Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι σε δίλημμα, έλεγα να πάρω τον 1700, έχει 310 ευρώ στον skroutz, αλλά μετά είδα και τον 1600, με 100 ευρώ διαφορά.. Για lightweight gaming και περισσότερο unreal engine 4, cinema 4d, after effects και τέτοια, αξίζει ο 1600 ή να κάνω λίγη οικονομία και να πάρω τον 1700;

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά είμαι σε δίλημμα, έλεγα να πάρω τον 1700, έχει 310 ευρώ στον skroutz, αλλά μετά είδα και τον 1600, με 100 ευρώ διαφορά.. Για lightweight gaming και περισσότερο unreal engine 4, cinema 4d, after effects και τέτοια, αξίζει ο 1600 ή να κάνω λίγη οικονομία και να πάρω τον 1700;

Στην ιδια ακριβως φαση ειμουν και γω.

Οι ryzen 7 απαιτουν και πιο καλη μητρικη, 

Αρα η διαφορα της μιας συνθεσης απο την αλλη ειναι περιπου 150 ευρω.

Τωρα με τι setup κανεις τη δουλεια σου?

Δημοσ.

Θα κάνω compile το Infiltrator στην Unreal 4 με 6 cores και 8 cores και θα σου πω την διαφορα για να κρίνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Τον επεξεργαστή θα τον βάλω με Asrock fatal1ty gaming x, καλή τιμή έχει η μητρική και η Asrock άκουσα ότι βγάζει αξιόπιστα προϊόντα!

Δημοσ.

Αν κυριως θες gaming, πας για 1600 και σπρωχνεις τα ρεστα σε καλες μνημες. Αν κυριως θες productivity, πας σε 1700.

Δημοσ.

τωρα το setup μου ειναι ενας ταπεινος intel 6100 με MSI B150 PC Mate :P

Δημοσ.

Unreal Engine 4 Infiltrator demo lighting build (High preset): 22 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα με 8 cores, usage:

capturex6yso.png

Βάρεσε 82 C peak 77C avg, πιο βαρύ από Prime95... :-D

Edit: Το τελικό αποτέλεσμα, απλά για lighting build στο high preset:

1vbzpx.jpg

Μνήμες ίδιες, όλα ίδια το μονο που άλλαξα είναι το core count από 4+4 σε 3+3.

• Like 6
Δημοσ.

Γιατί οι R7 έχουν απαίτηση για καλύτερη μητρική ?

Αυτό δεν το κατάλαβα ....

Δημοσ.

Γιατί οι R7 έχουν απαίτηση για καλύτερη μητρική ?

Αυτό δεν το κατάλαβα ....

Ναι, οι μικρες b350 δεν μπορουν να διαχειριστουν σωστα ενα κλοκαρισμενο r7 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα benchmarks, θα πάρω τον 1700 τελικα!

Απλά πρόσεξε με την Gaming X motherboard που θες, διαβάζω και βλέπω στο QVL ότι δεν υποστηρίζουν 3200 μνήμες: http://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming%20K4/index.asp#Memory

Πολύ περίεργο για x370 μητρική.
Δημοσ.

Εμένα με ρώτησε εχθές ένας γνωστός μου που θέλει να αλλάξει το PC του (Phenom ii x6 1050T) και το χρησιμοποιεί για Adobe Premiere/Photoshop τι να πάρει και πόσο θα του βγει αλλά ακόμα δεν το έψαξα. Το βλέπω να του βγαίνει κανένα 1000ρικο για όλα άμα πάει για 1700. Είμαι πολύ off;

(Είχα αγοράσει παρόμοιο build για μία γνωστή μου πριν κανα 3-4 μήνες αλλά δεν βλέπω πολλές αλλαγές από τότε)

Αυτό ήταν:

L8FNCb7.png

Δημοσ.

Απλά πρόσεξε με την Gaming X motherboard που θες, διαβάζω και βλέπω στο QVL ότι δεν υποστηρίζουν 3200 μνήμες: http://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming%20K4/index.asp#Memory

Πολύ περίεργο για x370 μητρική.

Στην Ελλάδα έχουμε αυτό το μοντέλο, και στα specs φένεται να υποστηρίζει 3200..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...