jmirko15 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ να πάρει ήθελα να αγοράσω τον TR αλλά τον περίμενα λίγο καλύτερο στο gaming κομμάτι (ναι ξέρω δεν είναι για gaming αλλά δεν σκοπεύω να έχω και 2ο μηχάνημα μόνο για αυτό..) οπότε τώρα περιμένω μέχρι και Ryzen 2 (θα έχει βγάλει και η Intel μέχρι τότε τα παραπάνω που λέτε) αρχές 2018.. -.-" FML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εαν εχει ταχυτητα πυρήνα 4,3 σε turbo ? Όλοι οι πυρήνες του θα πηγαίνουν 4.3, ο ένας αν χρησιμοποιείται μόνο αυτός θα πηγαίνει 4.7. Με 12 threads στα 4.5Ghz(Manual O/C) δεν θα υπάρχει κανένα θέμα ακόμα και αν stream-άρεις. Εννοείται βέβαια ότι όσο πιο πολλά φορτώνεις, τόσα περισσότερα threads χρειάζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ να πάρει ήθελα να αγοράσω τον TR αλλά τον περίμενα λίγο καλύτερο στο gaming κομμάτι (ναι ξέρω δεν είναι για gaming αλλά δεν σκοπεύω να έχω και 2ο μηχάνημα μόνο για αυτό..) οπότε τώρα περιμένω μέχρι και Ryzen 2 (θα έχει βγάλει και η Intel μέχρι τότε τα παραπάνω που λέτε) αρχές 2018.. -.-" FML Παρε δυνατες ram και δεν θα εχεις θεμα στο gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Όλοι οι πυρήνες του θα πηγαίνουν 4.3, ο ένας αν χρησιμοποιείται μόνο αυτός θα πηγαίνει 4.7. Με 12 threads στα 4.5Ghz δεν θα υπάρχει κανένα θέμα ακόμα και αν stream-άρεις. Εννοείται βέβαια ότι όσο πιο πολλά φορτώνεις, τόσα περισσότερα threads χρειάζεσαι. Μιλας με πολυ μεγαλη βεβαιότητα και σιγουρια... και ελπιζεις στο ιδανικο σεναριο για σενα... Ίδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν stream-άρω, εγώ παίζω απλά γκέιμς. Θέλω τον καλύτερο δυνατό CPU για gaming και τίποτα άλλο. Αν με ενδιέφερε το streaming μάλλον θα πήγαινα στο build του Spartan με 1700 (Ίδιες μνήμες, mobo κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν stream-άρω, εγώ παίζω απλά γκέιμς. Θέλω τον καλύτερο δυνατό CPU για gaming και τίποτα άλλο. Αν με ενδιέφερε το streaming μάλλον θα πήγαινα στο build του Spartan με 1700 (Ίδιες μνήμες, mobo κλπ). Και εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι το καλητερο δυνατο cpu και οχι τη καλύτερη δυνατη καρτα γραφικων? Απο τι στιγμη που ειδαμε πως ενας g4560 μπορει να οδηγησει ΑΝΕΤΑ μια 1070 στα περισσοτερα καλογραμμενα games δεν καταλαβαινω γιατι αλλαζεις cpu και οχι καρτα γραφικων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Κάρτα γραφικών πήρε, πάλι να πάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 G4560 ; Χαχαχα(Ας σοβαρευτούμε..). Εγώ αναβαθμίζω κάθε δύο χρόνια GPU και μέχρι τώρα αγόραζα την X70 και μάλλον έτσι θα συνεχίσω. Αυτή τη στιγμή είμαι με τον [email protected] και προφανώς θέλει αλλαγή(Τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω από το 2013) γιατί έχει αρχίσει και πέφτει bottleneck ακόμα και σε 1440P που παίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DL7YcPlJ83chttps://www.youtube.com/watch?v=DnjjocE65UwΜονο εαν παιζεις πολυ συγκεκριμενα cpu intensive games πρεπει να αλλαξεις cpu.Στα παιχνιδια που παιζεις, το cpu σου ειναι 100% και η καρτα σου 75-80% Εαν ναι τοτε εχεις μπουκαλι.Εαν το cpu σου δεν φτανει 100% και η καρτα σου ειναι στο 95% πχ, μαλλον σε κραταει πισω η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Γνωρίζω τι είναι το bottleneck μαν, αλλά μην μου λες για G4560. Μιλάμε για 2πύρηνο σαπάκι, έχουμε 2017. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ειδες τα βιντεακια?Ειδες οτι το σαπακι στα περισσοτερα games του 2017 σου δινει το 100% μιας 1070?Δεν απαντησες ομως, πως ξες οτι μπουκαλιαζει το cpu σου?Ποιο παιχνιδι δεν σου παιζει καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Παρε δυνατες ram και δεν θα εχεις θεμα στο gaming. Για TR μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μιλάμε για έναν 7700K με +2 πυρήνες, εξού και η σιγουριά..Δεν αλλάζει η αρχιτεκτονική για να πεις ότι μπορεί και να fail-άρει..Και θα τον πληρώνεις για το game performance, όχι για το productivity.. Επειδή είναι ίδια αρχιτεκτονική με + 2 πυρήνες από 7700k, μην περιμένεις τα ίδια αποτελέσματα σε light thread σενάρια. Σε single μπορεί να έχει τα ίδια λόγω ίδιου? Boost clock. Σε multi θα είναι παραπάνω αλλά όχι ακριβώς όσο προσφέρουν +2 πυρήνες λόγω χαμηλότερης συχνότητας. Σε light thread μάλλον θα είναι χειρότερος από 7700Κ λόγω χαμηλότερων ρολογιών και context switching με καλύτερα min. Σε ότι αφορά τώρα την AMD, δεν βλέπω κανένα λόγο ανησυχίας. Οι επεξεργαστές της σκότωναν το οτιδήποτε σε productivity και αν έγραφαν intel στο ταμπαλακι θα είχαν το 85% της αγοράς εύκολα στην τιμή που δίνονται. Η amd πιστεύω πως ήδη έχει απαντήσεις σε ενδεχόμενο ανταγωνισμό με μια ανανέωση των ryzen για υψηλότερα clocks, αλλά αυτή δεν θα την δούμε αν δεν υπάρξει αναγκη. Λογικά θα περιμένουν να δουν πώς θα πάει η αγορά και θα απαντήσουν όταν χρειαστεί. Έχω ξαναπεί πως αν η intel τιμολογησει τον 8700Κ στα 400€, αυτός δεν θα αποτελέσει κάτι το ιδιαίτερο. Καλύτερα 7800x , 1700/1700x , παρά 8700k .... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Την διαφορά λόγω συχνότητας θα την βλέπεις μόνο αν παίζεις σε 1080P, από 1440P και πάνω είτε είσαι στα 4.5Ghz, είτε στα 5Ghz θα είναι το ίδιο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Έτοιμο: Ελπίζω μέχρι να γίνει publish (για τις 4 το έκανα schedule) να μπει σε VP9, επειδή τρέχω και με την Koenigsegg One:1 το artifacting είναι αρκετά σπαστικό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις