Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πάω στην Αμερική για μερικές μέρες και έχει κάτι προσφορές σε ryzen -msi x370 gaming plus 80€ -ryzen 1700x 240€ -asus prime x370a 87€ -evga 2x8gb ddr4 3200 cl16 135€ να την κάνω την αλητεία; Screenshot_1.png Μιας και το ανέφερες και στο άλλο θέμα σου απαντώ εδώ που ρώτησες.Το θέμα(που δεν βλέπω να αναφέρει κανείς)είναι με τις εγγυήσεις τι παίζει. Αν δεν υπάρχει παγκοσμια εγγυηση στα προϊόντα στην ουσία αγοράζεις εκτός εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μιας και το ανέφερες και στο άλλο θέμα σου απαντώ εδώ που ρώτησες. Το θέμα(που δεν βλέπω να αναφέρει κανείς)είναι με τις εγγυήσεις τι παίζει. Αν δεν υπάρχει παγκοσμια εγγυηση στα προϊόντα στην ουσία αγοράζεις εκτός εγγύησης. Που ακριβώς το ρώτησα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Που ακριβώς το ρώτησα;Είχες γράψει σε άλλο παρόμοιο θέμα για αγορά άλλου ατόμου για αγορα απέξω και μιας και δεν το είχες αναφέρει σε αυτόν,στο ανέφερα εγώ τώρα για την εγγύηση καλού κακού http://www.insomnia.gr/topic/656917-αγορά-i-phone-από-αμερική/?fromsearch=1γιατί τα apple έχουν 1χρονο παγκόσμια εγγύηση αλλά για pc hardware ψιλό αμφιβάλω. Σαν τιμές αντικειμενικά είναι χώμα και φυσικά αξίζουν ,κυρίως ο επεξεργαστής και μητρικη αλλά παίζει το θέμα εγγύησης.Σορρυ αν σε μπερδεψα σε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Είχες γράψει σε άλλο παρόμοιο θέμα για αγορά άλλου ατόμου για αγορα απέξω και μιας και δεν το είχες αναφέρει σε αυτόν,στο ανέφερα εγώ τώρα για την εγγύηση καλού κακού http://www.insomnia.gr/topic/656917-αγορά-i-phone-από-αμερική/?fromsearch=1 γιατί τα apple έχουν 1χρονο παγκόσμια εγγύηση αλλά για pc hardware ψιλό αμφιβάλω. Σαν τιμές αντικειμενικά είναι χώμα και φυσικά αξίζουν ,κυρίως ο επεξεργαστής και μητρικη αλλά παίζει το θέμα εγγύησης.Σορρυ αν σε μπερδεψα σε κάτι. Στο άλλο θέμα δεν ρώτησα τίποτα για εγγύηση. Ο επεξεργαστής και πολυ μνήμες έχουν διεθνή εγγύηση. Η συγκεκριμένη μητρική όχι. Θα βρω άλλη που να έχεις. Νομίζω πάντως 1700x με το 240€ δεν πρόκειται να βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Στο άλλο θέμα δεν ρώτησα τίποτα για εγγύηση. Ο επεξεργαστής και πολυ μνήμες έχουν διεθνή εγγύηση. Η συγκεκριμένη μητρική όχι. Θα βρω άλλη που να έχεις. Νομίζω πάντως 1700x με το 240€ δεν πρόκειται να βρωΔεν είναι θέμα μητρικής αλλά εταιρείας. Η evga στο ευρωπαϊκό της κατάστημα δεν εχει μνήμες.Γιαυτο ακριβώς είπα να το κοιτάξεις γιατί όντως είναι άριστες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι θέμα μητρικής αλλά εταιρείας. Η evga στο ευρωπαϊκό της κατάστημα δεν εχει μνήμες.Γιαυτο ακριβώς είπα να το κοιτάξεις γιατί όντως είναι άριστες τιμές. Όταν εννοώ άλλη μητρική εννοώ άλλης εταιρείας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Όταν εννοώ άλλη μητρική εννοώ άλλης εταιρείας Ναι βρε συ αυτό λέω.Αρκετες εταιρείες έχουν κόψει και το απευθείας rma σε αυτές,είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τις εγγυήσεις. Σαν τιμές πάντως είναι σούπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι θέμα μητρικής αλλά εταιρείας. Η evga στο ευρωπαϊκό της κατάστημα δεν εχει μνήμες.Γιαυτο ακριβώς είπα να το κοιτάξεις γιατί όντως είναι άριστες τιμές. Λάθος θέμα είσαι και εσύ http://www.insomnia.gr/topic/650703-am4-ryzen-cpu-ram-overclocking-thread/page-41?do=findComment&comment=55998466 Μνήμες εκεί εδώ γενικές πληροφορίες νέα για το σοκετ. Ερώτηση σε ενδιαφέρει αγορά; Η απλά λες την γνώμη σου; Αν κάνεις το δεύτερο είναι ότι φυσικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Με τρώει λίγο η τσέπη μου. Δεν χρειάζομαι αναβάθμιση ουσιαστικά, αλλά το μικρόβιο για να καταπολεμηθεί θέλει δυνατό χαρακτήρα.1) Σκέφτομαι τους νέους Ryzen+. 2) Τους Intel τους απέκλεισα λόγω τιμής και θερμοκρασιών.Θα έπαιρνα Ryzen μόνο αν μπορούσα να τρέξω τις μνήμες στα 3200MHz και σε όσο γίνεται χαμηλή τιμή. 200€ δεν δίνω για μνήμες. Είναι ιδεολογικό.Ψάχνοντας το Support στην οικονομική ASUS, βρήκα τα παρακάτω: Όταν λέει 2x8GB και ταυτόχρονα δεν είναι τικαρισμένο το 2Dimm support, τι εννοεί;Γνωρίζετε κάποιες φθηνές που μπορεί να παίξουν; Για παράδειγμα εδώ στην Gigabyte υποστηρίζει λέει στα 3200MHz τις πολύ φθηνές Kingston HyperX.Λέει 1Rx8 και υποστηρίζει δύο Sockets.Τι καταλαβαίνετε εσείς; Μόλις είδα ότι είναι 2x4GB. Το 200άρι για τα 3200Mhz είναι αναπόφευκτο νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/8436066/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C15D-16GTZ.html#reviews Το πιο φθηνο 3200 samsung b-die set H κατασταση εχει γινει τραγικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 200€ για RAM. Αστεία πράγματα. Δεν το έχω ψάξει, αλλά αν ένας Intel παίζει 3200MHz RAM που έχουν 100€-120€, φαίνεται καλύτερα αγορά. Δεν έχω ψάξει το Support list αυτών ωστόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μπορείτε να πάρετε hynix single rank 3000/3200c16 με 50+ ευρώ φτηνότερα και να χάσετε ένα 5-10% σε απόδοση βέβαια. Οι δικές μου είναι m-die και τις πήρα στα 134 euros. Αν έχεις bios με agesa 1.0.0.6 θα παίξουν στα 2933 έστω και αν χρειάζεται να βάλεις τα timings manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εμενα παιζουν στα 3200 C 16. Πηρα gskill RGB βεβαια που καναν 170 αλλα οι non rgb νομιζω καπου στα 150 βγαινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εμενα παιζουν στα 3200 C 16. Πηρα gskill RGB βεβαια που καναν 170 αλλα οι non rgb νομιζω καπου στα 150 βγαινουν. Τimmings ,και ρυθμισεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τimmings ,και ρυθμισεις ? 16-18-18-18-36-58-1Τ στα 1.35V. Ουσιαστικα ειναι stock timmings περα απο το TRC που απο 51 το πηγα 58 γιατι δεν bootare με τιποτα σε 51. Φανταζομαι σηκωνουν σφυξιμο αμα ανεβασω λιγο τα volts και παω σε 2Τ αλλα δεν βρισκω λογο να ασχοληθω προς το παρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις