Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως ο spartan έχει να επιδείξει το καλύτερο σύστημα μακράν σε μια από τις καλύτερες τιμές της αγοράς και μπράβο του.

Θα ήθελα να δω κάτι ανάλογο και σε threadripper και γιατί όχι και σε intel kaby/coffe, από το να αναμασαμε τις σαχλαμαρες του net ....

Είναι τόσο πολυδιάστατη η επίτευξη υψηλής απόδοσης σε μια πλατφόρμα που θέλει πολύ ψάξιμο για να καταλάβουμε τι παίζει.

Η AMD προχώρησε σε ανανεωμένο rev. των ryzen R7/R5 , για να διορθώσει κάποιο θέμα που είχε προκύψει σε linux περιβάλλον.

Μένει να δούμε αν οι νέοι είναι και ανανεωμένοι σε κάποιον από τους λοιπούς τομείς.

Αυτο με το rev στα cpu με ενδιαφερει. Ποτε κυκλοφορισαν? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο με το rev στα cpu με ενδιαφερει. Ποτε κυκλοφορισαν?

http://techreport.com/news/32459/amd-ships-revised-ryzen-cpus-with-a-compile-bug-fix

εδώ κοίταξε. Η ίδια η AMD για όποιον ενδιαφέρεται, αλλάζει το cpu με νέο με την διόρθωση.

• Like 1

Ενω το 1440p με 144hz με τη τριτη καλητερη καρτα της αγορας δεν ειναι αστειο :P

Έχεις ιδέα τι setup θες για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα 1440P/144Hz ; Αν ξέρεις, έχεις σκοπό να μου δώσεις λεφτά γι' αυτό το setup αλλά και για CPU/Mobo/RAM γιατί ο 3570K θα ρίχνει τρελό μπουκάλι σε 1070 SLI + ; Ή μήπως ακόμα και για SLI ο G4560 είναι αρκετός ; :P

Πριν κρίνεις τα rig των άλλων, δεν κοιτάς λίγο το δικό σου που υπολειτουργεί με τις 2133 RAM ; Λέω εγώ..

Ο Psycho σκοπεύει να αγοράσει Volta με το που βγει οποτε μια χαρά νόημα βγάζει αυτό που θέλει να κάνει.

Τον 1900χ πρέπει να κοιτάξουμε τώρα και αν έχει διαφορά απόδοσης και oc από 1800χ/1700χ.

Θα έχει ενδιαφέρον, λόγω quad channel μνημών και των δυνατών vrm των 399χ μητρικων.

Έχεις ιδέα τι setup θες για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα 1440P/144Hz ; Αν ξέρεις, έχεις σκοπό να μου δώσεις λεφτά γι' αυτό το setup αλλά και για CPU/Mobo/RAM γιατί ο 3570K θα ρίχνει τρελό μπουκάλι σε 1070 SLI + ; Ή μήπως ακόμα και για SLI ο G4560 είναι αρκετός ; :P

Πριν κρίνεις τα rig των άλλων, δεν κοιτάς λίγο το δικό σου που υπολειτουργεί με τις 2133 RAM ; Λέω εγώ..

Οι ram μου ειναι προς αλλαγη. Θα τις αγορασει φιλος και θα παω σε 3200. Σε μια δυο εβδομαδες θα εχει ολοκληρωθει και η αλλαγη.

Οι ram μου εμειναν απο προηγουμενο build.

Το ιδιο και η καρτα γραφικων.

Δεν σου ειπα ποτε να αγορασεις τον g4560.. Σου ειπα απλα οτι οι διαφορες που περιμενεις να δεις απο το cpu σου θα ειναι πολυ μικροτερες σε σχεση με το να πηγαινες απο 1070 σε 1080ti

Τους λογους τους αναφερω πιο πανω.

Συζήτηση να κάνουμε, αλλά δεν γίνεται σοβαρή συζήτηση όταν μιλάμε για κάρτες 1070+ με G4560..Όταν εγώ κόβω settings για να πιάσω τα 120+FPS, ο [email protected] με κόβει(Rainbow Six: Siege ας πούμε). Στο Forza Horizon 3 έχω επίσης μπόλικο stuttering επειδή max-άρουν και τα 4 threads. Αυτά σε 1440P έτσι, σε 1080P είναι να σε κλαίνε οι ρέγγες. Δεν μιλάμε καν για G4560, αυτό είναι αιτία για ban :P

• Like 2

http://techreport.com/news/32459/amd-ships-revised-ryzen-cpus-with-a-compile-bug-fix

εδώ κοίταξε. Η ίδια η AMD για όποιον ενδιαφέρεται, αλλάζει το cpu με νέο με την διόρθωση.

Αρα οσοι εχουμ cpu με bug, "δικαιουμαστε" αντικατασταση?

Μην τσακωνεστε ρε....

Συζήτηση κάνουμε και κ@υλαντα .....

προφανως και δεν τσακωνομαστε..

Το bug μόνο σε linux ε; Πριν 5 μέρες τον πήρα μην τον στείλω πίσω...

Απ οσο εψαξα, δεν επηρεάζει καποιον που δουλευει μια διανομη, αλλα μονο καποιον που τρεχει compilers και συγκεκριμενες διεργασιες που αφορουν περισσοτερο τις λειτουριες workstation και server. Σε οικιακο επιπεδο, δεν υπαρχει καποιο καταγεγραμενο bug.

Εψαξα σε forum για

Debian

Ubuntu

Arch

Open suse

Κανενα θεμα κανεις. 

Οποτε μαλλον δεν θα κανω αλλαγη

Έχει πάνω στον επεξεργαστή έναν αριθμό 17xx, αν είναι 1725+ είναι ok, πριν κάποια έχουν το πρόβλημα, κάποια όχι. Αυτό σε linux το δημιουργεί και σε συγκεκριμένο workload. Εγώ άμα τον κάνω RMA θα περιμένω μέχρι να βγάλουν καινούργιο stepping μιας και δεν με επηρεάζει :P

• Like 5

Το bug μόνο σε linux ε; Πριν 5 μέρες τον πήρα μην τον στείλω πίσω...

Είναι σε συγκεκριμένη παρτίδα το πρόβλημα. Στο άρθρο αναφέρεται στα κομμάτια που βγήκαν μέχρι τα μέσα Ιουνίου (week 25)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...