GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα. Μια γρηγορη ερωτηση. 39 βαθμοι idle σε ryzen 5 1600 ειναι καλα? Ειναι με την μαμα ψυκτρα και μαμα παστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα. Μια γρηγορη ερωτηση. 39 βαθμοι idle σε ryzen 5 1600 ειναι καλα? Ειναι με την μαμα ψυκτρα και μαμα παστα. Καλά είναι αλλα μπορείς να δεις βελτίωση με καλύτερη παστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά είναι αλλα μπορείς να δεις βελτίωση με καλύτερη παστα. Ωραια, ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα. Μια γρηγορη ερωτηση. 39 βαθμοι idle σε ryzen 5 1600 ειναι καλα? Ειναι με την μαμα ψυκτρα και μαμα παστα. Εκεί 37-39 και εγώ επειδή έχω και πολύ ζεστό δωμάτιο. Έχω βάλει και arctic mx-4 σκέψου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά εγώ έχω συγγενείς στη Γερμανία.. Πως δε το σκέφτηκα... Θα έχει διαφορά στις τιμές όμως; Οτιδήποτε και αν είναι αυτό..... Αν είναι διαφορά 10-20 ευρώ δεν άξιζει... Και πως γίνετε; τους λέω να το αγοράσουν από μαγαζί και να το στείλουν; η από το ίντερνετ και να μου το στείλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Άμα κάνεις μια βόλτα απο αγγελίες και δεις FX 43x0 70€, FX 8150 90€, C2D E8400 στα 30€ και κάποιες αρχαιολογίες P4 κτλ θα συνειδητοποιήσεις οτι μια χαρά ειναι τα 449€ για την Χ399 Taichi όσο όσο πουλάνε και οι δύο.Καλησπέρα , δεν μίλησα για μεταχειρισμένα όπου εκεί ο καθένας κρίνει με δικά του κριτήρια αλλά για κάποιες εταιρίες που το άρμεγμα παει σύννεφο.Αν για σένα οι τιμές που πουλάνε εδώ είναι φυσιολογικές πάω πάσο αλλά για μένα είναι σαν να με κλέβουν και δείχνουν ποσό ανώριμη είναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι απ' όσο ξέρω, η C6H έχει 8 για core, 4 για Soc και 2 για ram πχ. Τα μισά είναι βασικά αλλά οκ. Προσωπική μου άποψη, για άλλη μια φορά κατάφεραν να καταστρέψουν μια πλατφόρμα με τσιγκουνιες ΟΛΕΣ οι εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 o 1600X σε μεγαλη πτωση τιμης, σχεδον στα ιδια με τον 1600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μεταξύ μας, όλοι οι "x" επεξεργαστές σηκώνουν price drop. Απλά binned chip είναι χωρίς την ψύκτρα. Ο 1800x είχε βγει στα 500 γιατί έκανε ο 6900k 1000, μπορούν να κάνουν ένα reorder όλο το lineup με υψηλότερα clocked parts και να έχουν 6 core στα 200, 8 core στα 300. Απλά βγάζουν πολύ χρήμα από 1600x/1700x/1800x και γι' αυτό τους πουλάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twingo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ και παρά πολύ καιρό στο αμερικανικό amazon και αλλά αμερικανικά καταστήματα η διαφορά τιμής ηταν 20$ 209.99$ και 229.99$. Στην Ευρώπη υπήρχε αυτή η μεγάλη διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Από το reddit: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6xg3oe/wow_what_a_month_amd_finally_overtook_intel_cpu/ Με την έλευση των Threadripper φαίνεται πως η AMD πέρασε την Intel και σε πωλήσεις αλλα και σε revenue στο mindfactory τον Αύγουστο. Ενδεχομένως αυτό να έγινε και γιατί αρκετός κόσμος που θέλει Intel mainstream CPU περιμένει για CL, αλλα αυτό θα το δούμε όταν κάνουν launch. Το άλλο πράμα που βλέπω είναι ότι ο 7700k είναι παρα πολύ σημαντικό CPU για την Intel από άποψη εσόδων, σχεδόν τα μισά έσοδα από το mindfactory σε πωλήσεις Intel έρχονται από τον 7700k. Για την AMD το πιο σημαντικό CPU φαίνεται να είναι ο 1600 (αναμενόμενο), με τον 1700 να ακολουθεί από πίσω. Αυτά είναι νούμερα μονο από το mindfactory, προφανώς δεν ξέρουμε πως είναι η εικόνα γενικά, αλλα είναι από τα μεγαλύτερα retail και online PC shops στην Γερμανία. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιος πηγε αυγουστιατικα και αγορασε 7800x τελικα υπαρχουν ακομα κοροιδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 A και το άλλο, η τιμή του 7700k έπεσε από 355 στα 312 (13% κάτω). Αρκετά για να ταιριάξεις καλύτερες ram μαζί του στα ίδια λεφτά. Αυτά κάνει ο ανταγωνισμός 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία η δουλειά του reddίτη. Είναι ξεκάθαρο, από τις πωλήσεις του 7700Κ, πόσο σημαντικές είναι οι απόλυτες gaming cpu επιδόσεις και η αντοχή στο χρόνο. Σε μια αγορά μάλιστα όπου κυριαρχεί το 1080p και τα 60 fps(ειδικά το τελευταίο). Κόντρα σε όλες τις προτροπές για vfm, τα ψεύδη περί των επαρκών 4 θρεντ και τους ισοπεδωτικούς ισχυρισμούς ότι στη "Χ"K ανάλυση όλα τα ίδια είναι. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο 7700Κ είναι απλά μια ασύμφορη λύση ανάγκης, λόγω ανεπάρκειας των 7600Κ στα σύγχρονα σενάρια χρήσης. Απο πουθενά δεν προκύπτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για multitasking. Αφού το μόνο συγκρίσιμο ποσοστό με τους 7700Κ είναι αυτό των 1600/Χ. Προφανώς, αυτές οι επιλογές έχουν καθαρά gaming κριτήρια και μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε το τι θα συμβεί με τους coffee lake που θα φέρουν και πάλι high end gaming CPUs στα 300€*(ας ελπίσουμε) ή και πιο κάτω. *8600K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιος πηγε αυγουστιατικα και αγορασε 7800x τελικα υπαρχουν ακομα κοροιδα... Σαπάκι απ' τα λίγα είναι όποτε κι αν τον αγοράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις