Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά εκεί..Με τον ''laughabee'' δεν πήγε πουθενά, γέλασαν και τσιμέντα τότε όταν το είχε ανακοινώσει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Προσπάθησε αρκετά καλά πάντως στο mobile. Το κινέζικο AIO tablet/ultra portable/dockable Windows & Android (aka όλα τα σφάζω/όλα τα μαχαιρώνω) που πήρα πριν 1+ χρόνο με 2 κατοστάρικα στην αδερφή μου με Atom Inside μια χαρά αέρα πάει να δεις full HD youtube, να βάλεις 2ΤΒ HDD, να το έχεις 6 ώρες στο πλοίο με τη μπαταρία και να παίξεις και AngryBirds ταυτόχρονα με το να κάνεις την πτυχιακή σου σε real Word. Αλλά το παράτησε... Δεν έβγαλε νέα μοντέλα... Κακό του κεφαλιού της. OT τέλος
haris013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ξέρουμε αν θα βγεί καμια καλή μητρική σε matx για ryzen; Κάποια hi end με ποιο ποιοτικά compoments και καλύτερη ψύξη στα vrm από αυτές που είναι τώρα στην αγορά.
dimoskoutr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάζομαι με την έλευση των APUs θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές...επίσης τα 2α iteration των υπαρχόντων μητρικών λογικά θα έχουν βελτιώσεις...
godslayerxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ δεν την προσπέρασα.... την παρήγγειλα! Γιατί είμαι ένα γουρούνι... ένας άπληστος μαδερφάκερ Ήρθε η κούκλα! Η συνέχεια με mini φωτορεπορτάζ στο θέμα "AM4 motherboards εμπειριες και συμπερασματα" 7
STORM1978 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ήρθε η κούκλα! Η συνέχεια με mini φωτορεπορτάζ στο θέμα "AM4 motherboards εμπειριες και συμπερασματα" Ζηλεύω... Περιμένουμε με αγωνία.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι με τις ASUS B350/X370 μπορεί να αλλάξει το multi των (κλειδωμένων?) Bristol APU & Athlon? https://www.youtube.com/watch?v=TjynC0NOlfc Μπορεί να αλλάξει και με άλλες μητρικές? Είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω αυτό με αυτό αν και η πρόταση της AsRock μου φαίνεται καλύτερη.
countass Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι με τις ASUS B350/X370 μπορεί να αλλάξει το multi των (κλειδωμένων?) Bristol APU & Athlon? https://www.youtube.com/watch?v=TjynC0NOlfc Μπορεί να αλλάξει και με άλλες μητρικές? Είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω αυτό με αυτό αν και η πρόταση της AsRock μου φαίνεται καλύτερη. man αυτή η μητρική δεν έχει πουθενά ψύξη όμως,δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αν θες να την πειράξεις
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 godslayerxp τι ραμ θα χρησιμοποιήσεις στην taichi; Γιατί αν θελήσεις να βάλεις 2*16gb 3200 δεν γίνεται. Στα supports για τις ραμ λέει 2*8gb ή 2*4gb 3200. Εγώ ήθελα την fatality professional gaming αλλά έχουν το ίδιο θέμα. Είχε δίκιο ο spartan που πρότεινε Asus crosshair vi hero. Τώρα για το bios που είπε ότι είχε θέματα ελενξε το σε παρακαλώ και ενημέρωσε μας για όλα.
godslayerxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 godslayerxp τι ραμ θα χρησιμοποιήσεις στην taichi; Γιατί αν θελήσεις να βάλεις 2*16gb 3200 δεν γίνεται. Στα supports για τις ραμ λέει 2*8gb ή 2*4gb 3200. Εγώ ήθελα την fatality professional gaming αλλά έχουν το ίδιο θέμα. Είχε δίκιο ο spartan που πρότεινε Asus crosshair vi hero. Τώρα για το bios που είπε ότι είχε θέματα ελενξε το σε παρακαλώ και ενημέρωσε μας για όλα. 2x8 @ 3200 είμαι με b-die. Ισχύει για τα αρχικά προβλήματα στο bios της taichi. Τώρα λένε ότι έχουν διορθωθεί. Έστησα το μηχάνημα, αναβάθμισα bios (version 3.10 - agesa 1.0.0.6b), πέρασα windows, αλλά δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ ακόμα με δοκιμές κλπ. Εννοείται ότι η crosshair έχει δουλευτεί πολύ περισσότερο και η asus βοηθήθηκε πολύ από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πούλησε πολύ και πολύς κόσμος έγραψε για τα προβλήματα που συνάντησε. Έχω βρει 1-2 άτομα στο youtube που την έχουν δουλέψει πολύ την μητρική για να βρω έναν μπουσουλα..
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω φάει σκαλομα με την x370 fatal1ty professional gaming γιατί έχει δεύτερο m2 slot ώστε να μπορέσει κάποιος να βάλει δεύτερο λειτουργικό σε nvme... (δεν ξέρω αν γίνεται σε όλες τις μητρικές και αν γίνεται γενικά. Σε ssd γίνεται σίγουρα) και για την aquantia Lan. Αλλά Αν έχει προβλήματα στο bios αυτο είναι μαχαιριά. Και επίσης η ραμ αν δεν είναι 3200 και έχουν μικρότερη συχνότητα θα έχουν τόση μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα; Αλλά όπως είπε ο spartan η Asus είναι εγγύηση. Υ. Γ. Αν υπάρχει aquantia Lan σε pci και λογική τιμή τότε παραβλέπω το δεύτερο M.2 slot και περνώ Asus. Πρέπει επιτέλους να πάρω μια απόφαση. Είμαι ψηρας και τα κοιτάω όλα για αυτό δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Όπως επισεις σκέφτομαι να δω αν θα βγουν καλύτεροι ryzen και μόλις βγουν να αποφασίσω αλλά έτσι δε θα πάρω ποτέ υπολογιστή γιατί πάντα θα βγαίνουν καινούριες πλατφόρμες και επεξεργαστες. Αυτά δεν έχουν τελειωμω. Κάνω λάθος;
darkphantomggr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχει καποιος πραγματικος λογος να βαλει κανεις λειτουργικο σε nvme?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι με τις ASUS B350/X370 μπορεί να αλλάξει το multi των (κλειδωμένων?) Bristol APU & Athlon? https://www.youtube.com/watch?v=TjynC0NOlfc Μπορεί να αλλάξει και με άλλες μητρικές? Είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω αυτό με αυτό αν και η πρόταση της AsRock μου φαίνεται καλύτερη. man αυτή η μητρική δεν έχει πουθενά ψύξη όμως,δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αν θες να την πειράξεις Εντάξει μιλάμε για super low end σετάκι που μάλλον θα παίζει και undervolted (δεν είναι για εμένα). Πιο πολύ για να χαρώ λίγο να πάρει κάνα MHz από locked CPU. Και στην τελική, άμα δω ότι βράζει και undervolted (που τόοοοσες και τόσες μητρικές έχουν περάσει από τα χέρια μου χωρίς VRM ψύκτρα, καμία δεν είχε ιδιαίτερο θέμα), της κοτσάρω εγώ κανένα μικρό ψυκτράκι. Ισχύει όμως μόνο για ASUS ή παίζει με όλες και απλά δεν υπάρχει ιδιαίτερο info στο ιντερνετς;
darkphantomggr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Για ταχύτητα... θα κανω πως δεν το ακουσα αυτο.. δεν υπαρχει περιπτωση ακομη και heavy user να εισαι να δεις την αλλαγη που θα εχεις απο nvme σε ssd
Προτεινόμενες αναρτήσεις