Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Spartan κατάλαβα για το 1725...

1)αλλα δεν μου είπατε... Θα βγουν τελικά ryzen 2 η δεν ξέρουμε ακόμα;

2)επισεις spartan δεν μπορούσα να δω την υπογραφή σου επειδή μπαίνω από κινητό και δεν ήξερα πως να την δω. Με το λινκ που έστειλες το είδα.

Εγώ σκεφτόμουν 1700 ή 1700x το πολύ, asrock x370 gaming Profesional, αλλά η κάρτα γραφικών σου είναι πανάκριβη... Που να την αγγίξω... Καμία 1060 6gb σκεφτόμουν άλλωστε δεν παίζω παιχνίδια. Για ραμ αν και ακριβές είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες 3200 cl14 αλλά είναι λίγο ακριβουτσικες.

Και σκληρό δίσκο δεν ξέρω θα δω.. Βασικά εσύ βλέπω έχεις 2 ssd. Γιατί δεν έβαλες έναν nvme για το λειτουργικό;

Υ. Γ. και πείτε μου πως ακούγεται αυτό το εγχείρημα που θέλω να κάνω αν και βλέπω να αργεί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε συγκεκριμένες εργασίες σε κώδικα υπάρχει το bug σε linux και σε συγκεκριμένες παρτίδες.

Δεν πάει να πει πως δεν μπορείς να τρέξεις linux διανομές αν έχεις cpu με αυτό το bugακι.

Some Ryzen Linux Users Are Facing Issues With Heavy Compilation Loads

The issue is happening on multiple versions of GCC but I haven't seen any reports when using LLVM/Clang or alternative compilers.

Μέχρι το 2019 ελπίζω να έχω κάνει υπολογιστή... Χαχαχα τώρα από κινητό γραφω.

Καλύτερα σε 7nm; και τι ακριβώς είναι;

Και να φανταστώ ότι αν βγάλουν ryzen 2 kai 3 θα ισχύει και για τους threadreeper έτσι δεν είναι;

Δηλαδή θα βγάλουν και καινούριους threadreeper;

Εγώ δεν έχω stuttering πουθενά στο FH3 μετά το update.

Λογικό, ο 7700K πάει 100% σε όλα τα threads, εσένα δεν γίνεται να πάνε και τα 16..

Είναι κρίμα εν έτη 2017 να μιλάμε ακόμα για dual Cores και Gaming όταν έχω θίξει το πρόβλημα του stuttering πάνω από χρόνο πριν βγουν οι G4560.

Το πρόβλημα ξεκινά από τους Reviewers που απλά βάζουν και τρέχει ένα benchmark 2-3 λεπτά και μετά μετρούν fps, όπως το προηγούμενο με τον G4560 και την GTX1070. Αν καθόταν να παίξει κάνα game o Reviewer με τον G4560 + GTX1070 και του πεφτανε τα @@ρια από το Stuttering, τότε όλοι θα καταλάβαιναν ότι πλέον οι dual Core με τόσο δυνατές κάρτες έχουν πεθάνει εδώ και καιρό. 

Ναι χαίρω πολύ, μην τα λες σε μένα όμως, το quote σου αλλού πρέπει να πάει ;)

Λογικό, ο 7700K πάει 100% σε όλα τα threads, εσένα δεν γίνεται να πάνε και τα 16..

Ναι χαίρω πολύ, μην τα λες σε μένα όμως, το quote σου αλλού πρέπει να πάει ;)

Το quote ήταν για να το δουν οι άλλοι όχι για εσένα ;)

Και ο [email protected] βγάζει 135..

Τόσο περίπου πρέπει να βγάζει στο FC primal. Κάτι άλλα βίντεο που έχω δει με 7700Κ και 6700Κ να πέφτουν μέχρι και στα 60 κάτι καρέ είναι εκτός πραγματικότητας.

Με μπουκάλα από τη gpu(ακόμα και σε 720p) βγάζω τα παρακάτω. Μου φαίνεται πολύς κόσμος έχει λογισμικό σκέτο στάβλο στο pc του. Ή δεν άκουσαν καθόλου για το shadowplay.

FCprimal.png

υ.γ.: Χωρίς vsync πάντα ένα θρεντ είναι καρφωμένο στο 100% όσα καρέ και να έχεις, όπουδήποτε και να παίζει η κάρτα.

Ούτε ο 8700k θα την σπρώξει σε 99% util στα 1080p. Έχω δει βίντεο που πέφτει σε 90% util με 5GHz 7700k στα 1440p :D

Αυτά τα games έχουν φτιαχτεί για 60 fps στις κονσόλες και η PC έκδοση είναι απλά ένα bonus. Και που μας δίνουν unlocked framerate πάλι χάρη μας κάνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=m74b4X2_P7Y

Και σε εμένα ζορίζεται και επεξεργαστής και κάρτα

• Like 2

Spartan εχεις pm ;)

Να πείτε ένα ευχαριστώ στον νησιώτη :D Γιατί τώρα έχω το GTA V και έκανα ένα γρήγορο test xρησιμοποιώντας τα settings αυτού εδώ (7700k 4.5 GHz, 3200 ram):

Δηλαδή όλα τα advanced settings τέρμα (εκτος του frame scale) και όλα Ultra με 4x MSAA, έχουμε αυτά τα αποτελέσματα σε σημεία που τρώει μπουκάλι από CPU:

1fcagt.jpg
2rnz7r.jpg
3e0ape.jpg
45rzr1.jpg
550bsk.jpg
66taed.jpg

Σίγουρα δεν είναι engine που ευνοεί τους Ryzen (στην μορφή που είναι στο GTA V τουλάχιστον) αλλα φτιάχνοντας τις μνήμες αλλάζει αρκετά η εικόνα. Σε όλο το άλλο bench είμαι πάνω από αυτόν στο βίντεο γιατί τρώει GPU μπουκάλι με την 1080.
  • Like 4

Και μόλις παρατήρησα ότι το lod εγώ το έχω πιο πολύ scale κάτι που θα ρίχνει περισσότερο τα fps στο σύστημα μου σε σύγκριση με το δικό του, κρίμα που δεν δείχνει τα advanced settings στο βίντεο.

Πήγαινε σε μια περιοχή με πολύ χόρτο τώρα να δεις πως κατρακυλάνε τα frames :P

Will do :D

Edit: Η διαφορα που κάνουν τα advanced graphics στα fps:

Advanced graphics όλα off:
106zgn.jpg

Advanced graphics όλα maxed (εκτος από frame scale):
27eb0m.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...