Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πηρα για Future proof , να προσθετω και αλλη ποσοτητα ram στο μελλον

Πριν απο 3 μηνες ειχε διαφορα 50 ευρω απο κεινα των 3000

Τωρα που εξισωθηκαν οι τιμες των 3000 με τα  2400 φαινωνται στους περισσοτερους περιεργο 

Σημερα οποιος αγοραζει μνημες  στην ιδια τιμη σαφως θα επιλεξει μεγαλυτερη συχνοτητα 

Με το συμπάθειο, άλλα ταμπιριπιριπιρι. Κάκιστη αγορά.

Φίλε μου δεν έχεις όχι βασικές, αλλά θεμελιώδεις γνώσεις σχετικά με τα θέματα στα οποία επιχειρηματολογείς ως προφέσορας.

Δημοσ.

Καλά από τέτοιους άλλο τίποτα. Να δεις στα νήματα περί GPU τι γινόταν πριν αναλάβει ο Ailuros..Τώρα έχουν ησυχάσει τα πράγματα αλλά έφυγε και βλέπω να καταντάνε πάλι κωμωδία.

• Like 1
Δημοσ.

Με το συμπάθειο, άλλα ταμπιριπιριπιρι. Κάκιστη αγορά.

Φίλε μου δεν έχεις όχι βασικές, αλλά θεμελιώδεις γνώσεις σχετικά με τα θέματα στα οποία επιχειρηματολογείς ως προφέσορας.

Για να πεισεις καποιον πρεπει να εχεις ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και απο οτι φαινεται λες πολλα και λιγα θα σε ωφελησουν 

Psycho-Warhead κωμωδια ειναι καποιοι που αρεσκωνται να κατηγορουν τους αλλους χωρις στοιχεια

RTW4ever απο τρολακια χορτασαμε 

Δημοσ.

Για να πεισεις καποιον πρεπει να εχεις ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και απο οτι φαινεται λες πολλα και λιγα θα σε ωφελησουν 

Psycho-Warhead κωμωδια ειναι καποιοι που αρεσκωνται να κατηγορουν τους αλλους χωρις στοιχεια

RTW4ever απο τρολακια χορτασαμε 

Φίλε, φαντασιώνεσαι dual channel με 1 dimm των 16gb και 1 dimm των 4gb.

Τι επιχειρήματα να σου παραθέσω?

Να ξέρεις υπάρχουν πολλοί insomniacs,

που δεν μπήκαν με το δικό σου attitude να μας διδάξουν, αλλά ρώτησαν, έμαθαν/προσαρμόστηκαν

και  μάντεψε

βελτίωσαν το build τους.

Σχετικά dual vs single ισχύει αυτό το review?

http://www.gamersnexus.net/guides/1349-ram-how-dual-channel-works-vs-single-channel/Page-3

Σε μερικά το single channel ειναι μπροστα ;;

που ακριβώς, στο 1 ρχιδόsecond latency? Μπορεί και να είναι στα όρια του λάθους της μέτρησης.

Ποιο ανυσηχητικό είναι που ο σάλιας με τα μαλλιά ραπουνζέλ λέει ότι το dual channel

είναι αδιάφορο για gamers. σοβαρά?

Έπαιξε κάνα mmo με single channel ή τα σάλια κολλάγανε στα μαλλιά κι όλα μαζί

στο hex και μπορούσε να δοκιμάσει μόνο monopoly (singleplayer) απ' το site του κυριακού?

• Like 4
Δημοσ.

Πρωτον

Οταν ανεβαζεις συγκριτικα βιντεο πρεπει να κανεις αντιπαραθεση με ακριβεια των σκηνων οπως αυτος εδω για να εξαγεται σωστο συμπερασμα

Ακομα και τωρα δεν βλεπω τις τρελες διαφορες που αναφερεις...

Πανεμορφα, το witcher 3 και το rotr benchmark δεν ειχε ακριβεια στις σκηνες? Δεν ειδες τραγικη διαφορα στα frames? Στα 2100 η καρτα ηταν 60 με 75% ενω στα 3066 χτυπαγε 98%. Ποση διαφορα θες να δεις? Αν μαλιστα κατεβαζα τα γραφικα οι διαφορες θα ηταν ακομα μεγαλυτερες. Καταλαβαινεις οτι απο 60 σε 80+ frames ειναι η διαφορα μεταξυ 1080 και 1080ti ετσι? Στο RotR ακομα και σε avg και max υπηρχε διαφορα 20 με 25% (!!!!). Στο witcher 3 ακομα μεγαλυτερη, κοντα στο 40% Με χειροτερες μνημες ειναι σαν να κατεβαινεις σκαλοπατια στη GPU. Αν τωρα δεν θεωρεις τρελες τις διαφορες 20-25-40% τοτε τι να σου πω, φανταζομαι τι 1060 τι 1080 ιδιες καρτες ειναι ε? :P

Στο bf1 που γκρεμοτσακιζοταν στα 45 δεν το δες? Δηλαδη αληθεια, τι διαφορες περιμενεις να δεις για να πεις οτι εχει διαφορες? 

Δευτερον 

Ολες οι μνημες γινωνται oc , η 2133 παει 2600 , η 2400 -> 2800 κλπ

Οταν κανετε συγκριτικα δεν θα κανετε ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ πειραζωντας μονο τις μνημες που σας συμφερει , θα κανετε και απο τις δυο πλευρες με τις ιδιες ρυθμισεις 

Ε? Τι ειπες τωρα παλι? Συγκρινω τις διαφορες μεταξυ αργης και γρηγορης μνημης. Αν παρω τις αργες και μου κατσουν και τις κλοκαρο παυουν να ειναι αργες, οποτε ποιο το νοημα? Τοσες σελιδες μας λες οτι οι μνημες δεν παιζουν ρολο, τωρα τα φερες τουμπα και λες οτι οι αργες μνημες αμα τις κλοκαρις και τις κανεις γρηγορες δεν παιζουν ρολο. Ε ναι, συμφωνω, αλλα τοτε παυουν να ειναι αργες...

Βλεπω οτι πηρες 3200 και τις δουλευεις στα 3000 , επικαλεσαι δε προβληματα σταθεροτητας και μετα μου την λες εμενα που δουλευω τις δικες μου απο τα 2400 στα 2800 απροβληματιστα 

Μαλλον εσυ εχεις το προβλημα στις μνημες και οχι εγω 

Στην λεω εσενα γιατι επιμενεις οτι οι μνημες δεν κανουν διαφορα ενω προφανως κανουν. Πιο strawman τα επιχειρηματα σου πεθαινεις, απαντας σε πραματα που ποτε δεν ειπα. Συγχαρητηρια.

Τεταρτον

Το αριθμητικο benchmark του rise of tomb raider ειναι ΓΤΠ αφου δεν ανταποκρινεται επουδενι στην πραγματικοτητα

Ποτε μου βγαζει 40 ποτε 50 ποτε 57 Min frame  με βαση τους drivers που δοκιμαζα , ηλιου φαεινοτερον τετοιες διαφορες δεν παιζουν με καμμια δυναμη

Στο geothermal valley δεν πεφτω κατω απο 60 σε καμμια σκηνη 

Το benchmark του rotr ειναι ΓΤΠ μονο οταν δεν βγαζει τα νουμερα που θες? Γιατι στα video που ανεβασες για να μας πεισεις οτι δεν εχουν διαφορες οι μνημες δεν ειδα να χρησιμοποιεις το ιδιο επιχειρημα.

Το προβλημα ειναι η καρτα , ο αδυναμος κρικος του συστηματος τραβαει πισω τον επεξεργαστη δεδομενου οτι θες 500αρες και ανω για να παρεις καλη καρτα τα λεφτα αυτα δεν υπαρχουν στην παρουσα φαση 

To προβλημα ειναι οτι και λεφτα να υπαρχουν και παρεις καρτα με 2400 μνημες δεν πας πουθενα. Το βλεπεις και στο video, με 1080ti ειμαι μεσα στο Novigrad κολλημενος με το ζορι στα 60-70 frames. Τοσα βγαζει μια 1070, και ολα αυτα γιατι με χαμηλες μνημες μπουκωνεις την καρτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κατι 30πινες που ηταν πριν τις edo ram(72pins)... Κανουν τιποτα η΄να μην κλοκαρω καν? :-D

Τιποτα man μου, καρτα θες, οι μνημες δεν παιζουν ρολο. Βαλτες πανω και απολαυσε 1080ti :P

• Like 1
Δημοσ.

Και ενα 4αρι που λεει ο λογος να βαλω το κανω DUAL CHANNEL αν υποννοεις αυτο 

Δεν εχεις ιδεα τι ειναι, η πως λειτουργει το Dual Channel ετσι δεν ειναι?

Kostas_anes  οταν πηρα την μνημη ειχε 136 ευρω , η 3200 ειχε 170 ευρω και δεν εβρισκες μονη 16αρα

Αν οι μνημες χαμηλου χρονισμου ειχαν τοσο χαλια επιδοσεις οπως λετε δεν θα ειχαν την ιδια τιμη αλλα πολυ χαμηλοτερη

Επειδη εκτος απο γελοιος, εισαι και ψευτης, για πες μου που βλεπεις εσυ να κανει 170 ευρω το σετακι πριν 3 μηνες?

HiU8ogt.jpg

Πριν απο 3 μηνες που το αγορασα ειχε διαφορα 50 ευρω απο κεινα των 3000

Τωρα που εξισωθηκαν οι τιμες των 3000 με τα  2400 φαινωνται στους περισσοτερους περιεργο

Παμε παλι τα ιδια.....

Mας εφυγε ο Pirmen, μας ηρθε το αδερφακι του... Προσωπικα? 1000 φορες pirmen. Τουλαχιστον τα εγραφε χωρις το υφακι...

• Like 3
Δημοσ.

Εχω κανει Crossli 9800gt με RX480 και πεταει το μηχανηματακι μου! Και μολις εβαλα και 8gb  επιπλεον απο τα 16 που ειχα, μου δωσε κι dual channel  μουρλια! Star + Σκαϊ μαζι! Καρα dual δηλαδη!

Συνολο  24gb και επειδη το πρωτο dimmακι  ηταν 2400 και το δευτερο που πηρα 3200,  κλοκαρισα το πρωτο μονο στα 3200 και ειναι και με ιδιο χρονισμο πλεον!Βρηκα εναν συνδιασμο πληκτρων που μολις τον πατας σου βγαζει ενα νεο μενου στο bios για ξεχωριστο κλοκαρισμα μνημων! Θα συνεχισα και με αλλα τετοια αλλα ουτε για αστειο δεν μπορω ...Ηδη κουραστηκα... :-D

• Like 12
Δημοσ.

Εχω κανει Crossli 9800gt με RX480 και πεταει το μηχανηματακι μου! Και μολις εβαλα και 8gb  επιπλεον απο τα 16 που ειχα, μου δωσε κι dual channel  μουρλια! Star + Σκαϊ μαζι! Καρα dual δηλαδη!

Συνολο  24gb και επειδη το πρωτο dimmακι  ηταν 2400 και το δευτερο που πηρα 3200,  κλοκαρισα το πρωτο μονο στα 3200 και ειναι και με ιδιο χρονισμο πλεον!Βρηκα εναν συνδιασμο πληκτρων που μολις τον πατας σου βγαζει ενα νεο μενου στο bios για ξεχωριστο κλοκαρισμα μνημων! Θα συνεχισα και με αλλα τετοια αλλα ουτε για αστειο δεν μπορω ...Ηδη κουραστηκα... :-D

Εσυ κουραστηκες, ο αλλος να δω ποτε θα καταλαβει οτι κουρασε... :)

• Like 3
Δημοσ.

να φανταστω οτι βελτιωσεις οσον αφορα την συχνοτητα στους ΡΥΖΕΝ δεν θα υπαρξουν και απλα θα βελτιωθουνε με τους ΡΥΖΕΝ 2 τα επομενα ετη σωστα ?

Δημοσ.

να φανταστω οτι βελτιωσεις οσον αφορα την συχνοτητα στους ΡΥΖΕΝ δεν θα υπαρξουν και απλα θα βελτιωθουνε με τους ΡΥΖΕΝ 2 τα επομενα ετη σωστα ?

Λέγεται πως Q1 του 2018 θα έχουμε τους Ryzen+.

Από την έως τώρα ιστορία της AMD (deneb vs thuban, dozer vs pile driver) προσωπικά περιμένω πως τα Ryzen+ θα μπορέσουν να δώσουν

1) + 300-500Mhz σε default συχνότητες.

2) ένα έως 10% αύξηση του IPC.

3) καλύτερη υποστήριξη μνημών.

4) λίγο καλύτερο efficiency .

5) ίσως βελτιωμένη απόδοση στην cache.

Ήδη τα ripper χρονίζουν ελαφρώς καλύτερα από τα R7, παρά τον αυξημένο αριθμό πυρήνων τους.

Πιθανότατα η αύξηση στην συχνότητα να βρίσκεται μόνο στα boost ρολόγια ή ακόμα στο επιθετικό τέτοια XFR που μάλλον στην πρώτη γενιά δεν τους βγήκε να δίνει πάνω από 100mhz ....

Με όλα τα παραπάνω πιστεύω πως τα ryzen+ θα δώσουν μια διαφορά όπως αυτή των 8150 vs 8350.

Αλλά για να υποχρεωθεί η AMD να φέρει ανανεωμένο ryzen, θα πρέπει να έχει απέναντι της κάτι καλύτερο από τα kabylake, skylake-x, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος. Προς το παρόν εχει κάθε market segment δικό της, από τα R3 των 100€, έως τα Tripper των 1000€ ...

• Like 2
Δημοσ.

που ακριβώς, στο 1 ρχιδόsecond latency? Μπορεί και να είναι στα όρια του λάθους της μέτρησης.

Ποιο ανυσηχητικό είναι που ο σάλιας με τα μαλλιά ραπουνζέλ λέει ότι το dual channel

είναι αδιάφορο για gamers. σοβαρά?

Έπαιξε κάνα mmo με single channel ή τα σάλια κολλάγανε στα μαλλιά κι όλα μαζί

στο hex και μπορούσε να δοκιμάσει μόνο monopoly (singleplayer) απ' το site του κυριακού?

Εδώ το single έχει 3-4 frames παραπάνω από το dual. Παράξενο δεν είναι;

http://www.hardwaresecrets.com/does-dual-channel-memory-make-difference-in-gaming-performance/5/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...