~Palpatin~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Fake news αυτό το Ryzen + Nvidia + Dx12 = κακό performance Dx11 Dx12 Εάν πιστεύεις ότι είναι αυτό....Όταν με το καλό θα παίξει σωστά η Nvidia στο DX12 θα μπορείς να κάνεις αυτή την μέτρηση. Διαφορετικά παίρνεις δύο κάρτες ίδιες πάνω κάτω πχ 580/1060 και βλέπεις τι ωραίες διαφορές υπάρχουν. Το να δοκιμάζω μια εταιρεία και να λέω ορίστε δεν χάνει απόδοση είναι λίγο κουλό, δεν χάνει με βάση τι; PS μου αρέσουν τα Ryzen και έχω Nvidia αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Οι Nvidia όσο και να θέλουν μερικοί απλά δεν τραβάει σε DX12. Και αυτό που καταφέρνουν να κάνουν το κάνουν καθαρά λόγο δύναμης. Το μόνο κακό είναι ότι κρατάνε πίσω την τεχνολογία Ελπίζω στην νέα γενιά να δώσουν πλήρη υποστήριξη σε DX12 και να μην είναι το φρένο στην εξέλιξη για άλλη μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχίζει το παραμύθι με το DX12 βλέπω..Το μόνο σωστό DX12 παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι το Gears of War 4, για δες νούμερα λοιπόν στο GoW και πες μου ότι οι NV δεν αποδίδουν σωστά..Το DX12 του BF1 δεν τρέχει πουθενά καλά ας πούμε και γενικά όλα απλά έχουν ένα DX12 path(Ψευτο-DX12 τίτλοι δηλαδή). Θα αργήσουμε να δούμε πραγματικά DX12 παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχίζει το παραμύθι με το DX12 βλέπω..Το μόνο σωστό DX12 παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι το Gears of War 4, για δες νούμερα λοιπόν στο GoW και πες μου ότι οι NV δεν αποδίδουν σωστά..Άντε καλά παραμύθι είναι. Δεν θα κάνω συζήτηση με πρασινοφρουρο έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω πρωινιατικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο που ισχύει είναι ότι το VEGA(Όχι το Polaris) είναι η μόνη αρχιτεκτονική με πλήρη υποστήριξη DX12, παρ' όλα αυτά τρώει φάπες στα benchmarks. Οπότε posts τύπου ''H NV κρατάει πίσω την τεχνολογία όταν έχει την κορυφαία GPU αυτή τη στιγμή, προκαλούν μόνο γέλια'' Από 'κει και πέρα εξαρτάται από τον developer του εκάστοτε παιχνιδιού. Δεν θα κάνω συζήτηση με πρασινοφρουρο έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω πρωινιατικα. Fallen, κάτσε φρόνιμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 7700κ με βεγκα και 1080 vs 1600 με αντίστοιχες κάρτες. Έκπληξη για εμενα ο 1600 στα 1440p,κάνει θαύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Σε 1440P το βάρος πέφτει κυρίως στην GPU, παρ' όλα αυτά και πάλι υπάρχουν διαφορές υπέρ του 7700Κ αλλά τίποτα σπουδαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο που ισχύει είναι ότι το VEGA(Όχι το Polaris) είναι η μόνη αρχιτεκτονική με πλήρη υποστήριξη DX12, παρ' όλα αυτά τρώει φάπες στα benchmarks. Από 'κει και πέρα εξαρτάται από τον developer του εκάστοτε παιχνιδιού. Fallen, κάτσε φρόνιμα.. Για το πρώτο κομμάτι νομίζω είμουν σαφέστατος. Είναι δυνατότερες, δεν το αμφισβήτησα ποτέ, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι πάνω σε αυτό που λέω. Για το δεύτερο τώρα, το παραμύθι που άρχισε ο fulgore αν θυμάμαι καλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Εγώ θα σε πω pirmen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Με τι να στρεσάρω CPU (και GPU)? Το prime μου φαίνεται ότι ανεβάζει πάρα πολύ περισσότερο τις θερμοκρασίες σε σχέση με gaming. Το ίδιο και τα διάφορα GPU stress testers (π.χ. furmark). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Με τι να στρεσάρω CPU (και GPU)? Το prime μου φαίνεται ότι ανεβάζει πάρα πολύ περισσότερο τις θερμοκρασίες σε σχέση με gaming. Το ίδιο και τα διάφορα GPU stress testers (π.χ. furmark). Furmark μην τρέχεις ζημιά θα κάνεις.Το καλύτερο stability προσωπικά πιστεύω είναι τα games και στα θετικά είναι ότι δεν λιώνεις το μηχάνημα με σενάρια που δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Tο Crysis 3 είναι από τα καλύτερα για δοκιμές αφού ζητάει δυνατή GPU και εκμεταλλεύεται και πολυπύρηνους CPUs. Furmark μην τρέχεις ζημιά θα κάνεις.Το καλύτερο stability προσωπικά πιστεύω είναι τα games και στα θετικά είναι ότι δεν λιώνεις το μηχάνημα με σενάρια που δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ!! Το Furmark δεν έκανε ζημιά ούτε στην GTX480 που είχα η οποία ξεπερνούσε τους 100C. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι το στρεσάρισμα πρέπει να γίνεται σε ρεαλιστικά σενάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Για το CPU & RAM αν κάνεις και δουλειά στο PC δεν μπορείς παρά να το Λιώσεις στο Prime95 Blend Full Ram. Αν δεν έχεις 99.99% σταθερό CPU & RAM δεν έχεις PC Για την GPU δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι μερικά benches και games. Το Furmark ξέχνα το. Άλλωστε και να κολλήσει το πολύ πολύ να χάσεις κανα kill στο ΜΡ ή να πρέπει να κάνεις load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που δεν συνιστώ με τίποτα ΑΝ δεν έχεις ποιοτικό PSU, είναι το OCCT Power Supply stress test. Ίσως είναι το πιο υπερβολικό στρεσάρισμα, τα max-άρει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 "Για το CPU & RAM αν κάνεις και δουλειά στο PC δεν μπορείς παρά να το Λιώσεις στο Prime95 Blend Full Ram. Αν δεν έχεις 99.99% σταθερό CPU & RAM δεν έχεις PC" Υπερβολές άνευ ουσίας απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που δεν συνιστώ με τίποτα ΑΝ δεν έχεις ποιοτικό PSU, είναι το OCCT Power Supply stress test. Ίσως είναι το πιο υπερβολικό στρεσάρισμα, τα max-άρει όλα. Είναι καλό μόνο για να δεις αν θες άλλο PSU. 5 λεπτά φτάνουν. "Για το CPU & RAM αν κάνεις και δουλειά στο PC δεν μπορείς παρά να το Λιώσεις στο Prime95 Blend Full Ram. Αν δεν έχεις 99.99% σταθερό CPU & RAM δεν έχεις PC" Υπερβολές άνευ ουσίας απλά Δεν είναι αν με ένα άκυρο κόλημα μπορεί να χάσεις ώρες δουλειάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πείτε κάνα πρόγραμμα όμως Το Crysis 3 πρέπει να έχω το full game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις