχώς. Το αστείο είναι ότι αυτοί που τα γράφουν μάλλον δεν έπαιξαν ποτέ με x58,x79 κτλπ να δουν την γλύκα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά το θέμα με τις μνήμες είναι κυρίως θέμα BIOS και όχι τόσο (έως καθόλου AGESA). Το AGESA βοηθάει κάπως πχ έκλεισε μια τρύπα που είχε αν δεν με απατά η μνήμη μου στο x29 multi. Τα timings που δίνει η κάθε εταιρεία είναι διαφορετικά και ανάλογα με τι είναι έχουν δοκιμάσει, τωρα γιατί δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε Samsung δεν ξέρω. Επίσης άλλο πρόβλημα είναι ότι πολλοί επέλεξαν μνήμες χωρίς να είναι καν στο QVL και άλλοι ενώ πήραν το συγκεκριμένο μοντέλο ή εταιρεία έτσι απλά άλλαξε chip το οποίο φαίνεται μόνο στο serial number!! Στο μεταξύ η καραμέλα με τις μνήμες και τα Ryzen έχει γίνει πιπίλα από μερικούς μπλε φαν και για αυτό φταίτε εσείς οι ίδιοι δυστυχώς. Το αστείο είναι ότι αυτοί που τα γράφουν μάλλον δεν έπαιξαν ποτέ με x58,x79 κτλπ να δουν την γλύκα!!! Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ,ειναι γτ ειναι τοσο δυσκολο να φτιαξουν λιγο την φαση με τα hynix ωστε να δουλευουν σωστα, συμφωνω για αυτο που λες με το qlv, αλλα οι τιμες ειναι στο θεο, εγω δεν ηθελα να σκασω πανω απο 180 ευρω για μνημες το θεωρουσα κοροιδια, τις πηρα και ειπα οπου παιξουν. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι και οι μητρικες μισο χρονο και μετα δεν θα επρεπε να τις υποστηριξουν. Και σε αυτο για εμενα φταιει η amd που αν ειναι δικο της θεμα δεν το διορθώνει η αν ειναι θεμα μητρικων δεν πιεζει ωστε να διορθωθει γτ ολο αυτο εισβαρος της ειναι. Ωσο για τους ιντελαδες ποσως με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν είπα ότι σε ενδιαφέρει, πάτημα τους δίνεις να έχουν τα παπαγαλάκια να λένε. Στο θέμα τώρα κατά πόσο μπορεί να βάλει χέρι ή AMD στους κατασκευαστές είναι κάτι που δεν το γνωρίζω αλλά εάν κρίνω από τα AM3 με εκείνα τα άθλια vrm που έδιναν μερικοί με υποστήριξη 220watt και εσκαζαν σαν πασχαλινά πυροτεχνήματα μάλλον δεν μπορεί να κάνει και πολλά, το βρίσκω λογικό άλλωστε. PS το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να έκανε in house testing αλλά όπως είπα από την αρχή ήταν βεβιασμένη η κυκλοφορία τους. Εσύ έχεις τον πόνο σου και έχεις ένα δίκαιο, αλλά ακόμη και εγώ με Intel ψάχνω με βάση το QVL και παίρνω. Αν δεν με παίρνει στα χρήματα πάω ένα κλικ παρακάτω και όλα καλά. Εάν θέλεις τα πάντα τζάμπα/λιώμα και τα καλύτερα μάλλον κάπου κάνεις λάθος, ή το ένα ή το άλλο. Συμβιβασμός λέγεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις