Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην Ελλάδα έχουμε αυτό το μοντέλο, και στα specs φένεται να υποστηρίζει 3200..

http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming%20X/index.asp#Memory

Σωστός, η Gaming X υποστηρίζει τελικά και 3466. Είναι το ίδιο μοντέλο απλά η K4 είναι EOL, αλλάξανε κάτι components. Η Gaming X φαίνεται μια χαρά :D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω την asrock x370 killer sli. Αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια ram η οποία να υποστηρίζεται από την μητρική. Είχα αποφασίσει να πάρω την patriot viper elite series 8gb 3200mhz αλλά διάβασα ότι θα τρέχει στα 2133mhz. Ποιά ram θα τρέχει στις "κανονικές" ταχύτητες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω την asrock x370 killer sli. Αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια ram η οποία να υποστηρίζεται από την μητρική. Είχα αποφασίσει να πάρω την patriot viper elite series 8gb 3200mhz αλλά διάβασα ότι θα τρέχει στα 2133mhz. Ποιά ram θα τρέχει στις "κανονικές" ταχύτητες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δες καλύτερα για την Gaming X αν θες να είσαι σίγουρος ότι θα τρέχουν οι μνήμες εκεί που πρέπει. Έχει καλο qvl.

Δεν υπαρχει κάτι κάτω απο 150€; Δεν μπορώ να δώσω περισσότερα:(. Σκεφτόμουν και την Asus prime x370 pro με αυτή θα έχω περισσότερες πιθανότητες να έχω την επιθυμητή ταχύτητα στις ram; Συγγνώμη δεν ξέρω πολλά για τη συμβατότητα των ram.

Δεν υπαρχει κάτι κάτω απο 150€; Δεν μπορώ να δώσω περισσότερα :(. Σκεφτόμουν και την Asus prime x370 pro με αυτή θα έχω περισσότερες πιθανότητες να έχω την επιθυμητή ταχύτητα στις ram; Συγγνώμη δεν ξέρω πολλά για τη συμβατότητα των ram.

Και με την b350 Strix θα είσαι καλά, ειδικά αν έχεις σφιχτό budget πέφτει στα 135 η μητρική.

( Απλά πρόσεξε με την Gaming X motherboard που θες, διαβάζω και βλέπω στο QVL ότι δεν υποστηρίζουν 3200 μνήμες: http://www.asrock.co...ndex.asp#Memory

Πολύ περίεργο για x370 μητρική.)

Τώρα με έβαλες και εμένα σε σκέψεις... Η x370 taichi και η x370 fatal1ty professional gaming ναι μεν λένε στο support ότι υποστηρίζουν 3200 μνήμες αλλά για 8 ή 4 gb. Αν κάποιος θέλει να πάρει 2 16αρες στα 3200 mhz δεν θα αναγνωριζονται;

Χαιρετω όλο το forum.

Επειδή εκτός του οτι δεν έχω και τόσες πολλές γνώσεις γύρω απο τους χρονισμους και τις συχνοτητες και ταυτόχρονα έχω μπερδευτεί λίγο με όλα αυτά που έχω διαβάσει (ασυμβατότητες ryzen με μητρικες,χρηση ram με ψηλες συχνοτητες για ryzen,αδυναμια μητρικών να χρονιστουν στις 3000 π.χ.)μπορεί κάποιος να μου προτείνει μητρική και ram για ruzen 3 1200 η 1300x τα οποία να δουλεύουν σωστα χωρίς να χρειάζονται επιπλεον ρύθμισεις απο μέρους μου καθώς δε σκαμπαζω και πολλά?

Ευχαριστω.

Ναι, οι μικρες b350 δεν μπορουν να διαχειριστουν σωστα ενα κλοκαρισμενο r7

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Και δεν νομίζω πως αξίζει μια διαφορά 100€ για να έχεις 100mhz παραπάνω κλοκι.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ισχυει. Σε review για τις b350 εγινε αναλυση για τα vrm και μονο 2 b350 ειχαν σωστα brm για να αντεξουν r7. Η msi carbon και η aorus?? δεν θυμαμαι.

Για r5 οι b350 δεν εχουν κανενα θεμα, το ιδιο και για τον r3.

Λεπτομεριες ολα αυτα φυσικα αλλα οταν ο αλλος ρωταει αξιζει νομιζω να το αναφερουμε.

• Like 3

Φαντάζομαι ότι δεν θα έχουν πρόβλημα οι b350 σε stock r7 αλλά αν χρειάζεται να τον πουσάρει κάποιος στα 3,8-3,9 μάλλον καλύτερα να το κάνει με x370...τα vrm των b350 λογικά θα αντέξουν αλλά μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ζοριστούν τόσο...οι r7 χρειάζονται αρκετά περισσότερο ρεύμα από τα vrm όταν υπερχρονίζονται από τους r5 και τους r3...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Άλλο δεν ισχύει, άλλο δεν αξίζει.

Έχω δει (στο ιντερνετ) αρκτετές φορές σημαντικές διαφορές κι όχι 100mhz.

Για r7 κλοκαρισμένο και ψηλά τις μνήμες η φρόνιμη επιλογή είναι X370. 

Ακόμα και με κάτω από 150 ευρώ βρίσκεις.

Επεξ/σία από Whitefanged

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...