dimoskoutr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εμένα έχει ένα ua1718pgt... Άρα σε linux έχει το bug ε; Windows ούτε καν έτσι; Ένα άγχος μου το περάσατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εμένα έχει ένα ua1718pgt... Άρα σε linux έχει το bug ε; Windows ούτε καν έτσι; Ένα άγχος μου το περάσατε... Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει το bug... δεν είναι σίγουρο (1707 εμένα, άρα και εγώ είμαι στο μπορεί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ρε αν είναι σε linux δεν με ενοχλεί καθόλου, τώρα αν βγάλουν άλλο rev και παίξει καλύτερη συμβατότητα με μνήμες άλλο oc κλπ παίζει να ζητήσω καμιά αλλαγή... Χαχα... κοπροελληνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αναφερει στο λινκ που παρεθεσα στη δευτερη παραγραφο.Δεν μπορω να κανω παραθεση εδω στο forum γιατι το παιρνει για greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σε συγκεκριμένες εργασίες σε κώδικα υπάρχει το bug σε linux και σε συγκεκριμένες παρτίδες. Δεν πάει να πει πως δεν μπορείς να τρέξεις linux διανομές αν έχεις cpu με αυτό το bugακι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=dTbruRUTpuM VP9 no bueno tl;dw Σε δυο σημεία πέφτει στα 90 fps, σε όλο το άλλο βίντεο είναι στα 110-130+ με 90% + GPU util Ένα game που μέχρι πριν κάποιους μήνες δεν μπορούσε κανεις να τρέξει στα 60 fps σταθερά (λόγο κακού port). Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε και έχετε Windows 10, έχει free demo με το τελευταίο patch στο windows store. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Για να αξίζει ο 8700κ πρέπει να κοστίζει ΜΑΧ 300€. Άκλαφτος θα πάεί αν έρθει στα 300+ όσο gaming perfomance παραπάνω και αν έχει (δεν νομίζω καν να βρίσκεται στο +15% από τα ήδη 6πύρηνα setup που έχει η intel) ....και έπειτα υπάρχει ο r7 1700 στα 300 ευρώ που θα τον κερνάει τσαγάκι σε multitasking και σε gaming μιας και δεν βλέπω να υπολείπεται σύμφωνα με το rig τους spartan..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Έτσι ακριβώς παίζει και σε μένα με τον 3570K.. Not.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 40-60% το cpu usage.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Άκλαφτος θα πάεί αν έρθει στα 300+ όσο gaming perfomance παραπάνω και αν έχει (δεν νομίζω καν να βρίσκεται στο +15% από τα ήδη 6πύρηνα setup που έχει η intel) ....και έπειτα υπάρχει ο r7 1700 στα 300 ευρώ που θα τον κερνάει τσαγάκι σε multitasking και σε gaming μιας και δεν βλέπω να υπολείπεται σύμφωνα με το rig τους spartan..... Κάτσε μην είναι πάλι νούμερο 1 στις πωλήσεις και γελάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (Έχει πάνω στον επεξεργαστή έναν αριθμό 17xx, αν είναι 1725+ είναι ok, πριν κάποια έχουν το πρόβλημα, κάποια όχι. Αυτό σε linux το δημιουργεί και σε συγκεκριμένο workload. Εγώ άμα τον κάνω RMA θα περιμένω μέχρι να βγάλουν καινούργιο stepping μιας και δεν με επηρεάζει ) 1)Spartan αν πάρω τώρα ryzen πως θα καταλάβω αν έχει αυτό το bug ; Πρέπει ο αριθμός που είπες να είναι πάνω από 1725; Δηλαδη αν είναι ακριβώς 1725 και όχι 1726 πάλι θα έχει το bug; μπορεί η ερώτηση να είναι κουφή αλλά μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε. 2)επισεις διαβάζοντας και ρωτώντας εδώ μέσα κατέληξα πως θα πάρω ryzen και επειδή όλοι μιλάνε για σένα θέλω σε παρακαλώ να μου πεις το build σου. Μητρική, επεξεργαστή, ραμ, σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών κτλ. Μαζεύω λεφτά αλλά πολύ φοβάμαι πως μέχρι να τα μαζέψω θα βγουν ryzen 2...χαχαχα 3)πληροφοριακά επειδή και αυτό το διάβασα παραπάνω... Θα βγούνε ryzen 2 ή ryzen plus που ειπώθηκε παραπάνω; Υ. Γ. Και εννοείται πως απαντάει και οποίος άλλος θέλει απλά ήθελα να μάθω και το build του για αυτό αναφέρθηκα ποιο συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Κάτσε μην είναι πάλι νούμερο 1 στις πωλήσεις και γελάμε Στα 300+ ευρώ, αν είναι νούμερο 1 στις πωλήσεις τότε καλά κάνει η intel .....και τοστιέρες που θέλουν delid για να στρώσουν θερμοκρασιακά και υπερκοστολογημένοι.Νο thanks, αλλά και η amd μια χαρά έχει επανέλθει δυναμικά στο cpu κομμάτι....Πληρώσαμε μια φορά 380+ευρώ για i7 4c/8t όταν δεν υπήρχε αντίστοιχης δυναμικότητας cpu στην αγορά...τώρα που υπάρχει η amd και είναι εξίσου δυνατή, ας καθήσει η intel με τα 5-10fps τα παραπανήσια και αν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Η AMD θα έχει αντίστοιχο προϊόν όταν θα βαράει τουλάχιστον 4.5Ghz σε 6c/12t. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (Έχει πάνω στον επεξεργαστή έναν αριθμό 17xx, αν είναι 1725+ είναι ok, πριν κάποια έχουν το πρόβλημα, κάποια όχι. Αυτό σε linux το δημιουργεί και σε συγκεκριμένο workload. Εγώ άμα τον κάνω RMA θα περιμένω μέχρι να βγάλουν καινούργιο stepping μιας και δεν με επηρεάζει ) 1)Spartan αν πάρω τώρα ryzen πως θα καταλάβω αν έχει αυτό το bug ; Πρέπει ο αριθμός που είπες να είναι πάνω από 1725; Δηλαδη αν είναι ακριβώς 1725 και όχι 1726 πάλι θα έχει το bug; μπορεί η ερώτηση να είναι κουφή αλλά μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε. Εαν αγορασεις ryzen καινουριο απο σημερα και μετα, λογικα δεν θα υπαρχει το bug. Το 1725 παει να πει 2017 25 εβδομαδα παραγωγης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ... Τον αριθμό του Ryzen μπορείς να τον δεις και από το κουτί αυτό που ψάχνεις το βρίσκεις εδώ που λέει 1703PGT: Από 1725 και πάνω είσαι μια χαρά. Το build μου το έχω και στην υπογραφή: https://abload.de/img/17kadj.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις