jmirko15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 O 8700K για πότε προβλέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 8700k rumoured release date 5/10 αλλά τίποτα επίσημο ακόμα. Εγώ ακόμα το ψάχνω, δεν επείγομαι βέβαια (ακόμα την παλεύει για αυτά που θέλω ο καρβουνιάρης-haswell), αλλά σκέφτομαι το επόμενο build να έχει τουλάχιστον 36 pci-e lanes και η Intel τα χρεώνει αρκετά (με μόνη εξαίρεση τον 6850Κ που βρίσκω στα ~350 αλλά dead socket etc) Απ'την άλλη το single σε ΑΜ4 δεν με ενθουσιάζει γιατί θα είναι sidegrade at best, εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 8700k rumoured release date 5/10 αλλά τίποτα επίσημο ακόμα. Εγώ ακόμα το ψάχνω, δεν επείγομαι βέβαια (ακόμα την παλεύει για αυτά που θέλω ο καρβουνιάρης-haswell), αλλά σκέφτομαι το επόμενο build να έχει τουλάχιστον 36 pci-e lanes και η Intel τα χρεώνει αρκετά (με μόνη εξαίρεση τον 6850Κ που βρίσκω στα ~350 αλλά dead socket etc) Απ'την άλλη το single σε ΑΜ4 δεν με ενθουσιάζει γιατί θα είναι sidegrade at best, εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάτι. Και ο 8700K sidegrade θα είναι .... σε single. Τι περιμένεις δηλαδή 50% αύξηση από αυτόν που έχεις O/C ? Μπα .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ αν δεν δω τα αναμενόμενα από τον 8700K, τα σκάω για το Ryzen build του Spartan και τέλος. Εκεί τουλάχιστον θα μπορώ να πάω και στον επόμενο Ryzen χωρίς να αλλάξω πλατφόρμα.Για σενα: http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i7-8700k-benchmarks.html Όσο για μένα, περιμένω αποζημίωση από την δουλεία για να πάω σε 1920Χ και X399 Taichi. Μνήμες έχω για αρχή. Το υπόλοιπο σύστημα είναι της υπογραφής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά ναι, όχι δεν περιμένω τέτοια διαφορά αλλά ένα 20-25% πάνω για το γαμώτο... Ψυχολογικό είναι περισσότερο (φάση σκάς λεφτά και θες να "νιώσεις" τη διαφορά), παρότι κάθε επιλογή έχει πολλά + σε σχέση με τον δικό μου (ddr4, m.2, usb3.1 etc) @storm Αυτά είναι τα γνωστά leaks... το θέμα είναι αν θα δούμε τα ίδια και από reviews. Soon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 @storm Αυτά είναι τα γνωστά leaks... το θέμα είναι αν θα δούμε τα ίδια και από reviews. Soon. Εγώ γιατί πιστεύω ότι Θα είναι ακριβώς τα ίδια? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παίζει, απλά τα reviews είναι λίγο πιο safe για συμπεράσματα, αν είναι τα ίδια meh, θα κάτσω στα αυγά μου ή θα περιμένω κάποια πτώση τιμών στους TR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πχ. Αν είχαμε κάποιον που μπορούσε να κάνει ανάλυση ανάλογη του Spartan με tweaks στην πλατφόρμα του, θα βγάζαμε πολλά συμπεράσματα για το τι μπορείς να κερδίσεις από αυτή. Τα έχω πει εγώ, αλλά δεν με ακούτε: http://www.insomnia.gr/topic/649948-amd-ryzen-threadriper-x399/?p=55881168 Εγώ έβλεπα 1950x αλλά επειδή το θέλω και για δουλειά και για gaming δεν με ικανοποίησε να πάρει -.-" Νομίζω ότι τέτοια CPU έχουν νόημα μόνο αν σε ενδιαφέρει για δουλειά. Το να τα κρίνεις βάσει gaming ειναι ανόητο. Ιδίως τον 1950Χ. Την απόδοση σε games, για να είμαι ειλικρινής, δεν την κοιτάω καν οπότε δεν ξέρω πως πάνε οι TR4, αλλά: 1. Αν ο 1600Χ είναι ΟΚ για gaming, οι 19?0Χ είναι χειρότεροι; Στην χειρότερη να είναι το ίδιο, στην καλύτερη λίγο καλύτεροι. Ότι δεν είναι το απόλυτο CPU για gaming το ξέρουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίζεις ικανοποιητικά κιόλας. 2. Σκέφτεσαι να σπρώξεις 1000€ σε CPU **μόνο**. Βάλε και λίγα φράγκα να πάρεις και μια οθονάρα και δεν θα είσαι CPU bound. 3. Αν είσαι τόσο απαιτητικός gamer στην τελική, στήσε και ένα σύστημα με 7700k. Αν το περνάς στα έξοδα, πραγματικό κόστος ούτε 500 ευρώ δεν έχει (CPU, mobo, ram) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τα έχω πει εγώ, αλλά δεν με ακούτε: http://www.insomnia.gr/topic/649948-amd-ryzen-threadriper-x399/?p=55881168 Νομίζω ότι τέτοια CPU έχουν νόημα μόνο αν σε ενδιαφέρει για δουλειά. Το να τα κρίνεις βάσει gaming ειναι ανόητο. Ιδίως τον 1950Χ. Την απόδοση σε games, για να είμαι ειλικρινής, δεν την κοιτάω καν οπότε δεν ξέρω πως πάνε οι TR4, αλλά: 1. Αν ο 1600Χ είναι ΟΚ για gaming, οι 19?0Χ είναι χειρότεροι; Στην χειρότερη να είναι το ίδιο, στην καλύτερη λίγο καλύτεροι. Ότι δεν είναι το απόλυτο CPU για gaming το ξέρουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίζεις ικανοποιητικά κιόλας. 2. Σκέφτεσαι να σπρώξεις 1000€ σε CPU **μόνο**. Βάλε και λίγα φράγκα να πάρεις και μια οθονάρα και δεν θα είσαι CPU bound. 3. Αν είσαι τόσο απαιτητικός gamer στην τελική, στήσε και ένα σύστημα με 7700k. Αν το περνάς στα έξοδα, πραγματικό κόστος ούτε 500 ευρώ δεν έχει (CPU, mobo, ram) Έχω 2 PC atm, 1 για δουλειά 1 για gaming. Δεν θέλω να συνεχίσω έτσι οπότε προσπαθώ να στήσω 1 PC που θα με καλύψει και στα 2. Ναι το ΟΚ για gaming δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί 100% atm και γι'αυτό περιμένω. Όσο για το monitor θα είναι CUW 1440p. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Οι Threadripper δεν έχουν mode που κλείνει τους μισούς πυρήνες και boostάρει τους υπόλοιπους; Μια χαρά είναι για games. Βασικά το κάνουν και αναγκαστικά, υπάρχουν games που δεν ξεκινάνε καν με ένα εκατομμύριο πυρήνες/threads. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Έχουν mode που αλλάζει το πως βλέπουν την cache και τους πυρήνες. Στο 1ο αφήνει το λειτουργικό να λειτουργεί όπως πάντα και στο 2ο κλείνει το ένα die και δουλεύει έτσι τοπικά η cache στο άλλο die. Χοντρικά στα είπα. Πλάκα κάνει ο 1600 στον 7700Κ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ανεβάζω τον ροτορα(RotTR) σήμερα 2666 vs 3466: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 +32% fps και πολύ λιγότερα dips λόγω ram Σε τι ανάλυση αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 +32% fps και πολύ λιγότερα dips λόγω ram Σε τι ανάλυση αυτό; 1080 φυσικά, μονο εκεί βλέπεις τεράστιες διαφορες στο avg. 1440p και πιο πάνω είσαι GPU bound 99%, εκεί με πιο γρηγορη ram φτιάχνεις τα minimum περισσότερο παρα το average. Η πλακα είναι ότι στο RotTR σε 1080p πέφτω σε GPU μπουκάλι (δηλαδή αν άλλαζα την 1080 Ti με κάτι πιο γρήγορο θα έβλεπα παραπάνω frames στο ίδιο test). Απλά με 2666 πέφτει μπουκάλι από μνήμες/cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις