Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την διαφορά λόγω συχνότητας θα την βλέπεις μόνο αν παίζεις σε 1080P, από 1440P και πάνω είτε είσαι στα 4.5Ghz, είτε στα 5Ghz θα είναι το ίδιο πράγμα.

Μα αν παίζεις στα 1440P ο 8700κ θα αποτελεί ακόμα χειρότερη επιλογή σε ότι αφορά το vfm. Αν φυσικά έρθει στα 400€ έτσι;

Για εμένα το είπα και στο προηγούμενο θέμα. Για να αξίζει ο 8700κ πρέπει να κοστίζει ΜΑΧ 300€.

• Like 2
Δημοσ.

Την διαφορά λόγω συχνότητας θα την βλέπεις μόνο αν παίζεις σε 1080P, από 1440P και πάνω είτε είσαι στα 4.5Ghz, είτε στα 5Ghz θα είναι το ίδιο πράγμα.

εαν παιζεις σε 1440p θες 1080 και οχι 1070

Δημοσ.

Προφανως και ΕΣΥ κανεις κουμαντο στη τσεπη σου.
Απλα μην γεμιζεις το forum με σχολια του τυπου "το απολυτο gaming cpu" και best buy κλπ 
Τη στιγμη που απ οτι φαινεται θες το "πιο καλο cpu" καθαρα για ναχαμε να λεγαμε.
Και επισης οι ερωτησεις που κανω ειναι καθαρα για ενημερωση.
Εαν εχεις συνταντησει καποιο σεναριο στο gaming οπου το cpu σου ειναι "λιγο" και σε κραταει πισω θα ειναι καλο να το αναφερεις.
Εαν οχι, καποιος που μπαινει εδω προς ενημερωση και διαβασει αυτα που γραφεις θα παει να σκασει ενα σωρο χρηματα νομιζοντας οτι θα κερδισει κατι..

Ασχολήσου με το δικό σου rig και άσε τι θέλω εγώ και τι χρειάζομαι, ξέρω καλύτερα τις ανάγκες μου.

Δημοσ.

Απ' τη στιγμή που μου λες ότι ο G4560 είναι αρκετός για μια 1070, δεν μπορώ να σε πάρω καν στα σοβαρά. Όταν θα ξεκολλήσετε από τα διπύρηνα σαπάκια(Επιτέλους), θα μιλήσουμε σοβαρά.

Μα αν παίζεις στα 1440P ο 8700κ θα αποτελεί ακόμα χειρότερη επιλογή σε ότι αφορά το vfm. Αν φυσικά έρθει στα 400€ έτσι;

Για εμένα το είπα και στο προηγούμενο θέμα. Για να αξίζει ο 8700κ πρέπει να κοστίζει ΜΑΧ 300€.

Είμαι σε 1440P/144Hz, αν ήμουν με 60Hz θα ίσχυε αυτό που λες ναι. Επίσης έχω ξαναπεί ότι δεν κοιτάω με βάση την 1070, του χρόνου θα μπει Volta επάνω. Οπότε θέλω CPU να μην με κόβει σε καμία περίπτωση(Ακόμα κι αν αυτό είναι Far Cry που βλέπει μόνο 3 cores).

• Like 1
Δημοσ.

Απ' τη στιγμή που μου λες ότι ο G4560 είναι αρκετός για μια 1070, δεν μπορώ να σε πάρω καν στα σοβαρά. Όταν θα ξεκολλήσετε από τα διπύρηνα σαπάκια(Επιτέλους), θα μιλήσουμε σοβαρά.

Είμαι σε 1440P/144Hz, αν ήμουν με 60Hz θα ίσχυε αυτό που λες ναι. Επίσης έχω ξαναπεί ότι δεν κοιτάω με βάση την 1070, του χρόνου θα μπει Volta επάνω. Οπότε θέλω CPU να μην με κόβει σε καμία περίπτωση(Ακόμα κι αν αυτό είναι Far Cry που βλέπει μόνο 3 cores).

Τα τελευταια 100 ποστ που κανεισ στο θεμα με ρυζεν ειναι για τον 8700κ

Δημοσ.

Για τον 1080p 60fps casual gamer, συμφωνα με το video που παρεθεσα ειναι.
Εαν εχεις αντιθετη αποψη Εσυ φερεις το βαρος της αποδειξης.
Σε 1440P οπως ειπες πιο πανω, πιο πολυ ρολο παιζει η καρτα παρα το cpu.
Και πας και αλλαζεις cpu...
Ουτε και γω μπορω να σε παρω στα σοβαρα..
Οπως και να εχει πρεπει να το ψαξεις το θεμα πολυ περισσοτερο γιατι
Οπως ειπες δεν εισαι streamer
Και απ οτι φαινεται σε ολες τις μετρησεις περισσοτερα κερδιζεις στο 80% των περιπτωσεν απο τη μεταβαση 1070 σε 1080ti
παρα απο σαπακι στον 7700k/ryzen

Δημοσ.

1080Ti με 3570K..Θες να το γράψεις και σε κάνα άλλο forum αυτό να σε πάρουν με τις ντομάτες ; :P Σοβαρέψου και σύνελθε, δεν είναι όλα τα παιχνίδια GPU Bound, για παράδειγμα το Forza Horizon 3 θέλει δυνατό CPU. Υπάρχουν κι' άλλα παραδείγματα αλλά βαριέμαι να τα γράψω όλα.

Δημοσ.

Πάντως ο spartan έχει να επιδείξει το καλύτερο σύστημα μακράν σε μια από τις καλύτερες τιμές της αγοράς και μπράβο του.

Θα ήθελα να δω κάτι ανάλογο και σε threadripper και γιατί όχι και σε intel kaby/coffe, από το να αναμασαμε τις σαχλαμαρες του net ....

Είναι τόσο πολυδιάστατη η επίτευξη υψηλής απόδοσης σε μια πλατφόρμα που θέλει πολύ ψάξιμο για να καταλάβουμε τι παίζει.

Η AMD προχώρησε σε ανανεωμένο rev. των ryzen R7/R5 , για να διορθώσει κάποιο θέμα που είχε προκύψει σε linux περιβάλλον.

Μένει να δούμε αν οι νέοι είναι και ανανεωμένοι σε κάποιον από τους λοιπούς τομείς.

• Like 6
Δημοσ.

Ο Spartan είναι από τους ελάχιστους με Ryzen που αποδίδει και στα παιχνίδια όπως πρέπει γιατί το 'χει ψάξει και το 'χει tweaked το build. Αν αποφάσιζα να πάω σε Ryzen, θα πήγαινα στο δικό του build ακριβώς που είναι τεσταρισμένο και αποδίδει άψογα.

• Like 4
Δημοσ.

1080Ti με 3570K..Θες να το γράψεις και σε κάνα άλλο forum αυτό να σε πάρουν με τις ντομάτες ; :P Σοβαρέψου και σύνελθε, δεν είναι όλα τα παιχνίδια GPU Bound, για παράδειγμα το Forza Horizon 3 θέλει δυνατό CPU. Υπάρχουν κι' άλλα παραδείγματα αλλά βαριέμαι να τα γράψω όλα.

Ενω το 1440p με 144hz με τη τριτη καλητερη καρτα της αγορας δεν ειναι αστειο :P 

Πιο πανω ανθρωπε μου ειπες πως σε πανω απο 1080p σε ultra γραφικα το cpu παιζει ελαχιστο ρολο.

Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα.

Οσο για το forza, το παιχνιδι αγαπαει τα πολλα thread σε αντιθεση με τη κυκλοφορια του οπου ηθελε δυνατα thread.

Οκ ειναι ενα παραδειγμα που ο pentum δεν θα μπορεσει να σε καλυψει, αλλα θα σε καλυψει 100% ο 7700k η καποιος ryzen. 

Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα cpu που υπαρχουν στην αγορα σημερα ειναι ικανα για να φτανουν 100% την πιο καλη καρτα της αγορας. 

Οποτε να ελπιζουμε σε πιο ικανα/δυνατα cpu για να βελτιωσουμε τα games ενω η τεχνολογια στις καρτες γραφικων ΚΑΙ ΣΤΑ games 2 + ετων ειναι λιγο οτι ναναι.

Anyway. 

Κανε μου μια χαρη. 

Οταv με το καλο παρεις τον 8700 κανε μας ενα συγκριτικο σε gameplay απο μερικα παιχνιδια.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι δε θα έδινα 250 για μητρική για να τη συνδυάσω με cpu των 300, όταν την ίδια δουλειά (εκτός οριακού oc) μπορώ να κάνω και με μία των 150. Αν έπαιρνα CPU των 500 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Εκτός αν έχω μείνει τόσο πίσω και παίζει ρόλο το πόσο ακριβή μητρική έχεις για να μπορείς να πειράξεις χρονισμό μνημών και subtimings... :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...