Whitefanged Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ανέβα 3400 Σε λατρεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Σε λατρεύω. Ε μα εκτός του ότι υπάρχει ολόκληρο θέμα με μασημένη τροφή στο overclockers ούτε μέχρι εκεί δεν ψάχνουν, οπότε είπα το αυτονόητο. Τα Ryzen ειδικά θέλουν MHz μιας και το IF ευνοείται και μετά από εκεί και πέρα timings σε δεύτερο ρόλο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 adtakis γράφεις σε διάφορα νήματα ότι zen v2 = 6cores per CCX δεν έχει βάση αυτό ισα ισα που οι 4αδες βολεύουν στα interconnects πότε δεν κάνουμε 6αδες τα cores εκτώς εαν υπάρχει πολύ σοβαρός λογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 adtakis γράφεις σε διάφορα νήματα ότι zen v2 = 6cores per CCX δεν έχει βάση αυτό ισα ισα που οι 4αδες βολεύουν στα interconnects πότε δεν κάνουμε 6αδες τα cores εκτώς εαν υπάρχει πολύ σοβαρός λογος Θες 48/96 cores σε Epyc με 4-die και dual CCX στο κάθε ένα. Αυτό για να κρατήσεις την πλατφόρμα σταθερή για 2p συστήματα και τον διαμοιρασμό των lanes από το κάθε die (soc) προς την πλατφόρμα. Δες το μπλοκ διάγραμμα για τους epyc και τα fabric για την διασύνδεση των die των cpu μεταξύ τους και θα καταλαβεις τι εννοώ. Εξάλλου η ίδια η amd το είχε διαρρεύσει για 6core CCX. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω εχω βαλει πραγματικα αρκετα πολλα μετροπρογραμματα. Αυτο που καταλαβα ειναι αν δεν παιζεις παιχνδια παιρνεις και 2400 CL14 που θα εχεις και τελειο efficiency ( 5 W η διαφορα ). Αν θες πιο πολυ επιδοσεις βαζεις 3200 που μονο στα παιχνιδια θα ειναι οι διαφορες κυριως με μεγαλες καρτες ε. Λοιπον παρατηρησα χθες τις επιδοσεις των νεων των μπλε. Ιδιες με των ryzen στα 12Τ και ενα 10% σε ST clock to clock. Απλως οι αλλοι πανε 20% πανω ΜΗΖ. Μου εκανε εντυπωση το ποσο καλοι ειναι τελικα οι ryzen.https://www.youtube.com/watch?v=LK9WPRRpLDU Βγηκε ενα βιντεο πριν λιγο και τι ελεγε κει λοιπον. Ελεγε οτι καποιοι AMDiers ετσι το ελεγε , απλως πιστεψαν και εγιναν αυτα ( ryzen ) Καπου αλλου ελεγε ενας οτι πολλοι δεν θα πρεπε να παιρνουν ryzen οφειλουν συγγνωμη πρωτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω εχω βαλει πραγματικα αρκετα πολλα μετροπρογραμματα. Αυτο που καταλαβα ειναι αν δεν παιζεις παιχνδια παιρνεις και 2400 CL14 που θα εχεις και τελειο efficiency ( 5 W η διαφορα ). Αν θες πιο πολυ επιδοσεις βαζεις 3200 που μονο στα παιχνιδια θα ειναι οι διαφορες κυριως με μεγαλες καρτες ε. Λοιπον παρατηρησα χθες τις επιδοσεις των νεων των μπλε. Ιδιες με των ryzen στα 12Τ και ενα 10% σε ST clock to clock. Απλως οι αλλοι πανε 20% πανω ΜΗΖ. Μου εκανε εντυπωση το ποσο καλοι ειναι τελικα οι ryzen. https://www.youtube.com/watch?v=LK9WPRRpLDU Βγηκε ενα βιντεο πριν λιγο και τι ελεγε κει λοιπον. Ελεγε οτι καποιοι AMDiers ετσι το ελεγε , απλως πιστεψαν και εγιναν αυτα ( ryzen ) Καπου αλλου ελεγε ενας οτι πολλοι δεν θα πρεπε να παιρνουν ryzen οφειλουν συγγνωμη πρωτα. H επεξεργαστική ισχύς που βγαζει ένα ryzen core με SMT ενεργό είναι μεγαλύτερη από ότι βγάζει ένας Kaby με HTing ενεργο σε ΟΛΑ εκτός από AVX 2 που είναι στα ίδια και AVX 512 που η intela είναι μπροστά.Γνωστό αυτό. Το θέμα είναι στα RYZEN+ να δούμε ένα 4ghz/4.5ghz boost για να γίνει της τρελής το πανυγήρι και να τσακωσουμε φτηνά CPU, ότι θέλει ο κάθε ένας. Τώρα έχει τον threadripper να βολοδερνει στα 3.4ghz και μόνο σε ένα πυρήνα να πιάνει 3.9ghz και ο αλλος με 2πυρηνες παραπάνω (18πυρηνο) να χρονίζει στα 4Ghz έως και 12c/24t φορτία και στα 4.5 για 1core !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε συ ειδικα τωρα ειπαν οτι οι πρωτοι TR ειναι EPIC με 4 Ryzen. Εχουν 20 W παραπανω απο τους ryzen χωρις φορτιο. Οι αλλοι εχουν CPU, αλλοι διπλο 8πυρηνο. Ver 1 ειναι ΟΧΙ ver 8. Οπως λεει και στο βιντεο ειναι θαυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε συ ειδικα τωρα ειπαν οτι οι πρωτοι TR ειναι EPIC με 4 Ryzen. Εχουν 20 W παραπανω απο τους ryzen χωρις φορτιο. Οι αλλοι εχουν CPU, αλλοι διπλο 8πυρηνο. Ver 1 ειναι ΟΧΙ ver 8. Οπως λεει και στο βιντεο ειναι θαυμα. Όταν λες οι άλλοι έχουν CPU εννοείς την intel με Ver 8 αρχιτεκτονική ? Ο διπλός 8core καταναλώνει παραπάνω σε idle γιατί έχει και τριπλάσια lanes και δυο IMC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insGRE Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά μια παράθεση επειδή αύριο θα στίσω το σύστημα μου και πρέπει να κάνω update bios https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-10#support-dl Κατεβάζω το F5a σωστά? Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά μια παράθεση επειδή αύριο θα στίσω το σύστημα μου και πρέπει να κάνω update bios https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-10#support-dl Κατεβάζω το F5a σωστά? Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το offtopic. Ναι αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Στο ίδιο socket θα είναι ! Απλά ανακοίνωσαν πως θα κάνουν και το άλλο. Q1 2018 αντί να φέρουν τους RYZEN + στα 14nm, θα τους φέρουν στα 12nm !!! Q1 2019 θα πάνε στα 7nm σε Ryzeb 2 . 7 Views of Globalfoundries in 2017 AMD is helping drive a 12-nm FinFET node at GF as a midlife kicker for its CPUs and GPUs. It will pack up to 15% more circuits and more than 10% greater performance than existing 16-/14-nm nodes and should be in risk production before June in the Malta fab. The node will be certified for automotive grade 2 before the end of the year and include RF capabilities, opening doors to other users beyond AMD. The 12-nm FinFET process uses 7.5-track libraries and does not require “a full redesign … it uses selected improvements to get scaling down — it’s a bunch of little things for a close extension as possible of 14 nm,” said Patton. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 7 Views of Globalfoundries in 2017 Στην αρχή λέει για RYZEN 12nm τον Φεβρουάριο, αλλά μετά .... Ζήσε Μαη μου που λένε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 η σειρα που θα αντικαταστησει τους r7 θα βγει φεβρουαριο με την 5 και 3 μαρτιο https://www.digitimes.com/news/a20170927PD212.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 η σειρα που θα αντικαταστησει τους r7 θα βγει φεβρουαριο με την 5 και 3 μαρτιο https://www.digitimes.com/news/a20170927PD212.html Αυτο με το x470 δεν μου αρεσε πολυ ,δεν πιστευω να φαμε καμια φολα και να μην μπαινουν σε x370? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο με το x470 δεν μου αρεσε πολυ ,δεν πιστευω να φαμε καμια φολα και να μην μπαινουν σε x370? Όχι βρε εσύ, μπορεί με το X470 να δώσει κανένα παραπάνω USB3.1 g2 ή pci-e v3.0 lanes αντί για v2.0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις