Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ ακόμα το σκέφτομαι..

Οι τιμές των επεξεργαστών δεν είναι κακές.

Οι τιμές των μητρικών με ξενίζουν λίγο έως πολύ.

Εχεις ασχοληθεί καθόλου με το socket αυτό και αν περιμένουμε περισσότερες μητρικές και γενικά πιο Value ?

Αν οι μητρικές έπαιζαν στα 200-250€ θα το σκεφτόμουν πολύ έντονα για έναν 1920X.

Ο επεξεργαστής φαίνεται να έχει πάει από κάπου, κάπως , σε IPC . Δες πχ. διαφορά με R7 1800X και οι δυο με  boost στα 4Ghz

index.php?ct=articles&action=file&id=334\\

ή κάπου κάπως έχει μειωθεί κάποιο bottleneck στο CPU όταν αυτό πιάνει max clock  4,9Ghz

γιατί στα 3,5Ghz όλα στα ίδια είναι

index.php?ct=articles&action=file&id=334

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Ξεκολλάτε και πείτε με τι τεστάρετε εσείς.

Προς το παρόν το λιώνω 3dmark, αλλά το free δε μ' αρέσει και πολύ...

Ναι, Darth_Fanis είπαμε ; :D Μπορείτε να αλλάξετε avatar και όνομα, τα ποσταρίσματά σας όμως σας προδίδουν.

Μα δεν το έκρυψα ποτέ ότι είχα αυτό το όνομα. Μικρέ κοίτα να ωριμάσεις λίγο και μη γράφεις ότι να ναι...

Έτσι μπράβο, να τα λες όλα όμως. Άρπαξες ban για τους γνωστούς λόγους και ξανάρθες με νέο acc.

Ξεκολλάτε και πείτε με τι τεστάρετε εσείς.

Προς το παρόν το λιώνω 3dmark, αλλά το free δε μ' αρέσει και πολύ...

Βάλε διάφορα benchmarks, υπάρχουν ένα σωρό ρε μαν..

https://benchmark.unigine.com/superposition

http://na.finalfantasyxiv.com/benchmark/

Έτσι μπράβο, να τα λες όλα όμως. Άρπαξες ban για τους γνωστούς λόγους και ξανάρθες με νέο acc.

Πραγματικά τα πόστ σου είναι ένα και ένα. Κάθε φορά που τα διαβάζω νιώθω ότι μου μειώνεται το IQ. Όχι άλλο κάρβουνο. :eek:

Οι τιμές των επεξεργαστών δεν είναι κακές.

Οι τιμές των μητρικών με ξενίζουν λίγο έως πολύ.

Εχεις ασχοληθεί καθόλου με το socket αυτό και αν περιμένουμε περισσότερες μητρικές και γενικά πιο Value ?

Αν οι μητρικές έπαιζαν στα 200-250€ θα το σκεφτόμουν πολύ έντονα για έναν 1920X.

Ο επεξεργαστής φαίνεται να έχει πάει από κάπου, κάπως , σε IPC . Δες πχ. διαφορά με R7 1800X και οι δυο με  boost στα 4Ghz

index.php?ct=articles&action=file&id=334\\

ή κάπου κάπως έχει μειωθεί κάποιο bottleneck στο CPU όταν αυτό πιάνει max clock  4,9Ghz

γιατί στα 3,5Ghz όλα στα ίδια είναι

index.php?ct=articles&action=file&id=334

Εγώ έβλεπα 1950x αλλά επειδή το θέλω και για δουλειά και για gaming δεν με ικανοποίησε να πάρει -.-"

Και κατέληξα να περιμένω και την Intel μέχρι τέλος του χρόνου..

Σε TR4 εδώ μέσα απ' όσο ξέρω μόνο ο STORM θα πάει..Είναι πολλά τα φράγκα και η πλατφόρμα προορίζεται για ελάχιστες τσέπες.

Έχεις να προσθέσεις κάτι επί του θέματος ή να σε προσθέσω στην ignore list μου, Darth_Fanis ;

Ότι θές κάνε. Εγώ πάντως δε σε κάνω για να βλέπω τα posts σου και να γελάω!

--------

Παρακάτω... Ξέρει κανείς πότε μπορεί να κυκλοφορήσουν οι επόμενοι Ryzen;;

Σε TR4 εδώ μέσα απ' όσο ξέρω μόνο ο STORM θα πάει..Είναι πολλά τα φράγκα και η πλατφόρμα προορίζεται για ελάχιστες τσέπες.

Μπορεί να πάω και εγώ, αν πεσουν οι τιμές των μητρικών ....

Θα ήθελα πάντως να δω από χρήστη πως απόδίδουν σε gaming , για αυτό το ρωτάω .

Πχ. Αν είχαμε κάποιον που μπορούσε να κάνει ανάλυση ανάλογη του Spartan με tweaks στην πλατφόρμα του, θα βγάζαμε πολλά συμπεράσματα για το τι μπορείς να κερδίσεις από αυτή.

• Like 1

Εξαρτάται τι κάνεις στο PC. Εγώ ότι κι αν τρέξω μ' αυτά που κάνω(Gaming, youtube, skype etc) τόσους πυρήνες δεν θα χρειαζόμουν ποτέ. Εσείς απ' ότι έχω καταλάβει θέλετε να πάτε σε πολλούς πυρήνες για να αράξετε την πέτσα σας για κάμια 5ετία.

• Like 3

Εξαρτάται τι κάνεις στο PC. Εγώ ότι κι αν τρέξω μ' αυτά που κάνω(Gaming, youtube, skype etc) τόσους πυρήνες δεν θα χρειαζόμουν ποτέ. Εσείς απ' ότι έχω καταλάβει θέλετε να πάτε σε πολλούς πυρήνες για να αράξετε την πέτσα σας για κάμια 5ετία.

Ναι πάμε για 5 ετια και ....

Το πολύ πολύ μια αλλαγή CPU στο τελείωμα του socket με ότι αυτό μπορεί να δώσει σε IPC/ SINGLE CORE/ CORES ... πουλώντας το παλαιό.

Η πλατφόρμα τα έχει όλα μα όλα .... Δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι παραπάνω  ....

Απλά θέλω μια πλατφόρμα πλήρη σε τιμή 200-250€ και ας μην έχει RGB και π@π@ριές ...

Το πακέτο έχει οριστεί σε

1920Χ

32GB DDR4 3600Mhz CL16

TR4 με 2X 16 PCI-E  + 2X M2 NVME

και στόχος είναι να μην ξεπεράσει τα

1200€

• Like 1

Εγώ αν δεν δω τα αναμενόμενα από τον 8700K, τα σκάω για το Ryzen build του Spartan και τέλος. Εκεί τουλάχιστον θα μπορώ να πάω και στον επόμενο Ryzen χωρίς να αλλάξω πλατφόρμα.

• Like 2

Εγώ αν δεν δω τα αναμενόμενα από τον 8700K, τα σκάω για το Ryzen build του Spartan και τέλος. Εκεί τουλάχιστον θα μπορώ να πάω και στον επόμενο Ryzen χωρίς να αλλάξω πλατφόρμα.

Σε βλέπω για ένα διαρκές περίμενε.

Νομίζω πως μετά την κυκλοφορία των Coffee θα έρθει η κυρά AMD και θα πει για RYZEN+ αρχές του 2018 ...

Λίγο καλύτερο Fabric

Λιγο καλύτερο IMC

Λίγο καλύτερο IPC

Υψηλοτερα Clocks ...

Καλύτερο efficiency

-------------------------------

Αλλο CPU ... δηλαδή .

Κάτι σαν την διαφορά 8150 ---> 8350

Κάτι σαν την διαφορά Phenom 9500 ----> Phenom 9950

Κάτι σαν την διαφορά Phenom 940 ----> Phenom 1100T ....

Πάντα τα ίδια έκανε η AMD ... Η δεύτερη γενιά ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι κανονικά η πρώτη...

• Like 1

Δεν θα περιμένω γιατί παίζω παιχνίδια που έχει πρόβλημα(Stuttering) ο 3570K όπως το Forza Horizon 3, το Rainbow Six: Siege κλπ. Ας βγάλουν ό,τι θέλουν, τώρα θα πάω σε 8700K ή σε Ryzen και θα τελειώνω για κάμια 4ετία. Μετά αλλαγές μόνο σε GPU.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...