Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι κάνε πως δε το άκουσες... Δεν είναι τόσο σημαντικό... Αλλά τα υπόλοιπα.. Ιδίως για τις ραμ...

αμα εισαι heavy productivity user και δουλευεις Mainstream με αρχεια πανω απο 30-40 gb ναι εκει θα δεις διαφορα 

σε games οχι

σε boot time οχι 

σε γενικα οτιδηποτε αλλο οχι 

εχουν γινει τοσα και τοσα benchmarks αναμεσα σε ssd Και m2 

ειναι εντελως αχρηστο gimmik για το 99% του πληθυσμου που και παλι αυτοι που φτιαχνουν τετοια συστηματα ΔΕΝ πανε σε m2 αλλα σε σοβαρα enterprise pcie θεοτρελα ssd 

Δημοσ.

υπαρχει καποιος πραγματικος λογος να βαλει κανεις λειτουργικο σε nvme?

Από τη στιγμή που τον έχεις όμως, δεν είναι καλύτερο να έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό στον nvme; Εγώ τουλάχιστον το λειτουργικό πάντα το είχα στον γρηγορότερο δίσκο (έστω στα χαρτιά πιο γρήγορο και όχι σαν αίσθηση σε πραγματική χρήση)

Δημοσ.

Οκ κατάλαβα. Τώρα πάμε στο επόμενο...

Aquantia Lan se pci card υπάρχει; και αν αξίζει τα λεφτά της γιατί αν είναι πολύ ακριβή πάλι η asrock x370 fatal1ty professional gaming συμφέρει.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τον έχεις όμως, δεν είναι καλύτερο να έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό στον nvme; Εγώ τουλάχιστον το λειτουργικό πάντα το είχα στον γρηγορότερο δίσκο (έστω στα χαρτιά πιο γρήγορο και όχι σαν αίσθηση σε πραγματική χρήση)

το os εγω θα το ειχα σε εναν ssd του κιλου γιατι δεν θελει τιποτα αλλο εναν 60ρη με το os και λιγα βασικα πραγματα  

τα βαρια προγραμματα/games σε nvme η σε καλο ssd 

• Like 1
Δημοσ.

Με λίγα λόγια κοιτώντας τα future της asrock x370 fatal1ty professional gaming βλέπεις ότι είναι τούμπανο αλλά δεν έχει μεγάλη υποστήριξη σε ραμ και το πρόβλημα με το bios που είπε ο spartan. Πως μπορώ να μάθω αν το διορθώσανε;

Δημοσ.

Με λίγα λόγια κοιτώντας τα future της asrock x370 fatal1ty professional gaming βλέπεις ότι είναι τούμπανο αλλά δεν έχει μεγάλη υποστήριξη σε ραμ και το πρόβλημα με το bios που είπε ο spartan. Πως μπορώ να μάθω αν το διορθώσανε;

η ειρωνια με την asrock ειναι πως η taichi ειναι γενικα η καλυτερη Mobo που εχουν

φανταζομαι διοτι ηταν η πρωτη για ryzen γενικα εχουν βαλει τα καλυτερα υλικα σε αυτην rubycon capacitors->vrm capacity Κοντα στα 500 watts μεγαλυτερο support σε μνημες γενικα 

top notch LAN 

αηδιαστικο wifi

Δημοσ.

Παιδιά μόλις κατέβασα το αρχείο υποστήριξης ραμ της Asus crosshair vi hero.

Αν παρατήρησετε ούτε αυτή υποστηρίζει 3200 2*16 πάρα μόνο 2*8 gb.

16 gb υποστηρίζει μόνο σε μικρότερες συχνότητες.

Αν βάλει κάποιος 2*16 αλλά όχι 3200 αλλά 2666.. Θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα;

Τι γίνεται έχω μπερδευτεί...

post-230743-0-37417000-1504472630_thumb.png

Δημοσ.

Iιιιιιιιιιιιιιιιι!!!11!!

Διαδόσται!!!11!

Η Ράϊζαιν ζεστένωνται!

http://www.guru3d.com/news-story/please-read-faulty-f5-bios-update-for-ryzen-gigabyte-x370-motherboards.html

Basically the F5 BIOS applies a dynamic core voltage that is way too high towards the Ryzen processor. There have been instances reported that where 1.2 Volts was needed, that 1.7 volts got delivered.

Gigabyte detected and corrected the issue quickjly after they learned about it, a new series F6 BIOSes is available. 

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει μιλάμε για super low end σετάκι που μάλλον θα παίζει και undervolted (δεν είναι για εμένα). Πιο πολύ για να χαρώ λίγο να πάρει κάνα MHz από locked CPU.

Και στην τελική, άμα δω ότι βράζει και undervolted (που τόοοοσες και τόσες μητρικές έχουν περάσει από τα χέρια μου χωρίς VRM ψύκτρα, καμία δεν είχε ιδιαίτερο θέμα), της κοτσάρω εγώ κανένα μικρό ψυκτράκι. :-)

Ισχύει όμως μόνο για ASUS ή παίζει με όλες και απλά δεν υπάρχει ιδιαίτερο info στο ιντερνετς;

Ευχαριστώ παιδιά... :P

Τα παρήγγειλα τελικά.

Δημοσ.

Οταν το παρεις πες εντυπώσεις! Γιατι φαίνεται πολυ καλο deal εναντι του 4560. Με πολυ καλο upgrade στο μελλον. Αλλα το θεμα ειναι αν περνει ο/c

• Moderators
Δημοσ.

Είχα έτοιμο σετάκι να τους δώσω (FM2+), αλλά προτίμησα αυτό ακριβώς γιατί θα αναβαθμίζεται για 2-3 χρόνια ακόμα σίγουρα (και με τερατάκια σε σχέση με τον Χ4 950), έχει ακόμα 2 κενά σλοτ να συμπληρώσουν μνήμη όποτε τη χρειαστούν, ενώ έχει όλα τα κομφόρ (USB 3.1, M.2 κλπ).

Λογικά ο Athlon δεν υπερχρονίζεται με την κλασική έννοια, αλλά νομίζω έχει unlocked multi μέχρι το x42 (πιθανόν είναι το μέγιστο boost των Bristol?), because AMD doesn't care about multis στη γενιά αυτή.

Θα δείξει η νεκροψία. :P Πάντως ο 4560 ήδη κοστίζει 85φεύγα ευρώ (ο Athlon 56€), πατάει πάνω σε πεθαμένο socket (και χωρίς M.2, 3.1), ενώ είναι και διπύρηνος. Εντάξει καλή καραμέλα με το single thread perf, αλλά δεν είναι πανάκεια.

G4560: 2000 single thread / 5080 multi thread.

A10-9700 (αυτός είναι o Athlon, χωρίς τα γραφικά): 1760 single thread / 5560 multi thread.

Δηλαδή μιλάμε για 12% λιγότερο single thread perf και για 9% περισσότερο multi thread, όλα αυτά με τιμή 35% μικρότερη, σε μια πλατφόρμα με πολύ παρόν και μέλλον και πιο πλούσια σε features ήδη από low end προτάσεις.

Αν φτάσει στα 4.2GHz (δηλαδή +10% single, +17% multi perf), τα νουμεράκια γίνονται 1760 --> 1940 και 5560 --> 6500, δηλαδή φτάνει σχεδόν σε single τον G4560.

Γενικά, πραγματικά δεν είδα λόγο να προτιμήσω κάτι σε Intel στην ίδια κατηγορία τιμής.

Και στην τελική, για τις δουλειές που το θέλουν, είναι υπερ-υπερ-υπερ αρκετό (overclockable or not) και ήθελα να δώσω έστω αυτά τα λίγα χρήματα μπας και ορθοποδήσει η AMD και έχουμε ανταγωνισμό για πάνω από 1-2 χρόνια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...