Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το DX12 είναι καλό όσο διορθώνει το πρόβλημα των draw calls σε cpu επίπεδο. Το βλέπουμε και στο ROTTR.

Σε gpu επίπεδο πρέπει να κάνεις ζογκλερικά ίσα ίσα για να πετύχεις όσα είχες με το DX11. Το έχουν κράξει devs με μεγάλα μπάτζετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως η gpu παίζει μόνο 61% στη πρώτη καρτέλα, και 94% στη δεύτερη?

Οκ η ανάλυση 1080p , είναι μικρή για τη 1080τι , αλλά γιατί να υπάρχει τέτοια διαφορά?

Η διαφορά υπάρχει επειδή στη μια χρησιμοποιείται το DX 11 και στην άλλη το DX 12. Γι' αυτό το λόγο βλέπεις και καλύτερο framerate με το DX 12.

Οκ η ανάλυση 1080p

720p είναι  :D

Και τώρα που το βλέπω ξανά, 94% GPU usage σε 720p... Και για να μην ακούω γκρίνιες, test σε 1440p με ίδια settings πάλι.

GPU bound 

Dx11

riseofthetombraiderscgmbu2.jpg

Dx12

desktopscreenshot2017yma5e.jpg

CPU bound 

Dx11

riseofthetombraidersc9gx8c.jpg

Dx12

riseofthetombraidersczdzbj.jpg

Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνει το Dx12 είναι να σου δίνει τις ίδιες και καλύτερες επιδόσεις όταν είσαι GPU bound και σημαντικά καλύτερες επιδόσεις όταν είσαι CPU bound. Στο RotTR συμβαίνει ακριβώς αυτό.

• Like 7

Spartan γράψε μου σε παρακαλώ τις ρυθμίσεις γραφικών που έχεις στο Rise of the tomb raider, να κάνω και γω ένα τσεκαρισματάκι με το ryzen 1600 που έχω να δω αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Spartan γράψε μου σε παρακαλώ τις ρυθμίσεις γραφικών που έχεις στο Rise of the tomb raider, να κάνω και γω ένα τσεκαρισματάκι με το ryzen 1600 που έχω να δω αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Dx12/Very High preset + SMAA

Ryzen+ αρχές 2018 σε 12nm GloFo

https://twitter.com/PatrickMoorhead/status/910544559955861504/photo/1

• Like 6

Το κραταω ss για future...;p

Βασικά έτοιμος είμαι να πατήσω την σκανδάλη για r7 1700 + Crosshair VI Hero am4 + 16gb 3600/cl15 ....αλλά με φρέναρε ο Spartan με αυτό που πόσταρε.

• Like 1

Τα φράγκα πάνε και έρχονται για την AMD. Μέσα στο προτζεκτ και για τo chip της TESLA

https://www.cnbc.com/2017/09/20/tesla-building-an-ai-chip-for-its-cars-with-amd-globalfoundries.html

• Like 1

Spartan με ποια ψυκτρα τα πετυχαινεις ολα αυτα, καπου πιο πισω το ειχες αναφερει, εψαξα αλλα δεν βρηκα το post σου.

Sorry παιδια για το offtopic.

Βασικά έτοιμος είμαι να πατήσω την σκανδάλη για r7 1700 + Crosshair VI Hero am4 + 16gb 3600/cl15 ....αλλά με φρέναρε ο Spartan με αυτό που πόσταρε.

Περίμενε τα 12nm μπας και ξεκολλήσουν από τα 4Ghz .... 

Για φαντάσου να πάρεις τώρα και τον Φλεβάρη να βλέπεις R7 2700 ηλεκτροκολλημένο στα 4,7Ghz με RAM @4,0Ghz  ...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...