Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Akoinonite το ρώτησα εδώ και μου το είπανε..

http://www.insomnia.gr/topic/634798-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85-motherboard/page-7

Shooterx αυτό λέω ότι θες 850-900 κατοστάρικα το λιγότερο για μητρική και επεξεργαστή αν πάει κάποιος σε tr. Για αυτο λέω αξίζει ο am4, απλά γιατί χρειάζεσαι 300 ευρώ λιγότερα. Σίγουρα nvme θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από ένα σε tr αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Τι λες;

Αλλά και πάλι από την σελίδα που έστειλες δεν θα πληρώσεις τελωνείο;

Οτι εχουν τα καλυτερα vrm οχι την καλυτερη ψυξη στα vrm. Επισης οποιαδηποτε x370 με μια ενσταση στις msi ειναι υπεραρκετη για τους ryzen. Οποτε 28 power phases με doublers να εβαζαν δεν ειναι κατι που αποτελει πραγματικο κρητηριο θεωρω ,απλα κινηση εντυπωσιασμου. Εκτος αν θες να δωσεις ρευμα για να τον καψεις :P
Δημοσ.

Caseking.de, amazon.de εμπιστεύομαι και προτείνω με κλειστά τα μάτια.

Δεν είναι τα πιο φτηνά, αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά φτηνότερα από τα εγχώρια.

Αν κάνεις και μαζικές αγορές ώστε να μοιράζεται το κόστος των μεταφορικών έρχετται ακόμα πιο φτηνά.

• Like 1
Δημοσ.

Με συγχωρείτε αν κατάλαβα λάθος...

Γιατί ένσταση για τις msi; δεν είναι καλές;

Κουβεντα να γινεται ρε συ... Προσωπικη εμπειρια σε μητρικη msi δεν εχω οτι διαβαζω δεξια και αριστερα λεω που δεν λενε καλα λογια για τα vrm τους παρολα αυτα δεν εχω διαβασει και καποιον να εχει προβλημα με msi σε x370.
Δημοσ.

Amazon απορρίπτετε από μένα. Το geizhals που ειπε ο φίλος νωρίτερα καλύτερο φαίνεται και το caseking που είπες φίλε μου.

Κατά akoinonite ευχαριστώ.

Για να μην σας μπερδέψω... Συγκεκριμένα, αυτές..

http://www.visionstu...?id=51609&cat=4

Κουμπώνουν σε x370 fatal1ty professional gaming ή σε χ370 Asus crosshair vi hero;

Επειδή σε καμία από τις 2 δεν βλέπω στο support list των μνημών τους να υποστηριζονται.

Για tr θα δω τι θα κάνω μου φαίνονται πολλά...

Δημοσ.

Επειδή το eshop και καθε eshop έχει τις τιμές στα ύψη σημαίνει οτι η αξία του προϊόντος είναι σωστή ???...και μην ακούσω το παραμυθη για τον ΦΠΑ γιατί ο κύριο υπεύθυνος είναι ο καθε εισαγωγέας που έχει τις τιμές στα ύψη λες και πουλάει μαργαριτάρια

Άμα κάνεις μια βόλτα απο αγγελίες και δεις FX 43x0 70€, FX 8150 90€, C2D E8400 στα 30€ και κάποιες αρχαιολογίες P4 κτλ θα συνειδητοποιήσεις οτι μια χαρά ειναι τα 449€ για την Χ399 Taichi  :-(  όσο όσο πουλάνε και οι δύο.

Δημοσ.

Caseking.de, amazon.de εμπιστεύομαι και προτείνω με κλειστά τα μάτια.

Δεν είναι τα πιο φτηνά, αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά φτηνότερα από τα εγχώρια.

Αν κάνεις και μαζικές αγορές ώστε να μοιράζεται το κόστος των μεταφορικών έρχετται ακόμα πιο φτηνά.

Στο caseking σχεδόν ότι είδα είναι ακριβότερο από skroutz.gr. Χωρίς να βαλω μεταφορικά μέσα. Το mindfactory έχει καλές τιμές, απλά είχαν αναφέρει ότι δεν στέλνει πλέον Ελλάδα, όποιος ξέρει κάτι ας ρίξει τα φώτα του.
Δημοσ.

Στο caseking σχεδόν ότι είδα είναι ακριβότερο από skroutz.gr. Χωρίς να βαλω μεταφορικά μέσα. 

Άμα ψάχνεις τιμή πάτωμα δεν θα τη βρεις στο caseking. Αν θες τη φτηνότερη 1080, ή 1060

ή το φτηνότερο x370 πχ, θα βρείς τιμές αντίστοιχες του skroutz. Εγώ το προτιμάω κι έτσι.

Σε συγκεκριμένα μοντέλα κυρίως απ τα πιο ακριβά έχει ικανοποιητικές διαφορές από Ελλάδα.

Το mindfactory έχει καλές τιμές, απλά είχαν αναφέρει ότι δεν στέλνει πλέον Ελλάδα, όποιος ξέρει κάτι ας ρίξει τα φώτα του.

Ένας φίλος είχε εποικοινωνήσει και του είχαν πει ότι δεν στέλνουν μεγάλα δέματα (ήθελε μια 34άρα)

Ένας άλλος φίλος πρόσφατα έγραψε ότι το έκοψαν και δεν στέλνουν καθόλου.

Δημοσ.

Σε μένα το ξέκοψαν με μια mini-itx μητρική που προσπάθησα να αγοράσω. Δεν στέλνουν εκτός Γερμανίας χωρίς επαγγελματικό αφμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...